IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bolt
    за $/Ґ пробие ли 118.22 първа ти подкрепа е на 117.65 /суппорт от 03.05 през 03,14 и 03,29/ сам си направи сметката колко може да поемеш
    успех
    Йената коригира спада последните седмици точно на 61.8 и сега очаквам лично аз да падне под 115.Решенията са твои .

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
      Някой играе ли Усд/ кад имам къса от 1,1571 и не виждам на моята графика нещо което да спира движението към 1, 1220 , което е 161,8 фибо разширение и съм си запазил последната третинка за тази цел.
      Ако някой гледа "различна графика" да казва
      Колега не знам как го мериш това фибо ама според мен го е минало и сега сме се запътили най-вероятно към 61.8 фибо на чялото покачване от 0931 до 1874 което е някъде 1293 .Успех .

Коментар

• за $/Ґ пробие ли 118.22 първа ти подкрепа е на 117.65 /суппорт от 03.05 през 03,14 и 03,29/ сам си направи сметката колко може да поемеш
        успех

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
          Първоначално изпратено от Partovski
          Колеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря
          ..ако позволиш един съвет ...не търси съвет тук..парите са си твои....
          Благодаря но все пак...ще пада ли долара още спрямо йената?

Коментар

• Първоначално изпратено от Partovski
            Колеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря
            ..ако позволиш един съвет ...не търси съвет тук..парите са си твои....

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              това че може да се чертаят фибомибота, трендлинии и 200, 300 и 5000-периодни плъзгащи се средни не значи нищо. Това са просто неща, които си мислим че вършат в работа - понякога наистина я вършат.
              .
              .... това е класика... hand made

Коментар

Mislq che uwscsi imashe prichini za dalgi dolari i toi shte moje da ti pomogne tuk kato gi obqsni, uspeh.

Коментар

В момента съм на - 18850 и USD/YEN = 118.35

Коментар

• Колеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      Първоначално изпратено от tommy
                      Круме, ще го сриваш ли кабела вече или ще изчакаш още малко?
                      От следобед го почваме, но ще ми е нужна малка помощ...
                      хайде де аз помагам

Коментар

• Някой играе ли Усд/ кад имам къса от 1,1571 и не виждам на моята графика нещо което да спира движението към 1, 1220 , което е 161,8 фибо разширение и съм си запазил последната третинка за тази цел.
                        Ако някой гледа "различна графика" да казва

Коментар

• Имах вчера от 2 часа селл при еур/йена с цена 160,60 лимит 160 и стоп на 160,83 и се събуждам и гледам графиката и се зарадвах и после да си видя историята- хоп активиран стоп, а не лимит . Но не обвинявам стопа а себе си и продължавам да ги ползвам

Коментар

• Първоначално изпратено от pepino1708
                            Kakvo stana s radioto koeto startira6e na 10.04 gospodin Karaivanov
                            юот понеделник 16ти стартира - забавянето беше по чисто технически причини,при това доста досадни като IP адрес... :-)

Коментар

• Han Krum - от теб да чуем нещо,след като аз си дрънкам?

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
                                Круме, ще го сриваш ли кабела вече или ще изчакаш още малко?
                                От следобед го почваме, но ще ми е нужна малка помощ...

Коментар

X