IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Канадецът в момента е над 1,05. Това е показател че на 1,0350 имаме поне средносрочен връх. Всяко слизане под 1,0440 би следвало да се купува със стоп под 1,0350 и цел над 1,0850 до 10-15 дена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      Днес ще местя стопа на Насдак100 на 2020.При затворена търговия вече е 1995.Целта си остава 1950, но вероятно ще затварям поетапно позицията, че е доста тежка, от 1980.
      Пропуснах шоуто със шорта на паунд-йена ,дето отдавна го очаквах, но пък от 2043 шортнах Насдак100.
      На слука на всички и успешен ММ!)
      Да отворят и скъсявам СП500 ...
      А такъв скалп не бях правил на индекс... за 5 минути 15 пункта... пф...
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Facts..
        Еми по принцип според мен, тпй си тръгна както трябва надолу под 1.37 когато започна разтоварването на керри в паунд, евро и т.н. и през евро/йена завлякоха надолу и евро/долар...обаче Японеца се обади и тръгна много силно надолу и усд/йена и сега ще се види в 17:00 от новините...ако пак са лоши..мисля че дау джоунс ще тръгне надолу, оттам пак ще селл-нат евро/йена и от там евро/долар за повторен опит за 1.3680...
        ама какво ми разбира на мене главата от на батковците играта
        Успех!

ПС
        като гледам то Дау-то тръгна.. хах
        ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
          яко разтоварване на кери трейда бой бой хаха
          Много кери-маймунки е имало и на клончето на швейцарския франк? Това малко ме обърква и не мога да преценя, как този екшън трябва да се отрази на евро/долар... Стои като закован на 1,3720... Явно не само аз съм объркан?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
            Днес ще местя стопа на Насдак100 на 2020.При затворена търговия вече е 1995.Целта си остава 1950, но вероятно ще затварям поетапно позицията, че е доста тежка, от 1980.
            Пропуснах шоуто със шорта на паунд-йена ,дето отдавна го очаквах, но пък от 2043 шортнах Насдак100.
            Да отворят и скъсявам СП500 ...
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Керитата за сега се разтоварват заради нарастналата волатилност на сток маркета причинена от повишената степен на риск свързана с кредитните притеснения, високите цени на нефта и хаузинга в Щатите.
              Тази сутрин в 2.30 излизат даните за потребителските цени в Япония и ако се окаже, че отново са на отрицателна територия то интереса към керито ще заработи с пълна сила отново, но ако показателя покаже ръст то шансовете за покачване на лихвата през август нарастват и това ще задълбочи спада.
              Успех

Коментар

• Ограничаването на риск експоужъра движи пазарите тези дни. Намалят се позициите в долар/усд, абе керитата с една дума и се пренасочват към бондове. подготовката за почивките е в сила, следва най-отпускарския месец август, в който пазара е тънък и спокоен, но поради плиткостта му са възможни резки и големи движение, ако има причина разбира се...
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Facts..
                  а може би е заради това:

"Курса долар-йена спадна с почти 100 пипса от 120.61, след като високопоставен служител от МФ на Япония заяви, че наблюдава внимателно курса долар-йена. МФ заявява в последно време, че високия крус на долара не отговаря на фундаменталните данни от Япония."

яко разтоварване на кери трейда бой бой хаха
                  ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• buy usd/jpy 119.27 re-buy 118.27 if seen t.p. 121.5+

Коментар

• Керитата днес сигурно са в потрес? Може би предстои вдигане на лихвите в Япония и затова е толкова свирепо движението във всички кросове на йената и особено към високодоходните валути.

Коментар

• Днес ще местя стопа на Насдак100 на 2020.При затворена търговия вече е 1995.Целта си остава 1950, но вероятно ще затварям поетапно позицията, че е доста тежка, от 1980.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от al4en
                          Някои знае ли къде е Хоската 4е благия крос отива към 238 .. от там мисля да приложа неговата схема )
                          Хоската е на Малдивите... Работи като барман на един кораб за да избие загубите от благия крос!
                          Като стане 260 ще се появи от някъде да прибира пе4алби )

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                            Някои знае ли къде е Хоската 4е благия крос отива към 238 .. от там мисля да приложа неговата схема )
                            Хоската е на Малдивите... Работи като барман на един кораб за да избие загубите от благия крос!

Коментар

• Някои знае ли къде е Хоската 4е благия крос отива към 238 .. от там мисля да приложа неговата схема )

Коментар

• Всичко тръгна от киви/йена след изказване на някакъв японски правителствен чиновник че внимателно наблюдават форекса. Няма да се учудя ако пак е имало интервенция от централните банки на Япония и Нова Зеландия...

Наближаваме дъното в евро/долар за тази седмица, като иделния вариант според мен ще е някъде 1,3665/80. Швейцареца взе да поскъпва спрямо долара и това е още един аргумент за горното...

Коментар

Working...
                                X