Първоначално изпратено от Plamen1967
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от VIPO`akwam efekta na peperudata pri keritata, edno mradne li riazko s 5-10 pipsa ... i shte stane mnogo ama mnogo interesno !
keep watching!
Коментар
-
zdraweite на скоро писах за USD/JPY и предстоящия ход нагоре виждам днес че е имало значително движение смятам че тия дни ще има още зиг заги които ще завършат дъното от спада миналата седмица но според мен основното движение предстои и то нагоре оттук 119.70 вероятмо може да се търси някакво скъсяване но не препоръчвам успех )Pip master
Коментар
-
Техническия анализ си има своето място в форекс маркета, но фундаментални новини като тази (че Китай възнамерчват да използват $ резерв като "оръжие" за да постигане на икономическите си цели) със сигурност може да обърне всеки технически анализ с краката надолу. За мен техническия анализ е използваем само когато няма големи новини и тренда е ясно изявен да преченяваш най добре точките на влизане и излизане. Това е моето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Цял ден се чудя защо $ тръгна рязко да пада макар, че 10 годишните ценни книжа паднаха, а ето каква била истината:
http://www.telegraph.co.uk/money/mai...cnchina108.xml
Коментар
-
Цял ден се чудя защо $ тръгна рязко да пада макар, че 10 годишните ценни книжа паднаха, а ето каква била истината:
http://www.telegraph.co.uk/money/mai...cnchina108.xml
Коментар
-
Първоначално изпратено от spooky20Привет трейдъри, бихте ли ми казали дали след като Австралия вдигна лихвите както се очакваше AUD ще се качва поне средносрочно. Имайки впредвид, че PPI и Retail Sales са високи. Тук говоря само от фундаментална гледна точка какво би се случило, а не от техническа.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
бщо взето всички нива за който говорих в началото на седмицата днес са излезнали ! Единственото изключение прави еврото за което лично смятах че ще тества 1.3850, но пък кабела е направил 30-тина пипса повече от таргетите ! Киви и Ауд са изпълнили перфектно таргетите кад също. Голямото "очудване" за мен остава долар франк, но предполагам и там да очаквам развитие !
Много добър ден за мен, надявам се и за вас да е бил ткъв !
Коментар
-
Първоначално изпратено от spooky20Привет трейдъри, бихте ли ми казали дали след като Австралия вдигна лихвите както се очакваше AUD ще се качва поне средносрочно. Имайки впредвид, че PPI и Retail Sales са високи. Тук говоря само от фундаментална гледна точка какво би се случило, а не от техническа.
Коментар
Коментар