IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Добро утро на всички и успешен ден, сега се събуждам и май нищо не съм изтървал, правя една прибързана покупка на евро на 1.3632 с огромния стоп от 40п и таргет 50п, нямам време за форекс днес така че вечерта ще има ревизия.

Успешен ден и русата

Коментар

• Ето една друга възможност за отиграване на евро/йена по правилото да сме с тренда, но задължително със стоп и евентуален ривърс

Коментар

• Тъй като паунд-йена достигна отново понижаващия се канал, евро-йена направи нов връх и най-вече, защото паунд-йена ми изглежда и като "развят флаг", преместих стопа на 239,60 - над предишния връх от 239,38/46.Целите си остават 235 и т.н.....
        Успешна търгвия днес, колеги!

Коментар

• ...

http://web.hit.bg/signals/
          D.Y.F-091066

Коментар

• NEW YORK (CNNMoney.com) -- With the Dow at a record high and the Nasdaq and S&P 500 at six-year highs, it seems like a good time to cut and run. Wouldn't you agree?

No?
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Три работни дни чакам това обръщане на Nasdaq100.Мисля, че си стигна върха за годината.На паунд-долар три пъти достига понижаващия се канал, т.е. си намирам още една причина да чакам дългострочно и аунд-йена за шорт.Нищо, че стопа ми е на 239,36....

Коментар

• supertrader, сега направих едно бързо анализче на Dow Jones. Няма основания на този етап за прогнози, че ще падне. Уйлямс е още далече оъ -20. АДХ набира скорост и е на 29, а Д+ е на 40+. Обемите са стабилни при покачване, чакам да видя обема от днешната сесия, но подозирам, че са използвали лоши данни на някоя компания за да разпродадат и да преберат печалбата. Дори и дивергенция не се вижда на графиките...
                България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Аз сигнали при паунд/йена не виждам често,защото това лудо кросче се движи със скоростта на светлината :lol: а и сутринта реагирах малко емоционално,което е голяма грешка,но още съм зелен и я допускам.
                  Хахаха, зелен!!!,
                  то и аз съм такъв, но какво по-хубаво от това бъдещето да е пред теб и да научаваш нови неща.
                  То на... знаещите им е скучно, защото винаги знаят какво ще се случи, още им викат врачки, бавачки, влъхви и тем подобни...
                  На нас живота ни е интересен, какво по-хубаво от това!!!
                  Още повече,като си зелен не само във форекса,а и в още други неща е още по-интересно :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    Аз сигнали при паунд/йена не виждам често,защото това лудо кросче се движи със скоростта на светлината :lol: а и сутринта реагирах малко емоционално,което е голяма грешка,но още съм зелен и я допускам.
                    Хахаха, зелен!!!,
                    то и аз съм такъв, но какво по-хубаво от това бъдещето да е пред теб и да научаваш нови неща.
                    То на... знаещите им е скучно, защото винаги знаят какво ще се случи, още им викат врачки, бавачки, влъхви и тем подобни...
                    На нас живота ни е интересен, какво по-хубаво от това!!!

Коментар

• А ако искаш сигнал -> изчакай Дау да подмине 13040,избери си някоя двойка от хиените и влизай късо.Аз почнах да си избирам вече

Коментар

• ....

http://web.hit.bg/signals/
                        много е важно да не си късаш нервите , само за последните 3 години колко пъти са ни ги късали к глупости , вече прекалено упорити стават за нагоре явно също има изнервяне. Еврото от 80 може да му се влезе късо за откат ама то един откат ще е леле. , на сток пазара днес спряха да зацепват и там не е лесна купуват а не знаят какво и защо при тези очарователни данни за икономиката те инвестират в нея.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Аз сигнали при паунд/йена не виждам често,защото това лудо кросче се движи със скоростта на светлината :lol: а и сутринта реагирах малко емоционално,което е голяма грешка,но още съм зелен и я допускам.

Коментар

Мен това ми е най-редовната грешка ..изнервям се и затварям на загуба и то обърне след това.Днеска пресен пример..ставам сутринта имах едни дълги паунд/йена,които играх за затваряне на гап-а с лимит поръчка 238.60 ..гледам стигнало до 238.50 някъде и обърнало и паднало до 237.90 и теглих една майна и ги затворих на 10 пипа загуба дългите и в момента,в който ги затворих курсът се изстреля и се върна на 238.40 ..тогава теглих още една - по-цветуща и реших да не докосовам клавиатурата докато не ми мине.
                            Форекс ..какво да го правиш :lol:
                            Не искам да си мислиш, че съм злонамерен напротив.
                            Нямаше ли сигнали за движение нагоре?
                            Щото ме усоса, че не съм видял паунд/долар че ще върви нагоре?
                            А ма страх лозе пази да му се невиди... и не се възползвах...

Грешки винаги ще има докато има хора. Тълкования на дадени неща също...

За теб било ясно за мен не и т.н.

Коментар

Мен това ми е най-редовната грешка ..изнервям се и затварям на загуба и то обърне след това.Днеска пресен пример..ставам сутринта имах едни дълги паунд/йена,които играх за затваряне на гап-а с лимит поръчка 238.60 ..гледам стигнало до 238.50 някъде и обърнало и паднало до 237.90 и теглих една майна и ги затворих на 10 пипа загуба дългите и в момента,в който ги затворих курсът се изстреля и се върна на 238.40 ..тогава теглих още една - по-цветуща и реших да не докосовам клавиатурата докато не ми мине.
                              Брато играй с лимити и стопове - този проблем се решава така ;-) Днес ми удари трейлинга в петрола на -19 защото пропуснах да затворя на съпротива от която се оттласква 3 дни. Удари ми стопа, пак качи до съпротивата и го скъсих - резултата +67 от лимит ;-)
                              България Над Всичко

Коментар

• Мен това ми е най-редовната грешка ..изнервям се и затварям на загуба и то обърне след това.Днеска пресен пример..ставам сутринта имах едни дълги паунд/йена,които играх за затваряне на гап-а с лимит поръчка 238.60 ..гледам стигнало до 238.50 някъде и обърнало и паднало до 237.90 и теглих една майна и ги затворих на 10 пипа загуба дългите и в момента,в който ги затворих курсът се изстреля и се върна на 238.40 ..тогава теглих още една - по-цветуща и реших да не докосовам клавиатурата докато не ми мине.

Коментар

Working...
                                X