IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kritelin

Дау даде откат от линията си на съпротива по тренда , може и да го върнат към нея обаче няма да издържи много - обречени са.
    D.Y.F-091066

Коментар

• doty

Може и да е да се получи някакво обръщане , обикновенно много добре се справям на откатите при тренд за по 10-20 бързи пипса , а прясно съм направил две последователни загуби и то не заради неточно хванат момент втората ми беше продадено евро но 3660 съвсем скоро и се изнервих понеже 1 час се влачи а виж го сега пак щях да си ги прибера.Мисля че ще опитат още нагоре , обаче кога някой ще изтреля необходимите количества за да ги изплаши срещу тях не мога да предвидя и едва ли някой може.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от doty
        А това на Е/$ не е ли двоен връх ? И това не беше ли трендообръщащо ?
        Шибни още една ракия и може и троен връх да видиш :lol:

Коментар

Хм като мине време ще знаем дали си прав?
          За мен от четвъртък пазара се движи силно спекулативно.
          Който познал здраве и пари, но все ми се струва че има хора дето не им пука какво имаш, двоен връх и тем подобни, те винаги печелят. Въпроса е да не си между шамарите, а щом предупреждаваш за трендообръщаща значи има шамари...

Коментар

;-) чакай да е двоен връх :P
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• А това на Е/$ не е ли двоен връх ? И това не беше ли трендообръщащо ?

Коментар

• .....

а и не съм убеден вече че дългосрочното тантуркане на позиции има смисъл , то ти осигурява само скъсани нерви или притръпване към това да губиш при положение че големите пари се прибират от инсайдерите - банки.Може би е по-добре за такива цели да си дадеш парите на някой фонд разполагащ с необходимото вътрешно инфо да лови големи изменения и да реализира печалби от тях. Днес четох доста изказвания на анализатори , всички големи като че ли са вътре в играта на евро тренда и са на пари , друго обяснение няма , не може да са толкова слепи да не оценяват нивото на заетост което осигурява едната икономика сравнено с другата още повече че е крайно съмнително да имат БВП под 2% и безработица на такива нива , както ответната страна тиражира пък обратния вариант , вече има поток и от обикновенни граждани които ходят да харчат в САЩ заради изгодния курс на размяна , сега много пари ще изтекат от Европа а покрай тях задължително и хора.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Напротив,днес имаше ясни сигнали,че ще ходим до горе за мен.Аз затова го и отиграх.Какво по-лесно предвидимо нещо има от това когато нещо върви генерално нагоре то да продължи да върви ?
                  Уважавам твоето мнение, и то е печелившото днес!
                  Опитвам се да правя скалпове и за сега съм плюс ( пу-пу-пу да не се урочасам).

Коментар

• Напротив,днес имаше ясни сигнали,че ще ходим до горе за мен.Аз затова го и отиграх.Какво по-лесно предвидимо нещо има от това когато нещо върви генерално нагоре то да продължи да върви ?

Коментар

• kritelin

За такива пипсове е хубаво да се правят на Л2 , спреда е от много същественно значение а 3п. на спокоен пазар са си раскош , наистина е много наивна постъпка да ги дадеш за да си ги търсиш после от пазара вече съм се убедил а и в самите малки трендчета - движения много по-лесно се закачаш - влизаш.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                        Първоначално изпратено от Ironhorse

Днес пуснах рано, но сега това животно ще го пусна из прерията на 1.116. От там нататък здраве да е.
                        Ако имаш дълъг USDCAD погледни нивата пак. Не излиза на 1.116
                        според мен. Стопа на плюс и ако си толкова сигурен че имаме дъно
                        то сложи си продължението чрез "buy stop" по-късно. Успех!
                        Нямам дълъг, купих на 1.1095 и следя търговията. Днес нищо не подсказваше, че еврото и паунда ще достигнат нива 1.366 и 2.001, но се случи. Сега плавно се приземяват.

Считам, че при долар/канадец има малко напрежение и искам да го използвам. Дори 1.114 е добре но съм си поставил цел 1.116.
                        Все пак ако се обърнат нещата ще отреагирам на секундата.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                          Първоначално изпратено от Ironhorse
                          Днес пуснах рано, но сега това животно ще го пусна из прерията на 1.116. От там нататък здраве да е.
                          Дъно нямаме според мен :-) и целите на това движение по принцип са 1.1102/1.1128 .

Коментар

• Добър ви вечер в навечерието на денят на труда.
                            На трудещите се успех.
                            Когато долара пада на Дау Джонс-а му са вдига и обратното.
                            Дис найт ще се клозне под 13 100.
                            300 юро за мен .....пу
                            ЗА Коефициент Облог Печалба
                            Below 13120.94 1.62 ?531 ?531 ?329
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на
                            Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Аз току що затворих един дълъг канадец на 10 пипа печалба.Имам си правило като играя срещу тренда по принцип да е за по 10-15 пип-а и рядко го нарушавам.Видях сигнали за лека корекция,но 10 пип-а ми стигат.

Коментар

Working...
                                X