If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо се омълчахте, на никой не му се пише
някой може ли да сподели мнение за AUD/USD?
снощи споделих личното си мнение относно тази двойка, ако върнеш малко назад ще го видиш. Ситуацията в момента обаче показва силата на тренда и психологическия фактор. Големи тигели, голямо нещо вчера индикаторите възстановиха стойностите си и то добре, което отново може да засили австралиеца над скорошните върхове, а ако това стане импулсивно 0.85 може да бъде целта. Това е другия сценарии за момента, първия си остава в сила поне до пробив на върха
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Еврото остава доста стабилно за момента на тези нива, което ознчава че повечето са доволни засега. Плавното покачване до момента ни казва, че може още и то доста още, засега само франсетата се оплакват повече, но те винаги започват първи да се оплакват, нищо ново... За разлика преди 2 години и малко поскъпването бе доста по-рязко и импулсивно, което доведеи до по-рязък спад, а и обемите са били по-малки (света плува в кеш в момента, затова и почти всеки ден виждаме нови върхове при индексите)...основната мисъл ми е че с такъв плавен тренд и една скормна корекция, която да възстанови индикаторите спокойно може да се стигне до една импулсна завършваща, може би, вълна която да откара пазара към 1.40, а паунда към 2.10 това са груби цифри и разбира се не за днес и утре а пък е и само един от сценариите в такива момента, когато нещата са на кантар е по-добре да се придържаме към интрадей-а...
Имаме вълна В - как намираме целта на подвълната "с" във нея?Визирам седмична на канадеца - 1,618 го минахме. Какви са следващите възможности на теория.
Добро утро, очаквам днес еврото да поевтинее заради изпълненията в Испания и не добри данни от Германия.
Йената според мен ще става по-скъпа, защото горе-долу приключиха тегленията на печалби от големите рибоци.
Успех
Пазара ти каза нещо - разбра ли какво? Ака ли да - сподели!
Абе Караконджул, аз разбрах че силиците на еврото в момента са толкова според пазара ( за днес ) До сега не виждам за какво да се притеснявам. Явно доста хора сте заложили на този прослувут пробив.
Е аз Ви желая успех. За днес съм хванал печалбата, благодарение на напомнянето на ррррр за франка. Трябва да го черпя!
А за ходенето ти не плахуйся, то е редовно, а споделям и други мънички бизнеси та не мога да стискам зъби пред монитора само.
Още по-безполезно мнение.
Емоционално. Проблеми с егото.
Добро утро, очаквам днес еврото да поевтинее заради изпълненията в Испания и не добри данни от Германия.
Йената според мен ще става по-скъпа, защото горе-долу приключиха тегленията на печалби от големите рибоци.
Успех
Абе Караконджул, аз разбрах че силиците на еврото в момента са толкова според пазара ( за днес ) До сега не виждам за какво да се притеснявам. Явно доста хора сте заложили на този прослувут пробив.
Е аз Ви желая успех. За днес съм хванал печалбата, благодарение на напомнянето на ррррр за франка. Трябва да го черпя!
А за ходенето ти не плахуйся, то е редовно, а споделям и други мънички бизнеси та не мога да стискам зъби пред монитора само.
Всеки е наясно , че
Eur/USD X USD/JPY = EUR/JPY , обаче коя е факторната и коя е резултативната величина и ако тя е различна всеки път как вие лично определяте.
Най логично е ако да кажем чакаме ръст в Eur/USD i USd/JPy
да влезем с доста по-малък риск в дълги Eur/JPY, което няма да е лоша стратегия, като се замисля.
Пример
Eur/USD =1 X USD/JPY = 100 Eur/JPY = 100
Eur/USD = 2 X USD/JPY=200 EUR/JPY = 400
Знам, че на повечето тук това е напълно ясно , но за всички начинаещи като мен може да е полезно
Успех
За мен г-н Караиванов паритет е когато в сучая пазара се движи в много тесни граници и очаква новини. Никоя валута не прави опити за пробиви.
Все пак искрено се надявах с два реда да кажеш какво ти рабираш. А иначе ще проверя в речника, но не сега защото искам да гледам шоу!
Но ти май си зает да следиш пробива на еврото срещу долара. Гледай, гледай...
Успех
Паритет - установено законно съотношение между паричните единици на различните страни, изразено в злато.
Ето какво излезна
паритѐт Описание: Равенство по стойност на едно нещо спрямо друго.
Признавам, че във форума има думички които са натоварени със специфичен смисъл.
Ще бъда признателен на тези като теб и за напред, които се грижат за точно изказване според аудиторията.
За мен г-н Караиванов паритет е когато в сучая пазара се движи в много тесни граници и очаква новини. Никоя валута не прави опити за пробиви.
Все пак искрено се надявах с два реда да кажеш какво ти рабираш. А иначе ще проверя в речника, но не сега защото искам да гледам шоу!
Успех
Паритет - установено законно съотношение между паричните единици на различните страни, изразено в злато.
Мисля, че днес е малко вероятно да минем 1,3670 но ако го минем това ще е силен сигнал за спекулации, едва ли ще има фалшив пробив. но ме съмнява, че ще има толкова силен пробив, няма такива данни. по-скоро утре ще е голямото двиение. пък и нормално пазарът да консолидира преди движение.
иначе аз ще си сложа дълъг ордер със малък стоп и лимит 1,3666. оттам ще гледам сеира и ще решавам на момента.
на 20 пипса от върха при еврото просто ще е грехота да не го пробваме, а защо не и да го бием поне за малко, тъй като моделчето ми показва че днес вероятно ще имаме рейндж в границите на 40-50 пипса от отварянето, но както винаги казвам че модела в тестов период
Успех
То малко глупаво...една дума си има значение, а кой какво разбира и какво собствено значение и дава е съвсем друг въпрос. Паритет идва от parity, това вече сам си го провери какво значи иначе за това което се опитваш да говориш и което прехвърляш като смисъл на думата паритет се нарича ниска волатилност, добре или сравнително добре измервана с болинджър бандс...
Коментар