IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://best.online.docus.googlepages.com/ bussines ===> The money masters
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Dobyr ve4er, kolegi.

Gledam dobre ste se razhodili prez poslednite dva dni. 3395/00 celta e dostignata (stopyt ve4e e na 3330), no, za syjalenie, za malko sme se razminali s 3450/70 zonata, v koqto bqh prysnal limiti za poslednata 4ast ot dylgite evra (poetapen exit prez 10 pipsa poradi nevyzmojnostta mi da lokaliziram konkretno nivo s 5 ili maximum 10 pipsa otklonenie).

Situaciqta kym dne6na data predpolaga nova dobavka ot 3345 (3340/50) sys stop za cqlata poziciq na 3330. V slu4ai, 4e dobavkata sraboti celite sa: 3400/10 (za 1/2 ot vsi4ko), 3450 (za 1/4 i posle stopyt otiva na 3360) i 3480 (za poslednata 1/4). Ako v na4aloto na sledva6tata sedmica poteglim direktno nagore, 6te mislq drugi varianti. Negativnoto razvitie 6te zna4i udaren stopprofit na 3330 i iz4akvane na nov udoben moment za pozicionirane. V ponedelnik pazaryt 6te e vse o6te tynyk, taka 4e umnata.

Osnovnata opasnost, koqto moje da poobyrka planovete na bikovete e formiraneto na nov lokalen vryh v oblastta 3400/10 (i zatova tam si pribirame polovinata) ili okolo 3430/40 (dvoen vryh?). Podobno razvitie 6te signalizira, 4e e do6lo vremeto za po- seriozna korekciq, no otsega e rano da go mislim.

Sled 3450/80 imame sledva6ta cel 3550, a do kym kraq na april gonim orientirovy4no 3660/70.

Horata ne slu4aino sa kazali: "Bii za da te uvajavat". Gledam baq dupeta po 6orti sa se zalojili... xexe... i hi4 ne mislq da 6tadq nqkogo...

V4era govorih s edno broker4e ot Citi (London); po- neuravnoveseno mom4e ne beh vijdal, taka 4e predi vsi4ko si 6tadete nervite - ot forex strani4ni efekti da iska6.

Veseli praznici.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от uwscsi
        Сега да чакаме П.К. да каже 1,75. Вчера съвсем беше отписал щатите. Днес какъв коментар ще даде? Може и на другото място щото тука не пише.
        Качих една графика с малко линии и нива на подкрепи.Разгледай я и ми кажи ако не си съгласен с това.Графиката е на дневна.

Не се самонавивай бе човек.Ако искаха да купуват $ (ако такъв беше сентимента) при тая фигура трябваше вече да сме на 1.3250 но не сме.
        Какво толкова е станало 50-60 пипа надолу и се радвате като деца на 2ри сладолед.В същото време правите опити за фундаментален анализ,като цифри от 1.28 , 1.25 или 1.15 ги нямате за нищо а те са мнофо фигури,като в същото време се радвате на 50 пипса движение?
        Ето това пък на мен не ми е ясно.

Имаш най-общо три времеви анализа - интрадей , мид търм и лонг търм.
        Но ги смесвате според когато как дойде и на който как му изнася.
        Петре да ме проштаваш( уважавам те като човек с повече опит, не обръщам внимание на дразгите ти с хоара пишешти в този форум, защото явно имате да делите много неща, който остават скрити за повечето от младите форекс бойци тук) но и ти вчера след движение от 50 пипса взе да викаш, край 1.75. Така че нека бъдем обективни.
        Ти го виждаш нагоре някой надолу и всеки е нормално да се радва като върви в неговата посока.
        Успех във всичко и весели празници.

Коментар

• Първоначално изпратено от MD
          На американците с тези изфабрикувани и изсмукани данни и гаргите почват да им се смеят. То не бяха фалшификации не беше чудо. Как изкараха безработицата 4.4 един бог знае, а пък работните места чист виртуал.
          По-скоро на теб почнаха да ти се смеят гаргите след този пост.Само като справка --> Ситигруп очакваха 245к като цяло,но беше посочено,че може да се очакват по-ниски данни сега малко и ревизия другия месец.
          Бедни американци ..какво да ги прави човек

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
            Имам предвид 1-2 месеца до ниво от 1,30-1,31. Съжалявам за пропуска. :-)
            aиде де да заповяда ама дори и да отиде до 1.31 ще го добутат пак до 1,3450 а стигне ли до там бавни4ко и неусетно ще е възможен и пробив на това ниво а после накаде ???1.3660??1.1660???приятен празник
            http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• dimy

I ot men na vsi4ki priatni velikdenski praznici !!!

