IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Кире стопа замина, ама сега му е момента за скъсяване Sell GBP/JPY 30к от 226.55
    Hane kude ti e stopa?

Коментар

• Кире стопа замина, ама сега му е момента за скъсяване Sell GBP/JPY 30к от 226.55

Коментар

• Abe skivaite kvi shipove pravi KIWITO, za tolkova godini ne sam go vijdal da shava taka ...!

Коментар

• Кире Кирее.......де е Киро на кирия
          Нахлузи ли си и ти като мен.......
          Днес два стопа ми отнесе пустата му джапанка
          Страх ме е и мен вече да влизам ама, от тук / около 226 / тръгне ли надолу с нея съм, а не като вчера срещу нея.
          Страх не страх докато съм бил улиците ми е изпълнило ордер бай на 225.63.
          Сега проблемацията ми е да я затворя ли и пак да чакам ниско влизане или да я оставя.
          Страх лозе пази.......закривам я на 226.44
          Ще търся ново ентри....ама не ми се влиза къс.....някак си рисковано е много.
          Обаче слезе ли ничко по гребена 222 след това ще си напраим хубаво рали до към 229.
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Smqtate li 4e e vreme EURUSD da dade leka korekciq ?
            Ve4e tri dni e nagore i mislq, 4e utre shte varne stiga da ne probie 1.3325.

kakvo e vasheto mnenie ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              rabotata oba4e e 4e me e strah i niama da pozvolia pove4e ot 1 figura zaguba i tova sam re6il , puk da stava kvoto 6te !
              Straha i al4nosta sa golqmo neshto ) i az sum kus pri paund jpy

Коментар

• rabotata oba4e e 4e me e strah i niama da pozvolia pove4e ot 1 figura zaguba i tova sam re6il , puk da stava kvoto 6te !
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• hahah FXCM otvoriha dylgi eur/jpy i gi zatvoriha s 15 pipa zaguba , se6tate se za kakvo govorim nali , takova se4ene predstoi sled nekvi 4asove ..............

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                    Първоначално изпратено от kiril123
                    mai 6te mi otnese stopa na kusite paund /jpy 226.44 e toi 1 figura nad 225.44
                    opitah se da te predupredia Kire
                    ako ne go otnese 6te se radvam na 344 pipa profit do utre |!

Коментар

• oba4e nali se se6ta6 sega deto vleznaha tia v dulgi evra / jpy kato im iztreska stopovete kato vyrne kade 6te ide ... ne mi se obesniava sega 4e sam mnogo umoren , gledame i govorime utre sled rezultatite

Коментар

mai 6te mi otnese stopa na kusite paund /jpy 226.44 e toi 1 figura nad 225.44
                        opitah se da te predupredia Kire

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от kiril123
                          taka 6te se srine paunda tazi no6t 4e napravo si umiram ot kef , kato use6tam kakvo se glasi

NE VLIZAITE SRE6TU IENATA
                          Може да не е тази вечер ами като паунд/йена стигне 228,а долар/йена 117.
                          da da i tova 6te go vidime , ama sled kato vidim novo dyno pod dne6noto , no po visoko ot predi6noto i taka go vijdam ,ako li ne 226.44 i 6te imam udaren stop i 6te si pospia spokoino ......

leka ve4er !

Коментар

taka 6te se srine paunda tazi no6t 4e napravo si umiram ot kef , kato use6tam kakvo se glasi

NE VLIZAITE SRE6TU IENATA
                            Може да не е тази вечер ами като паунд/йена стигне 228,а долар/йена 117.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Аз не съм и казал,че в анализа си съм изпозлвам фундамент.Този беше чисто технически.Просто в момента съм прекалено изморен да разсъждавам и да ти излагам фундаментални причини.Само ще ти кажа,че видим ли 1.36 още сега после дупе да му е яко на еврото и то ще е защото лобитата на големите концерни в Европа така ще натиснат ЕЦБ,че ще има интервенции или поне намеци за такива и ще ги подгони паниката всички.Тогава ни подкрепи ни съпротиви ще има.

hahah , dori i samo sluh da se pusne na pazara sega 4e ECB 6te internenira na pazara eur/usd 6te padne 1-2 figuri za broeni minuti

Коментар

• Аз не съм и казал,че в анализа си съм изпозлвам фундамент.Този беше чисто технически.Просто в момента съм прекалено изморен да разсъждавам и да ти излагам фундаментални причини.Само ще ти кажа,че видим ли 1.36 още сега после дупе да му е яко на еврото и то ще е защото лобитата на големите концерни в Европа така ще натиснат ЕЦБ,че ще има интервенции или поне намеци за такива и ще ги подгони паниката всички.Тогава ни подкрепи ни съпротиви ще има.

Коментар

Working...
                                X