IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Днес до момента не минахме върха, а май до пипс го изпробвахме, казвам май тъй като по различни платформи дава различен връх
    Най накрая едно мнение за пазара

Коментар

• Re: fun

Първоначално изпратено от Facts
      Първоначално изпратено от Ironhorse
      По-добре богат - нещастен от колкото беден - щастлив несретник
      Е те това е тотална грешка драги ми приятелю. Бил съм и двете по няколко пъти... Винаги /ама абсолютно винаги/ е по-добре да си щастлив... Всичко което може да се купи с пари е евтино!
      Не можеш да бъдеш едновременно в две състояния ( това е раздвоение на личноста ) щом се стремиш да задоволиш някои твои претенции и след това си губил и се успокояваш с някакви измишльотини, а не да се стегнеш и да се издигнеш по-нагоре твоя работа.
      Как може да си щастлив когато си загубил и то няколко пъти, без да се стремиш отново да си на върха? или поне да си обясниш защо?
      Или си се уморил или си станал философ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Ironhorse - от последният ти пост следва друг въпрос.
        От колко време се занимаваш с Форекс?
        От уважение казвам за втори път: два месеца
        Първият път те питах от колко време Скалпираш, а вторият път те попитах от колко време си на Пазара.Разликата е огромна,но ТОЙ пазара ще те научи да правиш разлики.
        Пожелавам ти успех и ще се радвам ако след 2 месеца все още си на пазара.
        Успех.
        Абсолютно съгласен, пазара е господаря, до сега щом съм оцелял в няколко различни типа пазари и тук ще ме има, дали ще променя стратегията ... ще видим, то пилците се броят на есен

Коментар

• Re: fun

По-добре богат - нещастен от колкото беден - щастлив несретник
          Е те това е тотална грешка драги ми приятелю. Бил съм и двете по няколко пъти... Винаги /ама абсолютно винаги/ е по-добре да си щастлив... Всичко което може да се купи с пари е евтино!

Коментар

• Днес до момента не минахме върха, а май до пипс го изпробвахме, казвам май тъй като по различни платформи дава различен връх деня си остана слабоволатилен, което ме кара да мисля за висока волатилност и предвид че днес тестнахме върха, утре може да сме свидетели на една 100пипсова корекция....статистиката е на наша страна ако не се лъжа ття беше че 70-75% от четвъртъците са про-доларови Но другия вариант за пробив все още е на масата, но ако пробие ще пробие силно, гответе се за волатилен край на седмицата това е сигурно засега има няколко подкрепи на първия сценарии за падане и те са: формацията на дневния бар (дожи ли беше, морнинг стар ли беше....не ги помня) и това че на 4Х барчетата станаха малки,, което означава че замомента никой не иска да го засили нагоре и при поява на продавач, силен и голям, то голяма част ще бъде разтоварена
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първият път те питах от колко време Скалпираш, а вторият път те попитах от колко време си на Пазара.Разликата е огромна,но ТОЙ пазара ще те научи да правиш разлики.
              Пожелавам ти успех и ще се радвам ако след 2 месеца все още си на пазара.
              Успех.

Коментар

Коментар

Апропо сега работя със марджин 1:100, скоро ще се прехвърля на 1:500.
                  А спреда за различните двойки е различен пример евро/долар 3 пипса, Евро/ейна 4 пипса, паунд/йена 10 пипса и т.н.
                  При този огромен спред доста трудно се скалпира.Щом спреда ти не е 1 макс. 2 пипса за какво ми говориш?
                  И не ми отговори кой ти е извора на информация?
                  Пари за вяра не давам а взимам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                    Апропо сега работя със марджин 1:100, скоро ще се прехвърля на 1:500.
                    А спреда за различните двойки е различен пример евро/долар 3 пипса, Евро/ейна 4 пипса, паунд/йена 10 пипса и т.н.
                    При този огромен спред доста трудно се скалпира.Щом спреда ти не е 1 макс. 2 пипса за какво ми говориш?
                    И не ми отговори кой ти е извора на информация?

Коментар

• Ironhorse - от последният ти пост следва друг въпрос.

Коментар

• Апропо сега работя със марджин 1:100, скоро ще се прехвърля на 1:500.

Коментар

Ironhorse - след 2г. няма и да ти се помисля за скалпиране.Това е най лесния и бърз начин да изперкаш преждевременно.Освен това за да скалпираш успешно, трябва и да си информационно обезпечен.Ти имаш ли тази информация и брокерът ти през колко пипса спред те котира че се хвърляш да скалпираш?
                          Приятелю, приятелю аз пари на брокер не давам и знаеш ли защо, защото е по броукън ( разорен ) от мен.
                          Аз не правя неща и след това да се моля на Бога ГОРЕЩО.
                          Винаги се застраховам включително и да загубя, загубата ми дава уроци и до сега слава на Бога или на мен не съм фалирал. С дълги позиции ти отхвърляш, тезата че живота се променя а се повтаря.
                          Има една стара приказка "Където е текло пак ще тече", така е но с малка добавка "ПРИ ДРУГИ УСЛОВИЯ". Това го научих с много бой...
                          А ти си разчитай на графики и избягвай въпроса за отговорността, то теорията се е провалила не ти.

Коментар

• Мога само да ти пожелая успех.
                            Ако скалпираш според мен ще се спасиш, а ко задържиш...
                            Виж по-долу за папата

Коментар

• Ironhorse - след 2г. няма и да ти се помисля за скалпиране.Това е най лесния и бърз начин да изперкаш преждевременно.Освен това за да скалпираш успешно, трябва и да си информационно обезпечен.Ти имаш ли тази информация и брокерът ти през колко пипса спред те котира че се хвърляш да скалпираш?

Коментар

• като говорим за скалпинг да се похваля купих евра на 1.3654 представяш ли си дарлинг да купиш на върха ха ха
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X