IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: steve_bg

Първоначално изпратено от supertrader
    Възможно е и ЕЦБ да обърне по отношение на лихвите и да ги намалят понеже инфлацията ще остане под лихвеното ниво. То се вижда че причината САЩ да спрат да ги качват е същата като за Европа а тя би следвало да мине на този вариант понеже петрола и металите се задържаха като цени.
    da, vyzmojno e. edinstvenoto pozitivno neshto vse oshte za dolara e niskata bezrabotica i ot tam naprejenieto vyrhu pokachvaneto na cenite. Ot druga strana pylniq krah na jilishtnata struktura v shtatite i nizhodqshtoto razvitie na promishleniq sektor postavq v shah Feda da pravi kakvoto i da bilo po otnoshenie lihvi. V Eurozonata pespektivite sa za dori po visok godishen ikonomicheski rastej ot tozi na USA

Коментар

• steve_bg

Възможно е и ЕЦБ да обърне по отношение на лихвите и да ги намалят понеже инфлацията ще остане под лихвеното ниво. То се вижда че причината САЩ да спрат да ги качват е същата като за Европа а тя би следвало да мине на този вариант понеже петрола и металите се задържаха като цени.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg
        ..ne znam no YENATA zagubi pochva pod krakata si dnes vyv vsichki crosove...
        Това което виждам е че йената е безкрайно обезценена и е достигнала дъното.В скоро време очаквам да се засили със скок -според някои индикатори

Коментар

• ..ne znam no YENATA zagubi pochva pod krakata si dnes vyv vsichki crosove...

Коментар

• Кажете какво мислите за този слайд.За да го превъртите , трябва да чукате върху него с мишката
            http://mail.dir.bg/~st10/jena_zad_volana.pps

Коментар

• Тея лихви направо ги превъзнасяме. Лошото е , че майче всички го правят и те се оказват наистина много значими, а всъщност са номинални и основната им цел е да запазят реалната лихва възможно най-близко до нулата ама спирам , че пак ще почнат някои велики икономисти с насмешките

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                Добро утро колеги
                Нещата с еврото стават интересни.Вчера Ишимоки даде сигнал за развръщане на тренда но не и преди да се тества пробива на 1,3560 ако нивото 1,3560-1,36 издържи атаката , вероятността за поход над 1,37 започва силно да избледнява а при пробив на възходящият тренд с текущо ниво 1,3480 и формиране на връх под него , пътя на юг се отваря с крайна спирка 1,16. Очаквам мнения по въпроса.
                za nad 1.37 ste govorime kogato i 100% ot vsichki investitori vqrvat za Feda da si namali do 5% lihvite...a za uvelichavaneto im e absurd da se govori tazi godina...za niva do 1.16 e v neobzornoto bydeshte..pyrvo trqbva da se zasili ikonomikata s namalqvane na lihvite..i posle uvelichavane na lihvite..kak smqtash za kakyv period ot vreme ste stane tova?...2009-ta..2010..moje

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                  надолу или нагоре на мен ми изби стопчето . опитах се да го отиграя флагчето с много малък стоп и си ми го взе. Ауд много грозен бар нарисува на 1Н
                  Ще видим дали това няма да е класически фалшив пробив на азиатаския рейндж.На това ми прилича на мен

Коментар

• надолу или нагоре на мен ми изби стопчето . опитах се да го отиграя флагчето с много малък стоп и си ми го взе. Ауд много грозен бар нарисува на 1Н

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Първоначално изпратено от st10
                      Добро утро колеги
                      Нещата с еврото стават интересни.Вчера Ишимоки даде сигнал за развръщане на тренда но не и преди да се тества пробива на 1,3560 ако нивото 1,3560-1,36 издържи атаката , вероятността за поход над 1,37 започва силно да избледнява а при пробив на възходящият тренд с текущо ниво 1,3480 и формиране на връх под него , пътя на юг се отваря с крайна спирка 1,16. Очаквам мнения по въпроса.
                      Гледаш много надалече.Ако тази седмица двойката затвори около 3500 или 3450 другата седмица отиваме за тест на 3300.
                      Обръщане на средносрочен тренд - пробив на 3200.После обаче ни чака 2900,което е много важна подкрепа и едва там ще се разбере вече какво ще прави двойката по-нататък за мен.
                      Успехи
                      На всички ни е ясно че еврото няма да скочи като заек на 1,16 , но мисля че там някъде ще обърне нагоре а иначе че тренда ще се движи като пияна овца - спор няма

Коментар

Добро утро колеги
                        Не зная на каква база /чарт фрейм/ гледаш облаците, та ти се привижда 1,16. Според мене има много неща да се случат до тогава. Иначе и аз те подкрепям, че ще има отслабване на еврото. В тази връзка съм заявил къс отложен ордер на 1,3565 с цели 1,3500 - по-малко вероятно е да достигне 1,3470.

Коментар

Добро утро колеги
                          Гледаш много надалече.Ако тази седмица двойката затвори около 3500 или 3450 другата седмица отиваме за тест на 3300.
                          Обръщане на средносрочен тренд - пробив на 3200.После обаче ни чака 2900,което е много важна подкрепа и едва там ще се разбере вече какво ще прави двойката по-нататък за мен.
                          Успехи

Коментар

• ..zabravih da pribavq che sega sledva mesechniq report na ECB!!...mda..sega vsichki chakat i naj-malkiq povod ...kakto i e euroto sega e evtino...gladni za euro ima poveche....

Коментар

• Добро утро колеги

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                                Добро утро на всички.
                                Имам активирани стопове при ауд , но не и при нзд и евро.
                                При еврото това забавяне ми прилича на флагче и обмислям отложен сел при пробив на флагчето. При ауд също обмислям нови къси вече на по добро ниво от избития стоп и мисля че нивото 0,8310 няма да го бием скоро.
                                Точно така колега а сега пресметни таргета на флагчето .

Коментар

Working...
                                X