Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: fun
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от IronhorseПо-добре богат - нещастен от колкото беден - щастлив несретникВинаги /ама абсолютно винаги/ е по-добре да си щастлив... Всичко което може да се купи с пари е евтино!
Как може да си щастлив когато си загубил и то няколко пъти, без да се стремиш отново да си на върха? или поне да си обясниш защо?
Или си се уморил или си станал философ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от IronhorseПървоначално изпратено от Петър КараивановIronhorse - от последният ти пост следва друг въпрос.
От колко време се занимаваш с Форекс?
Пожелавам ти успех и ще се радвам ако след 2 месеца все още си на пазара.
Успех.
Коментар
-
Re: fun
Първоначално изпратено от IronhorseПо-добре богат - нещастен от колкото беден - щастлив несретникВинаги /ама абсолютно винаги/ е по-добре да си щастлив... Всичко което може да се купи с пари е евтино!
Коментар
-
Днес до момента не минахме върха, а май до пипс го изпробвахме, казвам май тъй като по различни платформи дава различен връхденя си остана слабоволатилен, което ме кара да мисля за висока волатилност и предвид че днес тестнахме върха, утре може да сме свидетели на една 100пипсова корекция....статистиката е на наша страна
ако не се лъжа ття беше че 70-75% от четвъртъците са про-доларови
Но другия вариант за пробив все още е на масата, но ако пробие ще пробие силно, гответе се за волатилен край на седмицата
това е сигурно
засега има няколко подкрепи на първия сценарии за падане и те са: формацията на дневния бар (дожи ли беше, морнинг стар ли беше....не ги помня) и това че на 4Х барчетата станаха малки,, което означава че замомента никой не иска да го засили нагоре и при поява на продавач, силен и голям, то голяма част ще бъде разтоварена
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseПървоначално изпратено от Петър КараивановIronhorse - от последният ти пост следва друг въпрос.
От колко време се занимаваш с Форекс?
Пожелавам ти успех и ще се радвам ако след 2 месеца все още си на пазара.
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от IronhorseАпропо сега работя със марджин 1:100, скоро ще се прехвърля на 1:500.
А спреда за различните двойки е различен пример евро/долар 3 пипса, Евро/ейна 4 пипса, паунд/йена 10 пипса и т.н.
И не ми отговори кой ти е извора на информация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseАпропо сега работя със марджин 1:100, скоро ще се прехвърля на 1:500.
А спреда за различните двойки е различен пример евро/долар 3 пипса, Евро/ейна 4 пипса, паунд/йена 10 пипса и т.н.
И не ми отговори кой ти е извора на информация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановIronhorse - след 2г. няма и да ти се помисля за скалпиране.Това е най лесния и бърз начин да изперкаш преждевременно.Освен това за да скалпираш успешно, трябва и да си информационно обезпечен.Ти имаш ли тази информация и брокерът ти през колко пипса спред те котира че се хвърляш да скалпираш?
Аз не правя неща и след това да се моля на Бога ГОРЕЩО.
Винаги се застраховам включително и да загубя, загубата ми дава уроци и до сега слава на Бога или на мен не съм фалирал. С дълги позиции ти отхвърляш, тезата че живота се променя а се повтаря.
Има една стара приказка "Където е текло пак ще тече", така е но с малка добавка "ПРИ ДРУГИ УСЛОВИЯ". Това го научих с много бой...
А ти си разчитай на графики и избягвай въпроса за отговорността, то теорията се е провалила не ти.
Коментар
-
Ironhorse - след 2г. няма и да ти се помисля за скалпиране.Това е най лесния и бърз начин да изперкаш преждевременно.Освен това за да скалпираш успешно, трябва и да си информационно обезпечен.Ти имаш ли тази информация и брокерът ти през колко пипса спред те котира че се хвърляш да скалпираш?
Коментар
Коментар