If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега да чакаме П.К. да каже 1,75. Вчера съвсем беше отписал щатите. Днес какъв коментар ще даде? Може и на другото място щото тука не пише.
Качих една графика с малко линии и нива на подкрепи.Разгледай я и ми кажи ако не си съгласен с това.Графиката е на дневна.
Не се самонавивай бе човек.Ако искаха да купуват $ (ако такъв беше сентимента) при тая фигура трябваше вече да сме на 1.3250 но не сме.
Какво толкова е станало 50-60 пипа надолу и се радвате като деца на 2ри сладолед.В същото време правите опити за фундаментален анализ,като цифри от 1.28 , 1.25 или 1.15 ги нямате за нищо а те са мнофо фигури,като в същото време се радвате на 50 пипса движение?
Ето това пък на мен не ми е ясно.
Имаш най-общо три времеви анализа - интрадей , мид търм и лонг търм.
Но ги смесвате според когато как дойде и на който как му изнася.
Петре да ме проштаваш( уважавам те като човек с повече опит, не обръщам внимание на дразгите ти с хоара пишешти в този форум, защото явно имате да делите много неща, който остават скрити за повечето от младите форекс бойци тук) но и ти вчера след движение от 50 пипса взе да викаш, край 1.75. Така че нека бъдем обективни.
Ти го виждаш нагоре някой надолу и всеки е нормално да се радва като върви в неговата посока.
Успех във всичко и весели празници.
miro ти си прав. А за господин Караиванов искам да задам само един въпрос принципно е прав че сме за 1.40 поне. Но как се играе срещу такъв лихвен диференциал ? Петре на вечер губиш по 0.73 пипс-а а ти си срещу пазара вече повече от година аз ли не мога да смятам или това значи че си назад от пазара с малко по-малко от 300 пипс-а само от лихви ? Предполагам че не е приятно и във всеки момент в който пазара остава под цената ти тя все повече се отдалечава мен са ме учили така да не играя. Ама знам ли ти си професионалист 150 лева за анализ вземаш. Успех.
Ходя на църква защото ми дава душевна сила.
Традицията е едно, вярата друго! Да идеш на църква незначи, че си вярваш. Повечето от българите са абсолютни атеисти! Не вярват дори в собственото си бъдеще, за какъв Бог ми говорите тогава???
Като малък бях много вярващ, знам много от мотивите на библията, ала с възръста ми се по промени мирогледа!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Вярата за повечето българи се е превърнала чисто и просто в традиция в определен ден да отидат на църква и да запалят по една свещ.Не виждам нищо лошо в това.А относно теб..ти защо ходиш на църква само,когато си отчаян тогава
Aiax4o естествено че съм алчен , но това не ми пречи да бъда нормален човек. Р. Кийсоаки определя алчността като желание , никой не те кара да правиш неща които не желаеш , но най-важното е да бъдеш човек . Не се ядосвай , на тебе и на Куки ви пожелавам приятна почивка.
Тук не иде реч дали си нормален човек или не... то в съвременният свят нормален е равно на безкрайно грешен... а иде реч за това дали си вярващ или не. Не може да си малко вярващ или много вярващ. Или си вярващ или не си. Ако си, се подчиняваш на Божието учение, ако ли не ловиш гората и чакаш сетния си дъх, за да разбереш дали има Бог или извънземни!
Може да не си вярваш и пак да си добър човек, пак да правиш добро. Вярата не е нещо което се демонстрира, а нещо което е за човек. Може да не идеш на църква довечера, но да се молиш всяка вечер преди да заспиш...
За мен вярата е много важна. Тя е съхранила българщината 500 години и не я отричам. И аз вярвам, но не зная в какво ... вярвам, че над нас има сила, която ни дава направление в живота, но не казвам дали е Бог, карма или извънземен разум. И аз ходя на църква понякога, но не на празници и има една истина за църквата - зарежда те с духовни сили! Ходя кога съм уморен, когато съм отчаян, да си събера мислите. Хубаво е другата седмица като минаваш покрай Св. Александър Невски, да влезнеш просто ей така...
България Над Всичко
Куки аз поздравих тия, които вярват в Бога и не разчитат на парите си или само на собствените си възможности , защото в действителност ние нищо не представляваме , а форекса е игра едни губят , други печелят и битките никога не свършват.
ppppp, нямам против твоето изказване нищо.
единствено разясних моето.
Aiax4o естествено че съм алчен , но това не ми пречи да бъда нормален човек. Р. Кийсоаки определя алчността като желание , никой не те кара да правиш неща които не желаеш , но най-важното е да бъдеш човек . Не се ядосвай , на тебе и на Куки ви пожелавам приятна почивка.
Куки аз поздравих тия, които вярват в Бога и не разчитат на парите си или само на собствените си възможности , защото в действителност ние нищо не представляваме , а форекса е игра едни губят , други печелят и битките никога не свършват.
Щом влизаш тука, значи искаш пари - ти си алчен! До тук с набожието ти!!!
Панимаеш?!?!
Много се дразня когато хората се сещат за човещината само по празниците! Дразня се, че трябва да има кампании по телевизията за да дарите пари! Ама най ще се издразня довечера като видя неграмотниците да обикалят църквата с една свещичка! Обикалят 3 пъти църквата /дори без да знаят защо 3 пъти/, пребират се у тях и на другия ден продължават с гадния си безбожен живот!
Сигурно ме мислите за атеист. Може и да сте прави. Незнам!
Куки, безкрайно се съгласявам с теб!
Поздрави!
България Над Всичко
Честит Великден ,
Забравете днес и утре до 23-24 н за пари , за пазари , за проблеми ит. н.. Отидете довечера на църква и се помолете за здраве и успех. Пожелавам на всички много здраве , щастие и успехи.
и бъдете малко по добри !
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Честит Великден ,
Забравете днес и утре до 23-24 н за пари , за пазари , за проблеми ит. н.. Отидете довечера на църква и се помолете за здраве и успех. Пожелавам на всички много здраве , щастие и успехи.
Много ме кефят "набожните" дето веднъж в годината на някакъв празник ходят на църква пишат Господ и Бог с малка буква и нарушават поне 7 от 10-те божи заповеди ежедневно...
Абе я се разкарай бе позьор !!!
България Над Всичко
Честит Великден ,
Коментар