IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iblis
    Е поне още малко не може ли 1.3733 поне
    Аааа не! Стига толкова, път ни чака към 1.70!

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
      Казахме вчера че трябва малко да коригираме - намазахте ли филиите?
      Е поне още малко не може ли 1.3733 поне

Коментар

• Казахме вчера че трябва малко да коригираме - намазахте ли филиите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Клюкавицатa
          Добавям към дългото киви на 0.8060,средна цена 0.8040,местя стопа от 0.7990 на 0.8040(нулев стоп),целта остава 0.8100
          Ти си знаеш най-добре де, ама според мен трябваше да си вземеш печалбата. Кивито мисля че достигна дългосрочна цел и съвсем скоро (до края на седмицата) ще падне не само под 0,8040 но и под 0,7900. Причината е все същата - развинтване на керитата в киви/йена!

Коментар

• Добавям към дългото киви на 0.8060,средна цена 0.8040,местя стопа от 0.7990 на 0.8040(нулев стоп),целта остава 0.8100

Коментар

• Скачам отново на кивито,дълго 0.8020,стоп 0.7990,лимит 0.8100

Коментар

• Хайде и аз да допринеса малко,като стана въпрос за ADX.
                Пускате си една парабола и един ADX и търсите следните закономерности:

Параболата дава бай сигнал и +DI > - DI => купуваме
                Параболата дава селл сигнал и -DI > + DI => продаваме

Съответно при бай сигнал и +DI < -DI сигналът отпада и т.н.

Пускаме една 20 ЕМА за филтриране и търсим нива,когато съвпадат параболата и пълзящата средна или са много близко ( 5-10 пип-а)

Допълнителна сигурност,ако на тези нива лежи и важна съпротива/подкрепа.

Филтрираме през някой индикатор.

Като финал може да се добави и Бойлинджер бендс.

Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от geore
                  за продуктите на Reuters.. инфо?
                  Не знам... Ползвам само от продуктите на д-р. Тошков и съм доволен! Хехе...

Коментар

• за продуктите на Reuters.. инфо?

Коментар

• хехехе, тва кво ще рече.....
                      задължителна преквалификация за всички тук присъстващи, без изключения? )))

Коментар

• Been there. Seen that. Където отиваш, Хепи, аз от там се връщам. Щастливо търсене на кристалната топка ти пожелавам.

Що се отнася до прогнозите и предсказанията, бих се съгласил само с един цитат... Единственият начин да предсказваш бъдещето е като го създаваш! Така че, единственият начин да предсказваш валутните курсове е като имаш милиарди зад гърба си.

Коментар

• long USD/JPY от 120.05 stop 119.88 target 130.00
                          Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                            Първоначално изпратено от Happy68
                            Първоначално изпратено от blqblq
                            От друга страна на всички що годе запознати с пазара е ясно, че индикаторите не са светая светих, но все пак е любопитно!
                            А относно индикаторите - всичко работи, ако го използваш по предназначение.
                            Къде съм казал, че не работят индикаторите, хехе?
                            Приемам забележката - просто използвах фраза, която често ми се налага да казвам
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                              Първоначално изпратено от blqblq
                              От друга страна на всички що годе запознати с пазара е ясно, че индикаторите не са светая светих, но все пак е любопитно!
                              А относно индикаторите - всичко работи, ако го използваш по предназначение.
                              Къде съм казал, че не работят индикаторите, хехе?

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
                                Ставайки въпрос за дивергенции, има едно индикаторче, което според мен се държи доста добре. Kазва се FX5_Divergence_V2.0
                                Надявам се да ви е полезно...
                                http://codebase.mql4.com/1040
                                Това е страхотно!

Коментар

Working...
                                X