Затварям си всички къси долар/кад на 1.0517 че не ми се занимава с него сега.Най вероятно ще пробие 1.0500 ама ми писна да го чакам тоя Гад.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
За мене тренда е обърнат само ако:
Има Фундаментални предпоставки за това (като пример за $/К$ петрола, златото и сотаналите ресурси почнат да падат)
И $/К$ затвори на + (по възможност на най-високата си точка за деня).
Тогава на следващия ден бих купил на дип но малка сума, а ако и по следващия ден затвори пак нагоре бих бил по смел. Но докато не видя силно затваряне на $/К$ нагоре не мога да твърдя че тренда се е обърнал...
Това е моята логика за инвестиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от Plamen1967Някой прогнозирали $/К$ че ще падне днес!
Ако някой е бил шорт за деня и е кеширал Честито. Тренда наистина завлече $/К$ почти до 1.05 макар че всичко сочеше към $/К$ нагоре, особенно след вчерашното затваряне на +. Но Тренда си е тренд трудно се обръща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Някой прогнозирали $/К$ че ще падне днес!
Ако някой е бил шорт за деня и е кеширал Честито. Тренда наистина завлече $/К$ почти до 1.05 макар че всичко сочеше към $/К$ нагоре, особенно след вчерашното затваряне на +. Но Тренда си е тренд трудно се обръщаPip master
Коментар
-
здравеите според мен еврото на дневна графика образува двоен връх и оттук насетне следва спад потвърждение за това мнение може да се очаква едва при пробив на 1.36 бивше дневно дъно интересното е при долар иена спада там е приклучил (мое мнение ) и сега бавно ще се образува база под формата на консолидация двоино или множественно дъно затворих всички позиции при евро австралиец от 1.5650с добавкит през 100 пипса до до 1,6050 на 1.61 сега съм готов да се набълбукам отново при спад ) де що има тренд ще го обърна а ако поставя стоп ще фалирам хе хе )) успех дами и господаPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовКолега VIP,
Надявам се си взел предвид пробитата дневна трендлиния при заемането на позицията и определянето на параметрите и. Екзотики рядко търгувам по принцип, а в момента според мен заемането на каквато и да е позиция е с незадоволително R/R съотношение, респективно аз твърдо се въздържам от търговия в NZD/USD.
Разбира се, желая ти успех!
Разбира се че съм го взел под внимание ! Идеята за липса на стоп е че наблюдавам пазара из късо и не очаквам резки движения, за това и в момента няма стоп Иначе не съм влезнал в позицията с хвърляне на ези и тура
Коментар
-
Форекс Форексов
Колега VIP,
Надявам се си взел предвид пробитата дневна трендлиния при заемането на позицията и определянето на параметрите и. Екзотики рядко търгувам по принцип, а в момента според мен заемането на каквато и да е позиция е с незадоволително R/R съотношение, респективно аз твърдо се въздържам от търговия в NZD/USD.
Разбира се, желая ти успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от VIPОтварям дълга киви на 0.7600
Тук виждам един основен липсващ елемент - СТОП.
Хан Круме, ако един ден прочета от теб че си ползвал технически анализ с успех и че току що си кеширал печалба на база само и единствено на него, настроението ми ще се подобри двойно, макар че то винаги е чудесно. Това разбира се не е критика или подтикване към изучаване на какъвто и да е анализ.
Успех.
Mr. Foreksov,
Riadko igraia sas stopove. Kogato igraia imam vazmojnost da sledia pazara non stop. Ne sam privarjenik na stopovete, razbira se ima i izkluchenia !
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от VIPОтварям дълга киви на 0.7600
Тук виждам един основен липсващ елемент - СТОП.
Хан Круме, ако един ден прочета от теб че си ползвал технически анализ с успех и че току що си кеширал печалба на база само и единствено на него, настроението ми ще се подобри двойно, макар че то винаги е чудесно. Това разбира се не е критика или подтикване към изучаване на какъвто и да е анализ.
Успех.
Коментар
Коментар