IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
    Добро утро на всички.
    Имам активирани стопове при ауд , но не и при нзд и евро.
    При еврото това забавяне ми прилича на флагче и обмислям отложен сел при пробив на флагчето. При ауд също обмислям нови къси вече на по добро ниво от избития стоп и мисля че нивото 0,8310 няма да го бием скоро.
    ...ili moje bi nivoto 1.3475 na H4 e 'false break'...dnes opredeleno ste se testva 1.3500, zavisi ot idvashtiq Filadelphia Fed index.. dori ako indexa pokaje nad ochakvaniqta ochakvam golqma syprotiva pod 1.3500, ot Eurozonata nqma drugi novini...za AUD ne znam...moje bi dnes dvijenieto ste se vliqe poveche ot cenite na zlatoto i metalite, no izglejda che ste e mnogo trudno systo spuskaneto pod 8230..

Коментар

• Добро утро на всички.
      Имам активирани стопове при ауд , но не и при нзд и евро.
      При еврото това забавяне ми прилича на флагче и обмислям отложен сел при пробив на флагчето. При ауд също обмислям нови къси вече на по добро ниво от избития стоп и мисля че нивото 0,8310 няма да го бием скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
        Първоначално изпратено от kritelin
        Сега ако затворим 4ч кендъла над 3513 аз ще вляза дълъг с плитък стоп и таргет 20-тина пипа ако видя на по-малките графики някое моделче за лек ревърс.Иначе генерално си мисля,че ходът надолу ще продължи.Прибрах си профита обаче тук и ще търся по-удобен вход за къси отново :-)
        май голяма борба ще водиш със себе си.......
        Аз борбата със себе си цял живот я водя :lol:

Коментар

• ogiiv

1.29 ще гони както казваш. Обаче нали знаеш имаше си практика досега преди да се счупи ъп тренд кабела яко и безпричинно го купуват. В момента не е така което ми се вижда странно в началото той да изпреварва еврото по пътя на юг не е типично. Много типично обърнаха днес жив капан си беше по часовите и тех. цели на движения пробиха. Гледам на народа му е мъчно!
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: EUR/CHF

Първоначално изпратено от chicago
            Къса позиция от 1.6539
            Цели - 1.6304 и 1.6181 (Tenkan -sen and Kijun-sen weekly chart).
            Chicago, и аз мусе точа но се чудя...за колко време очакваш такъв спад, все пак суапа да не изяде потенциалната печалба, само това ме спира за момента от къси
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Гледайте EUR/USD на седмична графика.Ако затвори седмицата под 1.3450 отива без проблем до1.33

Коментар

• Внимавайте с евро/йена,не следя пазара но си бие върха от 1998 и следващите не са много далече,че ще има откат това е ясно но имайте в предвид големите графики тези месеци!

Коментар

• .........veche sym na dylga GBP/USD pri 1.9779 i T/P 1.9820....i bez stop-loss....tova e...

Коментар

• EUR/CHF

Къса позиция от 1.6539
                    Цели - 1.6304 и 1.6181 (Tenkan -sen and Kijun-sen weekly chart).
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• the fan*

Между другото това за 4 часа си го говорихме с друг колега с него не сме въобще го коментирали а гледам го е написал:-)
                      D.Y.F-091066

Коментар

• the fan*

Той така си удължаваше през цялото време но по принцип сме за реиндж , щото реинджа както каза един колега е най-многото фигури:-)
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                          Първоначално изпратено от GoGiTrader
                          Първоначално изпратено от denislav_iliev
                          най накрая някакво развитие при ауд нзд . От доста време държа късите и най-оптимистичната ми цел е към 0,805 и 0,70 при двете двойки. да видим дали ще ми издържи психиката да си ги дочакам тези нива
                          И моите очаквания за ауд са същите но не изключвам повторен тест на 0,8392.
                          Успех!!!
                          Ако от тука озито отцепи нагоре и пробие предишния връх, свят ще ви се завие до къде може да иде.
                          Ако от тук пробие 8220 може да иде вярно, бая надолу, но залагам, че след полунощ ще го купуват.
                          Точно тук идва мястото на ММ . Ако такава позиция докараш до загуба ства много тежко за психиката

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Сега ако затворим 4ч кендъла над 3513 аз ще вляза дълъг с плитък стоп и таргет 20-тина пипа ако видя на по-малките графики някое моделче за лек ревърс.Иначе генерално си мисля,че ходът надолу ще продължи.Прибрах си профита обаче тук и ще търся по-удобен вход за къси отново :-)
                            май голяма борба ще водиш със себе си.......

Коментар

• ....ahaaa.....ako sesiqta v Sidney zapochne sys zakupuvane na AUD...koeto e ochakvano, moje da si mine celiq pyt obratno do .8320 - 40.........no tova ne e glavnata tema na denq....

Ochakvame GDP-to na Japan!!

Коментар

• Сега ако затворим 4ч кендъла над 3513 аз ще вляза дълъг с плитък стоп и таргет 20-тина пипа ако видя на по-малките графики някое моделче за лек ревърс.Иначе генерално си мисля,че ходът надолу ще продължи.Прибрах си профита обаче тук и ще търся по-удобен вход за къси отново :-)

Коментар

Working...
                                X