IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Аз нещо се глася да купя евра май но нека си изпълни флага
    Здр Коко .. на каква графика го гледаш този флаг?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от antnest
      Благодаря на всички, които отговориха. Оттук научавам повече, отколкото от някой курс например. Пожелавам успех на всички!
      А ти бил ли си на курс?И ако да,при кого?
      Тъкмо мислех, че пропуснах да напиша, че не съм бил на курс. Реших, може би засега, да се уча в движение. Около 6 месеца играх на демо, сега удържам реалния акаунт . Много ми хареса веднъж от форума, че: "На курса ще те научат на азбуката, но няма да те научат как се пишат книги." В Интернет има всичко, само да ти се чете. Дето се шегувам понякога, че и операции може да си правиш сам. Това за стадото като се осмисли, също е много важно за успехи.

Коментар

• Аз нещо се глася да купя евра май но нека си изпълни флага

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
          минутка за реклама, а? аз съм гледал материалите на доста курсове, бил съм и на няколко...всичко е едно и съще и в повечето случаи е от интернет, само едни се разлиичаваха, но не коментирам кои!
          Бааа а кажи бе... Искам и аз да се науча нещо за ТА Писна ми все да губя... Не бъди егоист...
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• минутка за реклама, а? аз съм гледал материалите на доста курсове, бил съм и на няколко...всичко е едно и съще и в повечето случаи е от интернет, само едни се разлиичаваха, но не коментирам кои!

Коментар

• Първоначално изпратено от antnest
              Благодаря на всички, които отговориха. Оттук научавам повече, отколкото от някой курс например. Пожелавам успех на всички!
              А ти бил ли си на курс?И ако да,при кого?

Коментар

• Първоначално изпратено от antnest
                От blqblq има каква да се научи наистина, и нещата коита ти пише са
                си просто златни правила.

Още едно от мен без претенции за нищо - не върви със стадото!
                Например сега стадото купува долар-йена, знам го защото знам как
                мислят. 5 фигури не им мърдат, пaк ще има занулявания. Не е предпоставка!

Коментар

• Според мен дълги хиени поне от 240 нивото -подкрепа на месечна -другото е малко хазартно отиграване .За да се улови корекция евентуална на спада от 10 фигури- промоция за Хоската.

Коментар

• Благодаря на всички, които отговориха. Оттук научавам повече, отколкото от някой курс например. Пожелавам успех на всички!

Коментар

• Аз не съм кери глава ако намекваш нещо )) Просто гледам че тук е и предният връх на седмична и смятам че е мнооого вероятно тва да е край на корекцията...
                      Успех!

Коментар

• Идея, която отиграх от сутринта 3 пъти - на паунд-йена - чопи с 50 п. ТП и 100 п. - СЛ.Сега -шорт от 242,52 със ТП-242,02 и СЛ-243,52.
                        Не може все да лети надолу, колкото и да ми се иска.Трябва малко да трамбова текущите нива.
                        Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
                          Здравейте, струва ми се че паунд/йена заформя пинсета на Н4
                          На мен още си ми изглежда на скалпел... за рязане на корави кери глави!

Коментар

• Здравейте, струва ми се че паунд/йена заформя пинсета на Н4

Коментар

• Добро утро и успех на всички!
                              Честито на печелившите в канадец/долар и австралийски/долар...доста добри движения в тези двойки последните два дена
                              Успех!
                              ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• И така днес очаквам USD/CHF да върне нагоре
                                след вчерашния спад като начало 1.2135 може би
                                което ме навежда на мисълта че днес даун
                                движението при EUR/USD трябва да продължи..
                                Или накратко :
                                USD/CHF--нагоре
                                EUR/USD--надолу
                                Цели няма да обявявам нарочно
                                за да не подведа някой , което е
                                доста възможно ..

Не е предпоставка за търговия..

Коментар

Working...
                                X