Първоначално изпратено от denislav_iliev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от the fan*Първоначално изпратено от kritelinСега ако затворим 4ч кендъла над 3513 аз ще вляза дълъг с плитък стоп и таргет 20-тина пипа ако видя на по-малките графики някое моделче за лек ревърс.Иначе генерално си мисля,че ходът надолу ще продължи.Прибрах си профита обаче тук и ще търся по-удобен вход за къси отново :-)
Коментар
-
ogiiv
1.29 ще гони както казваш. Обаче нали знаеш имаше си практика досега преди да се счупи ъп тренд кабела яко и безпричинно го купуват. В момента не е така което ми се вижда странно в началото той да изпреварва еврото по пътя на юг не е типично. Много типично обърнаха днес жив капан си беше по часовите и тех. цели на движения пробиха. Гледам на народа му е мъчно!D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: EUR/CHF
Първоначално изпратено от chicagoКъса позиция от 1.6539
Цели - 1.6304 и 1.6181 (Tenkan -sen and Kijun-sen weekly chart).Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от GoGiTraderПървоначално изпратено от denislav_ilievнай накрая някакво развитие при ауд нзд . От доста време държа късите и най-оптимистичната ми цел е към 0,805 и 0,70 при двете двойки. да видим дали ще ми издържи психиката да си ги дочакам тези нива
Успех!!!
Ако от тук пробие 8220 може да иде вярно, бая надолу, но залагам, че след полунощ ще го купуват.. Ако такава позиция докараш до загуба ства много тежко за психиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinСега ако затворим 4ч кендъла над 3513 аз ще вляза дълъг с плитък стоп и таргет 20-тина пипа ако видя на по-малките графики някое моделче за лек ревърс.Иначе генерално си мисля,че ходът надолу ще продължи.Прибрах си профита обаче тук и ще търся по-удобен вход за къси отново :-)
Коментар
Коментар