IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: .

Първоначално изпратено от BNBB
    според мене като отвори САЩ ще накупят още малко евра и след това всички сружно ще разпродадат малко за да си оберат профитите веднага.

и утре отново същата песен. нека видиме де. нещо се лигави и не ще да мине 1,3666 - почвам да се изнервям вече.
    BNBB, аз пък си мисля че върви бавно и славно, без резки движения за
    да не се дава аванта на късите. Еврото върви като валяк.

Коментар

• .

Първоначално изпратено от kritelin
      Затворих дългото евро от 1.36.Ще се поогледам малко да видя какво ни готви пазарът
      според мене като отвори САЩ ще накупят още малко евра и след това всички сружно ще разпродадат малко за да си оберат профитите веднага.

и утре отново същата песен. нека видиме де. нещо се лигави и не ще да мине 1,3666 - почвам да се изнервям вече.

Коментар

• АНКЕТА ЗА МЕСЕЧНАТА ВИ ДОХОДНОСТ ОТ ФОРЕКС

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7788

Коментар

• Затворих дългото евро от 1.36.Ще се поогледам малко да видя какво ни готви пазарът

Коментар

• Re: анкета

Колеги,
            още веднъж ви моля да попълните анкетата във форума за месечната ви доходност от Форекс. Ще я намерите в темата за най-добрата стратегия. Просто ще ви коства едно кликване.
            Нека провериме как се представяме българските трейдъри и спекуланти. Засега само 8 души са я попълни и 50 на сто са обявили, че работят на загуба.
            Дай линк на тази анкета де

Коментар

• анкета

Колеги,
              още веднъж ви моля да попълните анкетата във форума за месечната ви доходност от Форекс. Ще я намерите в темата за най-добрата стратегия. Просто ще ви коства едно кликване.
              Нека провериме как се представяме българските трейдъри и спекуланти. Засега само 8 души са я попълни и 50 на сто са обявили, че работят на загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                Първоначално изпратено от doomsday
                Нещо се омълчахте, на никой не му се пише
                някой може ли да сподели мнение за AUD/USD?
                снощи споделих личното си мнение относно тази двойка, ако върнеш малко назад ще го видиш. Ситуацията в момента обаче показва силата на тренда и психологическия фактор. Големи тигели, голямо нещо вчера индикаторите възстановиха стойностите си и то добре, което отново може да засили австралиеца над скорошните върхове, а ако това стане импулсивно 0.85 може да бъде целта. Това е другия сценарии за момента, първия си остава в сила поне до пробив на върха
                Въпреки че държа няколко къси доларови позиции - имам дълъг
                долар при кивито от 7460 и чакам възможности за късо AUDUSD.

Коментар

• Re: E/$

Първоначално изпратено от Ironhorse
                  Първоначално изпратено от Han Krum
                  Днес ще минем 1,3666 бъдете убедени, но се гответе и за силна корекция.
                  Моля те да ми кажеш, това твое твърдение на фундаментален или технически анализ е?
                  Споре мен по-скоро на технически, ама ти не вярвай на никого, парите са си твои...
                  Според мен Европа страшно много ще загуби от по-нататъшно поскъпване на еврото.
                  Все си мисля, че няма сами да се направят бедни.
                  Имаме добър фунтдамент от Германия, но се усеща че пазарът стои трескаво и чака да се сучи случката без да са с отворени позиции. Иначе правилото е следвай тренда, той е ъп и спазваме принципа трендът е най-добър приятел. Но 1,3670 е ключова съпротива. Много акаунти ще гръмнат, ако тя бъде пробита. А и това е ясен сигнал че следващата цел ще е 1,3720. Което ако също бъде пробито мисля, че вече индикаторите няма да са от значение, защото ще показват свръхкупени пазари ... но истерията ще е с друго мнение. Става напечено колеги. Какво ще кажете.

Коментар

• Re: е-д

аз в момента търгувам единствено на минутна графика по РСИ и МАК дивергенция, купувам като са пробити 25-50 и 100 ЕМА и като има потвръждение от МАК. Продавам веднага като мине отгоре МАК и ЦЕНАТА пресеце линиите отново.
                    Сложил съм 5 пойнта стоп, целите ми са по 10. Вече имам четири такива скалпа.
                    Но е много рисково.
                    Като минем 1,366 ще стая настрана и може би ще се готвя да скъся за 30-тина пойнта. Но това ще се случи около 17,00 часа.
                    Аз също търгувам по подобен начин - скалпиране.
                    Не обичам да се предоверявам само на графики, за това от време на време чета определени статии, следя борси и се опитвам да видя някакъв смисъл, като сглобя двата анализа.
                    За сега се получава доста добре, но ...

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                      Моля те да ми кажеш, това твое твърдение на фундаментален или технически анализ е?
                      Споре мен по-скоро на технически, ама ти не вярвай на никого, парите са си твои...
                      Според мен Европа страшно много ще загуби от по-нататъшно поскъпване на еврото.
                      Все си мисля, че няма сами да се направят бедни.

Коментар

• е-д

аз в момента търгувам единствено на минутна графика по РСИ и МАК дивергенция, купувам като са пробити 25-50 и 100 ЕМА и като има потвръждение от МАК. Продавам веднага като мине отгоре МАК и ЦЕНАТА пресеце линиите отново.
                        Сложил съм 5 пойнта стоп, целите ми са по 10. Вече имам четири такива скалпа.
                        Но е много рисково.
                        Като минем 1,366 ще стая настрана и може би ще се готвя да скъся за 30-тина пойнта. Но това ще се случи около 17,00 часа.

Коментар

Коментар

• E/$

Ако мине 1,3666 ключовата зона е 1,3670 - но там ще се активират много продажби на принципа купувай, когато всички продават и продавай, когато всички купуват.

Затова бъдете внимателни, играйте с малки стопове.

Коментар

Коментар

И аз съм убеден, ама какво ли ще стане ако за 3-5 пипа преди 1.3667 пазара обърне рязко посоката...

Коментар

Working...
                                X