IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси колега......и на теб.
    От цялата работа единствено ме притеснява злато на Макена.
    Прави ми на 4 часова опит за чупка в кръста около 30 на RSI и ме шашка малко, но канадката и кенгуруто ще оправят нещата.
    Кога ще ги закрия не знам, още не ми е дошла идея свише.
    Ще ги наглеждам, мисля да ги оставя дългосрочно.
    Другата сметка беше много на минус, имах къси долари от 1,3289, но добавки по 1,36ХХ оправиха нещата.
    Не се хваля щото аз си знам колко нерви, ама и добавянето е стратегия, както не влизането в позиции.
    Просто трябва ресурс.
    Това не е индекс, а валутна двойка, макар че и Дау ще се гътне скоро.
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
      Ами я пак да погледна,.............
      Тази е една от истинските.
      Приблизително си прав за сметката.
      Но само приблизително
      Абе и аз МГ съм завършил мога да смятам по малко Успех колега.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Ами я пак да погледна,.............
        Тази е една от истинските.
        Приблизително си прав за сметката.
        Но само приблизително
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
          кажи ми че сметката не е истинска Просто при 7 лота позиции капитала ти трябва да е около 70000$ може и повече.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Ето нещо и от мен
            http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3082171
            Закона на 5 П
            Перфектната
            Подготовка
            Предотвратява
            Провала на

Коментар

• Коментар

• евро/долар важно е сега 4 часовата свещ да затвори над 1.3510 за да имаме пробив на низходящ канал.Ако това се случи може преди решението за лихвите още да ходи до 1.3560.

Коментар

• audusd и nzdusd ги виждам надолу аз днес и утре,че защо не и до края на седмицата.
                  За кивито една от основните причини е,че златото ще пада.
                  Чудно ми е ако екзотиките тръгнат надолу дали няма да подплаши това долар мечките.
                  st10 поздрави за това,че предвиди началото на корекцията при канадеца.
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от Ajax4o
                    А ти поне имаш ли къси, за да имаш право да злорадстваш като/ако ми удари стопа?
                    E, как мога да злорадствам за стопа след като дори нямаш отворена позиция??? Нямам още къси но утре сутринта ще имам.
                    Аз се надявам на същото... :P
                    Въпреки, че не ми ли изпълни ордера до затваряне на Уол Стриит най-вероятно ще отменя ордера... ама има време ;-)
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      А ти поне имаш ли къси, за да имаш право да злорадстваш като/ако ми удари стопа?
                      E, как мога да злорадствам за стопа след като дори нямаш отворена позиция??? Нямам още къси но утре сутринта ще имам.

Коментар

Първоначално изпратено от Facts
                        Приятел, за стопове чувал ли си?! В озито изчистиха стоповете над предишния връх и им остава да си вилнеят на воля сега.
                        ...
                        Озито да ми дойде на 8355, па давидиш какъв какъв сел съм му замислил... на долара :lol:
                        Що се отнася до осито, до два-три часа ще имаш курс на 8355. А утре ще имаш и под 8300. :lol:
                        Аз не съм чувал за керите... само ти си... ние у наше село ядем доматите с колците!
                        Айде ти скъси от тука, както други го бяха направили... Пожелавам ти успех!
                        Успя ли най-сетне да си купиш на 8355? Не го изпускай. Това е такава промоция! Направо шестица от тотото...
                        30 пипона направи засега! Дали ще падне още 10? Браво, строхотно!

Коментар

• При положение че и суапа е с тебе свръх-дълга срещу еврото от тия нива не е толкова лошо

пък хамериканците нека са го закъсали техните рекордни стойности на DJ

Коментар

Първоначално изпратено от Facts
                            Приятел, за стопове чувал ли си?! В озито изчистиха стоповете над предишния връх и им остава да си вилнеят на воля сега.
                            ...
                            Озито да ми дойде на 8355, па давидиш какъв какъв сел съм му замислил... на долара :lol:
                            Що се отнася до осито, до два-три часа ще имаш курс на 8355. А утре ще имаш и под 8300. :lol:
                            Аз не съм чувал за керите... само ти си... ние у наше село ядем доматите с колците!
                            Айде ти скъси от тука, както други го бяха направили... Пожелавам ти успех!
                            Успя ли най-сетне да си купиш на 8355? Не го изпускай. Това е такава промоция! Направо шестица от тотото...
                            Ц, 8357 ми е лоу на аск Няма промоция баце. А ти поне имаш ли къси, за да имаш право да злорадстваш като/ако ми удари стопа?
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                              Не разбирам много от валутни пазари ама някой ще даде ли смислено и аргументирано мнение за това има ли добра фундаментална причина за европейската икономика еврото да е толкова скъпо спрямо долара (в дългосрочен план).

Благодаря, и успех на всички.
                              Много интересен въпрос
                              Уж американците са я закъсали здраво а "ДауДжонс" върви само нагоре?????

Коментар

• Не разбирам много от валутни пазари ама някой ще даде ли смислено и аргументирано мнение за това има ли добра фундаментална причина за европейската икономика еврото да е толкова скъпо спрямо долара (в дългосрочен план).

Благодаря, и успех на всички.

Коментар

Working...
                                X