Първоначално изпратено от bolt
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievНякой играе ли Усд/ кад имам къса от 1,1571 и не виждам на моята графика нещо което да спира движението към 1, 1220 , което е 161,8 фибо разширение и съм си запазил последната третинка за тази цел.
Ако някой гледа "различна графика" да казва
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the fan*Първоначално изпратено от PartovskiКолеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PartovskiКолеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PartovskiКолеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря
Коментар
� -
Коментар
�
Коментар