If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това беше нагледно каквото мисля.Значи ако желаем нов връх на нас според мен ни трябва бягане надолу даже повече от 1.2930 ..нещо 1.27 ми се върти из главата,но може да се окаже грешна логиката ми.
Просто за мен перфектното развитие е кабел 1.89-1.88 евро/долар - 1.27 и от там 3-та вълна и при двете и бързо покачване както миналата година.Това е :-)
Прощавай но тук освен техника,не прочетох и дума за фундамент, политически или икономически анализ.Цифрите на графиката обаче са следствие и отражение именно на тях.
Очевидно аргументиран диалог няма да спретнем.
Лека вече и успех на всички Спекуланти
kritelin - очевидно анализа ти е чисто технически.Няма да говорим за това че на графиката няма индикатори с изключение на едно Фибо и трендлинии.Но не и това е същественото.
Основното е че анализа е технически.А техническия анализ е само следствие на политическия и икономическия.Ти а и 90% от спекулиращите очаквате,че пазара непременно ще наприви повторение на даден модел.Понякога ги прави,понякога - не.И когато не направи повторение,голяма част от тези 90% вече са останали без сметки или пък сметките им са в критично състояние.
В момента пазара е във фаза в която се очаква да "избяга" от модела поради началото на падането на индексите на световните борси,най-общо казано.Факторите са много но вече написах твърде много в този сайт.Ако искаш да направиш дискусия по въпроса знаеш къде пиша.
Успех на всички Спекуланти.
Индикаторите просто не сметнах за нужно да ги показвам.Всеки може сам да си ги погледне.Аз никога не съм играл чисто технически и не смята и да го правя,защото за мен линииките и триъгълничетата не са определящото за движенията,но са добър инструмент за търсене на подходящия вход.Не мисля,че имаме какво да коментираме :-) Кой прав,кой крив ще се разбере до 1-2 седмици.
kritelin - очевидно анализа ти е чисто технически.Няма да говорим за това че на графиката няма индикатори с изключение на едно Фибо и трендлинии.Но не и това е същественото.
Основното е че анализа е технически.А техническия анализ е само следствие на политическия и икономическия.Ти а и 90% от спекулиращите очаквате,че пазара непременно ще наприви повторение на даден модел.Понякога ги прави,понякога - не.И когато не направи повторение,голяма част от тези 90% вече са останали без сметки или пък сметките им са в критично състояние.
В момента пазара е във фаза в която се очаква да "избяга" от модела поради началото на падането на индексите на световните борси,най-общо казано.Факторите са много но вече написах твърде много в този сайт.Ако искаш да направиш дискусия по въпроса знаеш къде пиша.
Успех на всички Спекуланти.
hehe vmesto 1 figura , pak vzeh 40 pipa ot paund /jpy , udari mi stopa na 225.01 , sega oba4e pak sam kus s cel 222 , i stop 226.51 . ot 222 kupuvam s 1 va cel 224.
dryjte stopovete na profit 4e mnogo se dviji tozi kros ne6to )
Това беше нагледно каквото мисля.Значи ако желаем нов връх на нас според мен ни трябва бягане надолу даже повече от 1.2930 ..нещо 1.27 ми се върти из главата,но може да се окаже грешна логиката ми.
Просто за мен перфектното развитие е кабел 1.89-1.88 евро/долар - 1.27 и от там 3-та вълна и при двете и бързо покачване както миналата година.Това е :-)
Колеги както писах от 115.75 обърнахме за кратко платната.Еврото според мен вече е готово за 1.2930 и ако ще се рути от тези нива е перфектно технически.
Паунд/долар и той си изпълни целите надолу за сега и се върна логично в по-горни нива.Отново ще сложа ОСО поръчки и ще ходя да пия кафета
Би ли обяснил как установи,че еврото е готово за 1.2930 ?
Благодаря в аванс за отговора.
Мисля,че ще видим скъсена 5-та и АБЦ корекция.Освен това сме в горната граница в момента на триъгълик,а по индикаторите се появиха дивергенции вече.1.32 си е опционно ниво и може да се окаже пречка и на последно,но не и по важност място мисля,че от тук не сме готови за нов връх нито да тестваме стария все още.
Szenaria za evroto mi se stori savsem logichen ! az go i otigrah
sashto ne sam saglasen za 222 pri lira yena po skoro 226-7 mi e dosta po logicho da vidia !
Neshtoto koeto samo ne razbrah e ot kav diavol NZD korektira sas tochno 60 pipsa !?!?!? niakoi sea shte mi kaje da vidia zlatoto. e da ama ne, v smisal tva ne e edinstvenia dovod, a drugia (ili drugite) ne gi vijdam dnes
Коментар