Forex Master твоята теза е логична , но е много глобална , то е ясно за всички че пазара а и ние сме обект на една след друга интервенции било от Америка било от европа и пазарната логика е вече до неузнаваемост изкривена , но аз говорех за спот събитията от последната седмица и даже последните часове........на какво се надяват спекулантите които повдигат курса нагоре........ми то няма накъде след 2-3 седмици качване от 1,31 кажете какво би могло да се случи че се надяват........аз ли съм такъв глупак че не го виждам или Китай бясно си обръща резерва в Евро ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Изкат да ми кажат, че кат държат лихвения процент близо до 0 на $ и Иена и не прават Кюи... аз да не съм малоумен..Трежоритата им дигат иеалда краткосрочно и след година 2 пак ше имат 1.5 % при реална инфлация от 5- 8 %...Ще одължават агонията докато могат... От криза няма да излезем тва десеттилетие избиите си го от главата
Коментар
-
Коста не те разбирам ........"пресите ще полетят....." кои преси имаш предвид
Ситуацията в Гърция е ужасна , каквато и стъпка да решат да предприемат в Брюксел всичко е обречено , единствената стъпка която сигурно ще предприеме ЕЦБ е свалянето на лихвата с 50 пункта при тези данни Еврото трябваше да лети на долу. Дайте ми една логична причина да се дърви нагоре колеги.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от opalaa Разгледай мнениеКажете ми каква е причината според вас ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от opalaa Разгледай мнениеИскам да попитам колегите на какво мислите се опира Еврото и вместо след тези новини че банките кредиторки са се оттеглили от преговорите и срещата в Брюксел се проваля и ще завърши с една театрална декларация с добри пожелания на думи трябваше да се срине до 1,30 а то свали само 1,5 стотинка и пак надига глава.Няма фундамент , няма атмосфера , всички са до край изнервени от седмици чакане а еврото се дърви като недоутепано селено змийче. Кажете ми каква е причината според вас ?Last edited by kostas19; 26.10.2011, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от opalaa Разгледай мнение...Няма фундамент , няма атмосфера , всички са до край изнервени от седмици чакане...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Искам да попитам колегите на какво мислите се опира Еврото и вместо след тези новини че банките кредиторки са се оттеглили от преговорите и срещата в Брюксел се проваля и ще завърши с една театрална декларация с добри пожелания на думи трябваше да се срине до 1,30 а то свали само 1,5 стотинка и пак надига глава.Няма фундамент , няма атмосфера , всички са до край изнервени от седмици чакане а еврото се дърви като недоутепано селено змийче. Кажете ми каква е причината според вас ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеаз залагам за късо цел 1.367, очаквам мнения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould17.10.2011
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар