IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/$

Днес ще минем 1,3666 бъдете убедени, но се гответе и за силна корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
      Нещо се омълчахте, на никой не му се пише
      някой може ли да сподели мнение за AUD/USD?
      снощи споделих личното си мнение относно тази двойка, ако върнеш малко назад ще го видиш. Ситуацията в момента обаче показва силата на тренда и психологическия фактор. Големи тигели, голямо нещо вчера индикаторите възстановиха стойностите си и то добре, което отново може да засили австралиеца над скорошните върхове, а ако това стане импулсивно 0.85 може да бъде целта. Това е другия сценарии за момента, първия си остава в сила поне до пробив на върха
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Нещо се омълчахте, на никой не му се пише
        някой може ли да сподели мнение за AUD/USD?
        ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Еврото остава доста стабилно за момента на тези нива, което ознчава че повечето са доволни засега. Плавното покачване до момента ни казва, че може още и то доста още, засега само франсетата се оплакват повече, но те винаги започват първи да се оплакват, нищо ново... За разлика преди 2 години и малко поскъпването бе доста по-рязко и импулсивно, което доведеи до по-рязък спад, а и обемите са били по-малки (света плува в кеш в момента, затова и почти всеки ден виждаме нови върхове при индексите)...основната мисъл ми е че с такъв плавен тренд и една скормна корекция, която да възстанови индикаторите спокойно може да се стигне до една импулсна завършваща, може би, вълна която да откара пазара към 1.40, а паунда към 2.10 това са груби цифри и разбира се не за днес и утре а пък е и само един от сценариите в такива момента, когато нещата са на кантар е по-добре да се придържаме към интрадей-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
            Един въпрос към вълновиците:

Имаме вълна В - как намираме целта на подвълната "с" във нея?Визирам седмична на канадеца - 1,618 го минахме. Какви са следващите възможности на теория.
            Ako четеш на руски - за мене това е доста интересно мнение
            http://www.alpari.org/ru/ew_article/26480.html

Коментар

• Караконджул

За кого?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                Първоначално изпратено от karakondjul
                Първоначално изпратено от Ironhorse
                Добро утро, очаквам днес еврото да поевтинее заради изпълненията в Испания и не добри данни от Германия.
                Йената според мен ще става по-скъпа, защото горе-долу приключиха тегленията на печалби от големите рибоци.
                Успех
                Пазара ти каза нещо - разбра ли какво? Ака ли да - сподели!
                Абе Караконджул, аз разбрах че силиците на еврото в момента са толкова според пазара ( за днес ) До сега не виждам за какво да се притеснявам. Явно доста хора сте заложили на този прослувут пробив.
                Е аз Ви желая успех. За днес съм хванал печалбата, благодарение на напомнянето на ррррр за франка. Трябва да го черпя!
                А за ходенето ти не плахуйся, то е редовно, а споделям и други мънички бизнеси та не мога да стискам зъби пред монитора само.
                Още по-безполезно мнение.
                Емоционално. Проблеми с егото.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  Добро утро, очаквам днес еврото да поевтинее заради изпълненията в Испания и не добри данни от Германия.
                  Йената според мен ще става по-скъпа, защото горе-долу приключиха тегленията на печалби от големите рибоци.
                  Успех
                  Абе Караконджул, аз разбрах че силиците на еврото в момента са толкова според пазара ( за днес ) До сега не виждам за какво да се притеснявам. Явно доста хора сте заложили на този прослувут пробив.
                  Е аз Ви желая успех. За днес съм хванал печалбата, благодарение на напомнянето на ррррр за франка. Трябва да го черпя!
                  А за ходенето ти не плахуйся, то е редовно, а споделям и други мънички бизнеси та не мога да стискам зъби пред монитора само.

Коментар

• Искам да ви питам отдавна нещо

Всеки е наясно , че
                    Eur/USD X USD/JPY = EUR/JPY , обаче коя е факторната и коя е резултативната величина и ако тя е различна всеки път как вие лично определяте.
                    Най логично е ако да кажем чакаме ръст в Eur/USD i USd/JPy
                    да влезем с доста по-малък риск в дълги Eur/JPY, което няма да е лоша стратегия, като се замисля.
                    Пример
                    Eur/USD =1 X USD/JPY = 100 Eur/JPY = 100
                    Eur/USD = 2 X USD/JPY=200 EUR/JPY = 400
                    Знам, че на повечето тук това е напълно ясно , но за всички начинаещи като мен може да е полезно

Коментар

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        За мен г-н Караиванов паритет е когато в сучая пазара се движи в много тесни граници и очаква новини. Никоя валута не прави опити за пробиви.
                        Все пак искрено се надявах с два реда да кажеш какво ти рабираш. А иначе ще проверя в речника, но не сега защото искам да гледам шоу!
                        Но ти май си зает да следиш пробива на еврото срещу долара. Гледай, гледай...
                        Успех
                        Паритет - установено законно съотношение между паричните единици на различните страни, изразено в злато.
                        Ето какво излезна
                        паритѐт Описание: Равенство по стойност на едно нещо спрямо друго.

Признавам, че във форума има думички които са натоварени със специфичен смисъл.

Ще бъда признателен на тези като теб и за напред, които се грижат за точно изказване според аудиторията.

Коментар

За мен г-н Караиванов паритет е когато в сучая пазара се движи в много тесни граници и очаква новини. Никоя валута не прави опити за пробиви.
                          Все пак искрено се надявах с два реда да кажеш какво ти рабираш. А иначе ще проверя в речника, но не сега защото искам да гледам шоу!
                          Успех
                          Паритет - установено законно съотношение между паричните единици на различните страни, изразено в злато.

Коментар

• E/$

Мисля, че днес е малко вероятно да минем 1,3670 но ако го минем това ще е силен сигнал за спекулации, едва ли ще има фалшив пробив. но ме съмнява, че ще има толкова силен пробив, няма такива данни. по-скоро утре ще е голямото двиение. пък и нормално пазарът да консолидира преди движение.
                            иначе аз ще си сложа дълъг ордер със малък стоп и лимит 1,3666. оттам ще гледам сеира и ще решавам на момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              на 20 пипса от върха при еврото просто ще е грехота да не го пробваме, а защо не и да го бием поне за малко, тъй като моделчето ми показва че днес вероятно ще имаме рейндж в границите на 40-50 пипса от отварянето, но както винаги казвам че модела в тестов период
                              Може пък да сме грешници! ;-)

Коментар

Успех
                                То малко глупаво...една дума си има значение, а кой какво разбира и какво собствено значение и дава е съвсем друг въпрос. Паритет идва от parity, това вече сам си го провери какво значи иначе за това което се опитваш да говориш и което прехвърляш като смисъл на думата паритет се нарича ниска волатилност, добре или сравнително добре измервана с болинджър бандс...

Коментар

Working...
                                X