IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• иначе правя един сел усд/кад текущи нива с цел около 1.1750-70 а по-нататък може да се прицели първо в доланата на блинджъра на дневна на 1.169, но всичко с времето си. а и в момента имам две леки дивергенции на 4Н. да видим какво ще излезе от тази хава.
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Някой добър фундаменталист може ли да даде една добра обусновка за падането на швейцарския франк последните месеци. Според мен, а и според някои източници може да се очаква вдигане на лихвите в швейцария, най-вероятно с 25 бп.

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
        Първоначално изпратено от kukuvicata
        Първоначално изпратено от Facts
        вярно е че всички сме изморени днес явно, но за stop-limit не бях
        чувал
        Абе вярно е, че един упорит участник в един друг форум на тема опции доста ме поизмори... ама чак пък толкова не съм изморен.

stop-limit order
        An order to buy or sell a certain quantity of a certain security at a specified price or better, but only after a specified price has been reached. A stop-limit order is essentially a combination of a stop order and a limit order.
        http://www.fxwords.com/s/stop-limit-order.html

Човек цял живот се учи.
        аз знам какво е stop-limit ордер, както и българското ЕОД на Делтасток.
        въпроса е че в случая въпроса беше много различен и ставаше въпрос за вход при пробив.
        което определено не е ЕОД/стоп-лимит или каквото и да било друго

иначе че съм изморен - изморен съм и то много.
        ...и точно това се нарича "stop entry"......
        да, не съм твърдял обратното. точно това казах и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
          Първоначално изпратено от Facts
          чувал
          Абе вярно е, че един упорит участник в един друг форум на тема опции доста ме поизмори... ама чак пък толкова не съм изморен.

stop-limit order
          An order to buy or sell a certain quantity of a certain security at a specified price or better, but only after a specified price has been reached. A stop-limit order is essentially a combination of a stop order and a limit order.

Човек цял живот се учи.
          въпроса е че в случая въпроса беше много различен и ставаше въпрос за вход при пробив.

...и точно това се нарича "stop entry"......

Коментар

• здравейте, напоследък ми върви на коментари на пазара.
            днес всички бяха затаили дъх пред двете решения. спада който видяхме при кабела бе породен от липсата на покачване на лихвата, а сентимента отчиташе сравнително висок процент вероятност за покачване. веднага след решението започна разпородажбата на паунди.
            при ецб нямаше изненада, но при пресконференцията трише използва на 2 пъти ако се не лъжа думичката "vigilance" и още при първото и споменаване пазара скочи с десетина петнайсет пипса. просто всички очакваха да чуят дали ще присъства тази думичка.
            Оттук очакваме Г7 и да видим там какво ще стане с йената.Валутите се държаха прилично днес, само евро/шв. франк направи нещо много странно а именно доста голям бар, висока волатилност и доста голямо покачване,а тамън беше започнала да се нормализира обстановката в тази двойка...все пак селлнах преди малко от 1.625 да видим какво ще излезе и кога ще излезе

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              чувал

stop-limit order

Човек цял живот се учи.

Коментар

• От 1.2940 съм дълак на EUR/USD и не мисля да пускам аванта 99% сам сигорен че започна днес 3-та вална на 4 часовата,по Ichimoku kink huo показва силен сигнал на горе на дневна графика, най силна съпротива до 1.3115 след което вазобновява възходяштия тренд в дългосрочен план мисля само да добавям.Успех на всички бикове и мечки

Коментар

• Фактически, пробвай със "стоп ентри".....това беше за терминологията...

Коментар

Първоначално изпратено от Mackata
                    Фактическо,
                    писна ми от това евро....ще се пробвам на твойта двойка
                    Тресвам късички 40-ка на 7810.
                    40-ка не е ли малко множко? Допреди 2 седмици играеше еврото с по 2-3 минилота? АУД-а е бърз асансьор... тейк кеър дет съ вика... Освен това, Форексов ще ти се сърди...
                    Нали ме знаеш, че съм с минилотове
                    400 К не е много за тук.
                    А пък и имам да избивам много печелби
                    хехехехехехех
                    Почвам да ставам нахален с тия профити.
                    п.с.
                    Само не съм и свикнал на таз двойка.....и малко ме стряска кат тръгне след еврото, ама ще ги преживея.
                    Отдавам се на екзотика, а и мисля да сложа този път един стоп на 7860 и да отида до Банско.
                    Офертират ме за въ въ въ.ракия.салата.ком
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на
                    Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                      Фактическо,
                      40-ка не е ли малко множко? Допреди 2 седмици играеше еврото с по 2-3 минилота? АУД-а е бърз асансьор... тейк кеър дет съ вика... Освен това, Форексов ще ти се сърди...

Коментар

• sell GBP/USD 1.9574 - цел някъде към 1.9420-30

Коментар

На часова графика имам сигнал за сел на ауд-а с мин. цел 0,7725. След час-два се качвам...
                          Фактическо,
                          Слагам четири ордера ТП до отмяна, както следва:
                          7780
                          7760
                          7740
                          7720
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на

Коментар

• Фактс няма да го бъде твоя къс АУД отсега понеже дейли сме си стронг бай от 7793 стоп 7750, аз имам и от по-ниско и съм за 7830-50 преди даун

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                              macka wnimawai s dalgite pazara se e nalapal za nagore.Pi4 ako si ot Burgas obadi se da piem po edno tel mi e 0886245613 opredeleno ima6 wizia za pazara az sa6to se byhtam ot 4 godini moje da spodelim opit
                              Колега звънях ти следобяд не вдигаш.
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на

Коментар

• На часова графика имам сигнал за сел на ауд-а с мин. цел 0,7725. След час-два се качвам...

Коментар

Working...
                                X