IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, дългоочакваната корекциясе развива изключително импусливно, което може да е фактор за обръщането на тази корекция в тренд, но тук идва другия факт - почивният сезон...
    Засега при еврото има две зони които очаквам да дадат стабилна подкрепа. Първата е на 1.3620 където е 38.2 фибо ритреийс на движението от 1.3260 до 1.3860 и другото ниво е там където в момента съвпадат долната на дневния болинджър и 50% фибо ритрейс а именно 1.3570. Първата цел очаквам да бъде достигната в понеделник, но ако настроенията в САЩ са на вчерашното ниво то може и още тази въчер между 6 и 8 да сме посетили нивото 1.3620 и евентуално да отскочим малко от него. това е за тази седмица през която наблюдаваме отрезвяване на инвеститори и спекуланти...
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ще си позволя да дам и моето мнение за eurusd.Мисля че 1.3635 е предпоследния връх преди голямото ъп, той падне ли 1.3606-1.3551
      Успех на всички

Коментар

• Около 1.3630 ще изпълним целта на мечото флагче - предният имп беше 120п

Коментар

• Колегата Хоси също мисли като мен поне в посоката де.
          Цитирам Хоската става въпрос за кабела
          "В зоната 2.0300 -2.0280 ще отворя дълга позиция (без стоп,разбира се),с цел 2.0940.При пробив на 2.0280 ще имам готовност за спадане до съпорта на синьото каналче и ще работя по моята система с усредняване"

Коментар

• Сега първата цел на предстоящият спад е 1.3178. Погледнете теорията - такива дълги 5ци имат много ясни цели http://forexmasters.hit.bg/bull_bear_wolfewave.gif - бириш модела вижте и го съпоставете с вълната от 1.25, тоест линииката между края на първа и четвърта.

Но аз ще отбележа пак - ние не сме завършили още 5от5 според мен и трябва да се качим още малко преди да тръгнем да гоним 1.3178 - разбира се този модел ще отпадне ако дневна ни даде сел сигнал задействайки 2В модел.

Надявам се съм бил ясен какво мисля и защо ако има въпроси ще се радвам да отговоря

Коментар

• Първоначално изпратено от bayramnm
              мисля къс nzd/usd поне 30 пипса.
              Възможно е и така да стане макар че аз току що купих
              И все пак мисля че рискът за моята дълга е по голям..
              Кво да правим по душа съм си трендоконтрец

Коментар

• Сега нека видим тая дълга 5ца започваща от 1.25 ниво.

1 Защо сложех стоп 1.3591 - както каза колегата блябля трябва да слагаме стоп там където бихме отворили в друга посока - На дневна предният връх 1.3680 беше бит от свещ започваща от 1.3593 тоест ако това ниво падне то ще имаме сел сигнал от обръщащ 2В модел на дневна

Коментар

• мисля къс nzd/usd поне 30 пипса.

Коментар

• Първоначално изпратено от anjel
                    Хоската си изгради къса 100к със средна цена 249 - почна от 251 до 247 през 20п по 5к и вече загубата не е мъничка

май става въпрос за дълга
                    Да бе

Коментар

• За мен тая терминираща 5ца както писах в петък няма завършен вид и трябва да гони целева зона 1.3889 като най-вероятно но има теоретично и възможност до към 1.41 ниво
                      http://golohoro.hit.bg/time-price.GIF

Коментар

• Хоската си изгради къса 100к със средна цена 249 - почна от 251 до 247 през 20п по 5к и вече загубата не е мъничка

май става въпрос за дълга

Коментар

• Мързи ме да рисувам но с баба Гица виждаме нещата по един и същ начин

http://golohoro.hit.bg/ggg.gif

Коментар

• Правя малък скалп на 242.10 йена, стоп 10 пипа и ТП трейлинг

ПС Мерси bayramnm

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Хоската си изгради къса 100к със средна цена 249 - почна от 251 до 247 през 20п по 5к и вече загубата не е мъничка поне според мен де -
                              Хоската не го мисли. Той е лесен. Ще направи като предвия път... Ще оптимизира екселската таблица и пак ще е напред... към Малдивите!

Коментар

• Предният имп на мечият флаг беше 120п тоест тоя би трябвало да завърши тук някъде и аз мисля да тръгне ъпа

Коментар

Working...
                                X