IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: fun

Първоначално изпратено от Борсалино
    Първоначално изпратено от Ironhorse
    Борсов агент е болен. Лекарят казва на жена му:
    - Вашият съпруг има тежък грип. Температурата му е между 39 и 40 градуса.
    Болният се обажда:
    - При четиридесет продавайте!
    Е, щом започнахме с вицовете, значи всичко е ОК.
    Все си мисля, че човек трябва да може да губи, а за да може значи тази дейност ( Форекс търговия ) не може да го фалира.
    НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛЮ, НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ
    Така де така, бедата е в тяхното количество!
    По-добре богат - нещастен от колкото беден - щастлив несретник

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
      В 21.00 бежовата книга дали ще го свалят поне с малко тази вечер
      по въпроса за скалпинга аз също скалпирам и по някога за 1 или 2 пипа държа също и дълго срочни позиции
      Знаеш ли и на мен ми се иска малко да го свали за да го яхна, но не знам.
      Имай на предвид военните разходи на САЩ. Колко работни места се създават в спомагателните производства? А какви пари се харчат не е истина.
      Пример едно работно място в туризма отваря 5 в обслужващата сфера.
      За военните не знам...
      Кои дванадесет региона ще влезнат определя кой ФД, а той ще ги определи както му отърва

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Гуру, недей да си нечул и непрочел защото радиото ще ти го слуша офиса ако така продължаваш. Махленските изцепки на оня юнак не пасват с темата за Форекс
        абе какво радио бе то само музика звучи като се прибера
        Pip master

Коментар

Болният се обажда:
          Все си мисля, че човек трябва да може да губи, а за да може значи тази дейност ( Форекс търговия ) не може да го фалира.
          а наи добре е да се научи да играе срещу тренда тогава вече нищо не може да го уплаши тъи като е избрал наи трудния начин успех )
          Pip master

Коментар

Болният се обажда:
            НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛЮ, НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ

Коментар

• Гуру, недей да си нечул и непрочел защото радиото ще ти го слуша офиса ако така продължаваш. Махленските изцепки на оня юнак не пасват с темата за Форекс

Коментар

• В 21.00 бежовата книга дали ще го свалят поне с малко тази вечер
                по въпроса за скалпинга аз също скалпирам и по някога за 1 или 2 пипа държа също и дълго срочни позиции
                Pip master

Коментар

Болният се обажда:

Коментар

• fun

Болният се обажда:

Коментар

• Два месеца

Коментар

• От колко време скалпираш?

Коментар

• Аде де колеги, само двама трима ли скалпират тук???

Коментар

• Иванчо, за еврото не знам дали утре ще можеш да скалпираш.
                            Аз също нямам бог знае какъв опит, но не съм се взрял в графики, анализи на пишман експерти.
                            Моето мнение, което съм дал по-долу е че по нататъшно поскупване на еврото ще нарави живота труден за европейците.
                            Между другото имам познати в Германия и Испания и реват. По-трудно се намира работа и т.н. Всичко това е следатвие на скъпото евро. Европейските компании губят ценово пред конкурентите си от Япония и САЩ, и това вече се чувства.
                            За момента бих си затраял за евро/долар, а се съсредоточавам долар йена и долар/швейцарец. Естествено при някаква аномалия ще скалпираме и на евро/долар. но днес бая хора се стреснаха. Не говоря за такива като нас а тия дето управляват нещата. Така че
                            по-кротко, за да не си и ти от тези дето се молят на папата да ги приеме , на колене....

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                              Kolegi dajte chestota. Tozi deto znae kak se prawi media sym az stoto imam opit s towa. Dajte Chestota che experta da si kaze mnenieto!
                              Знаеш сайта в който пиша - влизаш в него и неможе да не видиш банера.Само че предаването е от 10 до 18ч. макар че все още не успяваме да се вместваме напълно във времето, поради многото технически проблеми възникващи постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                                И така, днес беше вълнуващ ден, кой ял кой пил да са живи и здрави всички.
                                Дайте да видим за утре.
                                Аз излизам на пазара ден за ден (скалпирам) и търся съмишленици за коментар.
                                От досегашната ситуация считам, че долар/йена тази вечер ще слезе надолу а утре ще хванем 30-50 пипса минимум за нетърпеливите.
                                Ако не вдигнат лихвите двете централни банки, а изгледи за сега няма, йената ще продължава да поевтинява спрямо долара.
                                видях иподобно мнение по-долу.
                                Дано да стане. Аз с моя "голям" опит на демо и малък вече на реал съм се съсредоточил в еврото и като съпоставя корекциите на златото и повишението на петрола ми се струва, че ще имаме 30-40 пипа корекцийка. При златото е започнала преди два дена, а долара поне от 2-3 месеца насам точно копира движението му, е не с такива големи корекции, но все пак.
                                Аз също съм привърженик на скалповете и моето скромно мнение, е ако затворим днес към 1,3620-30 утре може да скалпираме 30-40 пипа.

Коментар

Working...
                                X