Коментар

• kukuvicata

Приятна ! на всички!
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
                  Имам предвид 1-2 месеца до ниво от 1,30-1,31. Съжалявам за пропуска. :-)
                  aиде де да заповяда ама дори и да отиде до 1.31 ще го добутат пак до 1,3450 а стигне ли до там бавни4ко и неусетно ще е възможен и пробив на това ниво а после накаде ???1.3660??приятен празник
                  Pip master

Коментар

• Приятна почивка на всички по празниците.

Коментар

• Имам предвид 1-2 месеца до ниво от 1,30-1,31. Съжалявам за пропуска. :-)

Коментар

• Г-н Караиванов, аз не съм на твоето професионално ниво нито на професионалният ти опит в тази сфера, че да споря с теб по тези въпроси. Просто ти вчера изрази мнение за определено ниво, което според мен е абсолютно неприемливо от каквато и да гледна точка да го гледаш. Твоите коментари като отговор на колегата са доста неправдоподобни - ще се намаляват заплатите в европа, ще се уволнява, ще се увеличава работната седмица, ще падат лихвите и тн. Е как ще стане тази работа? Те и така имат доста безработни, цените са им доста надути, особенно що се касае до имотите (да не говорим че къща в Драгалевци струва повече от такава в Чикаго, а наема в Борово е малко по-нисък от наема в Монреал), както и че бензина е доста по-евтин и тн. Според мен до 1-2 време ще сме на около 1,30-1,31. Ти вчера каза, че днес може да видим 1,3480-1,35. Аз ти казах, че очаквам да оберат стоповете на юг. Резултата е виден. Аз своето си го взех. Не че разбирам от форекс, след като се занимавам за удоволствие с тази краста, когато имам възможност. Желая ти успех в начинанията. Нищо лично само изразявам мнение и нямам желание да се заяждам или обиждам някого. Весели празници!

Коментар

• Колеги, защо се вайкате? Не стана ли ясно, че без търговци пазарът
                          не може да се движи? Никой не работи отдавна вече.
                          В християнския свят е голям грях да се работи на Разпети Петък.
                          Дори яйца не се боядисват днес, вие за търговия говорите! Имайте
                          малко търпение да отворят пазарите в понеделник!

Коментар

• Здравейте и от мен.

Не знам какво мислите вие но според мен ,въпреки че съм къс на еврото ,тове е локално лоу ..Ще има нов връх на еврото и то скоро -колкото и да не ме се иска .

На всички желая весели празници !
                            GL

Коментар

• 60 pipa dolu pri EURUSD i zapochva da natiska pak nagore. Tova li vi e slavat a?

Nqkak pak ne moga da gi vrja neshtata, malko bezrabotni, pak low confidence, da ne bi da sa izfalshificirani tezi danni?

http://biz.yahoo.com/ap/070406/ipsos...nce.html?.v=10

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Сега да чакаме П.К. да каже 1,75. Вчера съвсем беше отписал щатите. Днес какъв коментар ще даде? Може и на другото място щото тука не пише.
                                Качих една графика с малко линии и нива на подкрепи.Разгледай я и ми кажи ако не си съгласен с това.Графиката е на дневна.

Не се самонавивай бе човек.Ако искаха да купуват $ (ако такъв беше сентимента) при тая фигура трябваше вече да сме на 1.3250 но не сме.
                                Какво толкова е станало 50-60 пипа надолу и се радвате като деца на 2ри сладолед.В същото време правите опити за фундаментален анализ,като цифри от 1.28 , 1.25 или 1.15 ги нямате за нищо а те са мнофо фигури,като в същото време се радвате на 50 пипса движение?
                                Ето това пък на мен не ми е ясно.

Имаш най-общо три времеви анализа - интрадей , мид търм и лонг търм.
                                Но ги смесвате според когато как дойде и на който как му изнася.
                                Че това е класика бе? То по друг начин няма как да стане!
                                Много скоро сме над 1,41

Коментар

Working...
                                X