If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
смятам колегата е направил грешка ама кои знае да поскъпне иената означава според моите сметки доколкото мога да преценям USD/JPY от 120.00 да стане 119 хе хе елементарен пример ) а така ли е наистина )
O`akwam efekta na peperudata pri keritata, edno mradne li riazko s 5-10 pipsa ... i shte stane mnogo ama mnogo interesno !
keep watching!
Не, имам предвид при киви ако бие 0.7690-95 , ауд 0.8630, паунд йена 244.10 и ще се получи много интересна верижна реакция, която и от двете да стигне тези нива първо !
забравих да спомена че очакванията за еврото според мен все още остават за надолу смятам до края на тая седмица тест на дъното 1.3730 като нещо нормално и оч4аквано
zdraweite на скоро писах за USD/JPY и предстоящия ход нагоре виждам днес че е имало значително движение смятам че тия дни ще има още зиг заги които ще завършат дъното от спада миналата седмица но според мен основното движение предстои и то нагоре оттук 119.70 вероятмо може да се търси някакво скъсяване но не препоръчвам успех )
Като говорим за фундаменталност, обикновенно когато 10 годишните ценни книжа падат а тяхната лихва се качва Американския маркет пада (това е почти 100% корелация) да видим дали ще е така днес вече има 0.7% спад на 10 годишните ЦК, а маркета все още е нагоре. Да видим кой кого ще дръпне
Да, напълно сум съгласен за техниката и фундамента! От друга страна НИКОГА не съм преетендирал да съм техничар ! Причините за които говорех бяха чисто фундаментални и си остават такива !
Техническия анализ си има своето място в форекс маркета, но фундаментални новини като тази (че Китай възнамерчват да използват $ резерв като "оръжие" за да постигане на икономическите си цели) със сигурност може да обърне всеки технически анализ с краката надолу. За мен техническия анализ е използваем само когато няма големи новини и тренда е ясно изявен да преченяваш най добре точките на влизане и излизане. Това е моето мнение.
Привет трейдъри, бихте ли ми казали дали след като Австралия вдигна лихвите както се очакваше AUD ще се качва поне средносрочно. Имайки впредвид, че PPI и Retail Sales са високи. Тук говоря само от фундаментална гледна точка какво би се случило, а не от техническа.
Аз говорейки от техническа гледна точка, смея да кажа, че АUD уби инерцията си до голяма степен. Мисля си за консолидация с лек северен утенък... Демек ще качва, но едва ли ще се засили пак толкова много.
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
бщо взето всички нива за който говорих в началото на седмицата днес са излезнали ! Единственото изключение прави еврото за което лично смятах че ще тества 1.3850, но пък кабела е направил 30-тина пипса повече от таргетите ! Киви и Ауд са изпълнили перфектно таргетите кад също. Голямото "очудване" за мен остава долар франк, но предполагам и там да очаквам развитие !
Много добър ден за мен, надявам се и за вас да е бил ткъв !
Привет трейдъри, бихте ли ми казали дали след като Австралия вдигна лихвите както се очакваше AUD ще се качва поне средносрочно. Имайки впредвид, че PPI и Retail Sales са високи. Тук говоря само от фундаментална гледна точка какво би се случило, а не от техническа.
Коментар