IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Клоега про-тата почиват когато и пазара почива, аматьорите висят и се надяват позицията им да излезе 24 часа
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Абе , какво се умълчахте ?
      Няма ли кой да се застъпи за японците ?
      Тук май е пълно с аматъори !

Коментар

• Единствената ми утеха е , че когато в България приемем еврото като
        официална валута , ще го сринем под 1.00 за долар , за нула време !
        Сигурен съм!
        Да.

Коментар

• Някой нарочно бута еврото , за да ми прави мръсно , но подозирам , че
          съдбата ще го накаже !

Коментар

• Първоначално изпратено от sidyart
            настроенията бяха точно такива като сега - фундаменталните позитиви за долара се игнорираха, а еврото сякаш черпеше сила от нищото...
            Добре дошъл! Това е твоя форум!

От същото място откъдето еврото черпи сила излизат едни големи шамари и гръмотевици от ясно небе така че по-добре не стой там!

Коментар

• Съгласен съм с трейд, че е възможно да се изтреляме директно още утре и да разнищим плановете за мечи движиения. На мен лично нещата много ми се покриват с 'ранните ми влечения' към форекса от 2002-2003 - Тогава, по памет, върха беше някъде около сегашните нива и настроенията бяха точно такива като сега - фундаменталните позитиви за долара се игнорираха, а еврото сякаш черпеше сила от нищото...

Мислейки супер дългосрочно струва ми се, че точно сега сме се върнали вече да преодолеем категорично тези нива, защото все пак Еврото има много повече обективни "екстри" от долара и съм сигурен, че ще стигне 1:2 някога.... екстри като това, че е валута на много държави и по-трудно се влияе от политически карамболи, също Източна Европа - безпорен БЪДЕЩ капитал на еврото, докато долара има доста неясно бъдеще с тоя тероризъм и т.н,
              имам и още аргументи:-)

В реалността: Аз не очаквам да пробие 1.3500, преди да се пробва над 1.37, че даже и 1.3760/80, а тренда поне до края на годината ще е нагоре и едва ли ще има корекции въобще под 1.33 скоро...

Успехи, подли спекуланти такива ;-)
              Др.

Коментар

• току виж утре сме отскочили направо до 1.3660 и запълним седмичната свещ което малко мисе струва невероятно но ..
                1.3350 е седмичния връх които оказа подкрепа за последно разбира се малко по надолу но пак подкрепа пробив на това ниво според мен ще отвори път за по ниско слизане разбира се но не е задължително да сме в реиндж като миналата година
                Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                  Във вторник следобед писах, че еврото вече е в даун тренд или по- скоро е в горния край на заформящия се рейндж, който, предполагам, вече е видим от всички.
                  Аз също съм за по-силен долар, но е твърде амбициозно да се твърди подобно нещо в ден като този, когато имаме нов многомесечен връх!

Коментар

• Здравейте всички.

blqblq, доколкото чета анализа ти той се базира на вълноброене, или поне с такива впечатления оставам аз. Бих искал да те попитам само защо според теб нивото 1.3345 има такова ключово значение. Разбира се, ако системата ти е таен патент, няма да настоявам.

Успешна търговия на всички!

Коментар

• ДНЕС най-после тренда се обърна на юг. Още 90 пипа и ще съм доволен! Свършва хегемонията на Европата ! Ура !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                        Колеги
                        Трябва ми спешна консултация.Според мен при е/$ чертаем формация за ход на север от поне 150 пипа .Единственото нещо което ме смущава е че се намираме на връх и немога да разбера дали връщаме или правим корекция за ход на север.Това ще стане ясно предполагам още утре , но все пак имате ли мнение по въпроса.
                        Във вторник следобед писах, че еврото вече е в даун тренд или по- скоро е в горния край на заформящия се рейндж, който, предполагам, вече е видим от всички. За утре нивото 3632 ще затвори пазара отгоре, но достигането му не е задължително за изпълнението на описания по- долу модел. Ключовите подкрепи под пазара са 3570 и 3550. Всеки отскок към 3632 се използва за продажба, а близките цели са пробив под 3570, тест на 3550 и дневно/седмично затваряне под 3570. Изпълнението на горните условия и последващ пробив на 3550 ще отвори игра на мечките до 3345 (грубо), ниво, явяващо се следващата гара разпраделителна. (В конспект: 3632 (пожелателно ниво) --> пробив на 3570 --> 3550 и затваряне под 3570)

От 3345 са възможни следните три продължения на сценария, които в последствие ще доуточняваме според развитието:

1. Движение нагоре за нов тест на нивата над 3600 с последващо слизане към долната граница на рейнджа, пробив с малко на 3262 дъното и високи сини планини (1,4+++?).

2. Пробив на 3345, ново дъно над 3262 и продължение аналогично на описаното в т.1, т.е. 36++ --> пробив с малко на 3262 --> високи сини планини.

3. Пробив на 3345 и ново дъно под 3262 (грубо към момента целите излизат от порядъка на 3160/80, но в зависимост от необходимото време ще варират), след което високи сини планини.

Общо взето за следващите месеци нещата се свеждат до песни ("Високи сини планини") и танци (нагоре-надолу)...

Забележка 1: Това са най- кратките във времево отношение сценарии. Вероятността за затягане на рейнджа във времето към момента не се поддава на калкулация, така че е възможно известно усложняване на структурата при едно подобно развитие.

Забележка 2: Всички по- далечни от пазара нива са 1. приблизителни (макар към днешна дата възможното отклонение да е пренебрежимо малко) и 2. варират във времето, т.е. след 2 седмици стойностите ще са малко променени, след 2 месеца разликата вече ще е по- голяма и тн...

Успех!

Коментар

нещо по конкретно ?Според мен ако падне 1,3550 до утре на обяд формацията се разваля
                          И да падне и да не падне, аз такава формация не виждам! Днес всички гурута по всички финансови канали по света се изредиха да предричат 1,44... Следователно... е време за корекция поне до 1,3350!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от st10
                            Колеги
                            Трябва ми спешна консултация.Според мен при е/$ чертаем формация за ход на север от поне 150 пипа .
                            Е, това е приказка! Аз пък бях се притеснил днес, че всички сме скъсили еврото?
                            нещо по конкретно ?Според мен ако падне 1,3550 до утре на обяд формацията се разваля

Коментар

Колеги
                              Трябва ми спешна консултация.Според мен при е/$ чертаем формация за ход на север от поне 150 пипа .
                              Е, това е приказка! Аз пък бях се притеснил днес, че всички сме скъсили еврото?

Коментар

• Колеги
                                Трябва ми спешна консултация.Според мен при е/$ чертаем формация за ход на север от поне 150 пипа .Единственото нещо което ме смущава е че се намираме на връх и немога да разбера дали връщаме или правим корекция за ход на север.Това ще стане ясно предполагам още утре , но все пак имате ли мнение по въпроса.

Коментар

Working...
                                X