IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За 100-те п. на паунд-йена вече е факт.Но сега очаквам да станат 300п., както и 100п. на евро-йена.
    Очертава се затваряне на долар-йена под 121,50,т.е. може да очакваме поне тест на 121.

Коментар

• Първоначално изпратено от pic
      Абе ,ако се задълбочим ,тази платформа на СТС дето я сочиш и дето реал се търгуват разни други сторита не е МЕтатрейдър обаче,за разлика от снимката,ама тва подробности ,важното е лотовете да фърчат пък там демо-реал ,кой ти гледа...нема лошо правиш купон за което респект
      Да, ако направиш нова демо сметка и вкараш нов ордер ще видиш че
      ордерите (които имат последователни номера) ще следват тези на
      снимката, току що купих 1000 000 евро §671710. Хехе, искате ли снимка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
        За инспектор Дю Дю
        http://www.finance.sts.bg/index.php?...er-workstation
        За всеки клиент има различен подход и различни котировки.
        При попълване на документите сам заявавяш какво искаш да ти включат в портфолиото.
        Ако нещо не ти е ясно, казвай ще ти дам телефон и име.
        Абе и Уърк стейшън не е МТ, ама пак неразбирам защо се отклоняваме от темата...
        Уърк стейшън е програма за акции и опции ... сефте чувам за валути, ама може...
        Пък и за да затвориш устата на подозрителните, защо не дадеш скриин на целия екран... то горе си пише оригинал или демо е...
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Абе ,ако се задълбочим ,тази платформа на СТС дето я сочиш и дето реал се търгуват разни други сторита не е МЕтатрейдър обаче,за разлика от снимката,ама тва подробности ,важното е лотовете да фърчат пък там демо-реал ,кой ти гледа...нема лошо правиш купон за което респект

Коментар

• Май-май направихме една работа като в първи клас. Ай-ай. Да, на демо
            прилича :lol:

Коментар

Първоначално изпратено от Mackata
              Ами я пак да погледна,.............
              Тази е една от истинските.
              Приблизително си прав за сметката.
              Но само приблизително
              Тва на снимката е Метатрейдъра на СТС ,само че батка на реална търговия там няма злато ,акции и прочее джунджурии дето ги има на твоята картинка ,аз иначе на ДЕМО мога да усреднявам оттук до планетата на Вогоните и даже с по големи лотове .
              Айде със здраве
              За инспектор Дю Дю
              http://www.finance.sts.bg/index.php?...er-workstation
              За всеки клиент има различен подход и различни котировки.
              При попълване на документите сам заявавяш какво искаш да ти включат в портфолиото.
              Ако нещо не ти е ясно, казвай ще ти дам телефон и име.
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на
              Представлението/Престъплението

Коментар

Тва на снимката е Метатрейдъра на СТС ,само че батка на реална търговия там няма злато ,акции и прочее джунджурии дето ги има на твоята картинка ,аз иначе на ДЕМО мога да усреднявам оттук до планетата на Вогоните и даже с по големи лотове .
                Айде със здраве
                Аз мисля, че е МТ на алпари, ама няма значение!
                България Над Всичко

Коментар

Първоначално изпратено от Mackata
                  Но само приблизително
                  Айде със здраве
                  ей Пич ама много ги разбираш нещата , поредния спам .

Коментар

Но само приблизително
                    Айде със здраве

Коментар

• Mackata

Първоначално изпратено от Ajax4o
                      Успех все пак!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Mackata стиска,че знае,че в Брилянтин е скъпо
                        Знаеш ти знаеш.....хехехехехех
                        Да има пари за тиквени семки пък другото ала бала портокала.
                        Аяксов, много приказки излушах за късият долар и за това как няма да мога да си изкарам магарето от калта, ама на случи се.
                        Слагам снимките умишлено, за да не споря поне за това в какви позиции съм.
                        За долара пак ги пуснах и за повечето си позиции пускам.
                        Заради тази ми сделка доста време запах и не търгувах, влизах и само Ви четях.
                        Всеки вярва в нещо, моята вяра е, че канадката се умори и оттук ще ревърсне, само времето ще покаже кой прав кой крив.
                        Относно кенгуруто то си е ясно, ще се помота около 0.8250/60 ще слезе до 0.8130/40 и пак към 0.83ХХ.
                        Пак казвам, всичко е циклично на този свят, само староста е неизбежна и е една посока......към одъртяване.
                        Там няма корекция, т.е има като се замисля, ама ги ползват най вече жените...хехехехех.
                        Закона на 5 П
                        Перфектната
                        Подготовка
                        Предотвратява
                        Провала на

Коментар

Мерси колега......и на теб.
                          От цялата работа единствено ме притеснява злато на Макена.
                          Прави ми на 4 часова опит за чупка в кръста около 30 на RSI и ме шашка малко, но канадката и кенгуруто ще оправят нещата.
                          Кога ще ги закрия не знам, още не ми е дошла идея свише.
                          Ще ги наглеждам, мисля да ги оставя дългосрочно.
                          Другата сметка беше много на минус, имах къси долари от 1,3289, но добавки по 1,36ХХ оправиха нещата.
                          Не се хваля щото аз си знам колко нерви, ама и добавянето е стратегия, както не влизането в позиции.
                          Просто трябва ресурс.
                          Това не е индекс, а валутна двойка, макар че и Дау ще се гътне скоро.
                          Надявам се, че ако не друго поне усъзнаваш, че звучиш като 90% от зайците в тоя спорт. Обръщаш тренд, добавяш към губещи позиции, а това за Инду го слушам от както мина предния си връх... па ей го на - с 20 фигури по-нагоре.
                          Успех все пак!
                          България Над Всичко

Коментар

• Mackata стиска,че знае,че в Брилянтин е скъпо

Коментар

• Ами сигурно по това се различаваме....хехехехехехе.
                              Не цапам гащи от 1-ви клас.
                              Но все пак благодаря за загриженоста.
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на

Коментар

• Mackata, държиме палци. Ако това беше моята сметка щях да съм
                                оцапал гащите вече. Успех!

Коментар

Working...
                                X