Първоначално изпратено от Iblis
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от КлюкавицатaДобавям към дългото киви на 0.8060,средна цена 0.8040,местя стопа от 0.7990 на 0.8040(нулев стоп),целта остава 0.8100
Коментар
-
Хайде и аз да допринеса малко,като стана въпрос за ADX.
Пускате си една парабола и един ADX и търсите следните закономерности:
Параболата дава бай сигнал и +DI > - DI => купуваме
Параболата дава селл сигнал и -DI > + DI => продаваме
Съответно при бай сигнал и +DI < -DI сигналът отпада и т.н.
Пускаме една 20 ЕМА за филтриране и търсим нива,когато съвпадат параболата и пълзящата средна или са много близко ( 5-10 пип-а)
Допълнителна сигурност,ако на тези нива лежи и важна съпротива/подкрепа.
Филтрираме през някой индикатор.
Като финал може да се добави и Бойлинджер бендс.
Успех !
Коментар
-
Been there. Seen that. Където отиваш, Хепи, аз от там се връщам. Щастливо търсене на кристалната топка ти пожелавам.
Що се отнася до прогнозите и предсказанията, бих се съгласил само с един цитат... Единственият начин да предсказваш бъдещето е като го създаваш! Така че, единственият начин да предсказваш валутните курсове е като имаш милиарди зад гърба си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от blqblqОт друга страна на всички що годе запознати с пазара е ясно, че индикаторите не са светая светих, но все пак е любопитно!Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от blqblqОт друга страна на всички що годе запознати с пазара е ясно, че индикаторите не са светая светих, но все пак е любопитно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от totyСтавайки въпрос за дивергенции, има едно индикаторче, което според мен се държи доста добре. Kазва се FX5_Divergence_V2.0
Надявам се да ви е полезно...
http://codebase.mql4.com/1040
Коментар
Коментар