Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Кире Кирее.......де е Киро на кирия
Нахлузи ли си и ти като мен.......
Днес два стопа ми отнесе пустата му джапанка
Страх ме е и мен вече да влизам ама, от тук / около 226 / тръгне ли надолу с нея съм, а не като вчера срещу нея.
Страх не страх докато съм бил улиците ми е изпълнило ордер бай на 225.63.
Сега проблемацията ми е да я затворя ли и пак да чакам ниско влизане или да я оставя.
Страх лозе пази.......закривам я на 226.44
Ще търся ново ентри....ама не ми се влиза къс.....някак си рисковано е много.
Обаче слезе ли ничко по гребена 222 след това ще си напраим хубаво рали до към 229.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kiril123taka 6te se srine paunda tazi no6t 4e napravo si umiram ot kef , kato use6tam kakvo se glasi
NE VLIZAITE SRE6TU IENATA
leka ve4er !Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinАз не съм и казал,че в анализа си съм изпозлвам фундамент.Този беше чисто технически.Просто в момента съм прекалено изморен да разсъждавам и да ти излагам фундаментални причини.Само ще ти кажа,че видим ли 1.36 още сега после дупе да му е яко на еврото и то ще е защото лобитата на големите концерни в Европа така ще натиснат ЕЦБ,че ще има интервенции или поне намеци за такива и ще ги подгони паниката всички.Тогава ни подкрепи ни съпротиви ще има.
hahah , dori i samo sluh da se pusne na pazara sega 4e ECB 6te internenira na pazara eur/usd 6te padne 1-2 figuri za broeni minutiForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Аз не съм и казал,че в анализа си съм изпозлвам фундамент.Този беше чисто технически.Просто в момента съм прекалено изморен да разсъждавам и да ти излагам фундаментални причини.Само ще ти кажа,че видим ли 1.36 още сега после дупе да му е яко на еврото и то ще е защото лобитата на големите концерни в Европа така ще натиснат ЕЦБ,че ще има интервенции или поне намеци за такива и ще ги подгони паниката всички.Тогава ни подкрепи ни съпротиви ще има.
Коментар
Коментар