If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петър сега прочетох фундаменталните ти проблясъци -
Цитирам "От изнесените данни от САЩ се вижда , че имаме охлаждане на инфлационните процеси.Това означава,че ФЕД поне за сега няма основания да мисли за увеличения на лихвата.Това пък означава,че лихвения диференциал между Евро и $ ще продължи да намалява, а това от своя страна води до натиск над $.
Просто ефекта към който се стреми ФЕД за ефтин долар започва да дава резултати.
Така че бягството от щатската валута ще продължи с пълна сила и в близкото бъдеще.
Успех на всички Спекуланти."
Сега неможах да схвана ако че имам магистърска степен по икономика как видя охлаждане на инфл процеси от един индекс който няма нищо общо с инфлацията попрлави ме ако греша
КОКО - питай този дето ти е дал диплома с магистърска степен по икономика? :-)
И аз имам същата,но трябва ли на всеки пост да го пиша?
Петър сега прочетох фундаменталните ти проблясъци -
Цитирам "От изнесените данни от САЩ се вижда , че имаме охлаждане на инфлационните процеси.Това означава,че ФЕД поне за сега няма основания да мисли за увеличения на лихвата.Това пък означава,че лихвения диференциал между Евро и $ ще продължи да намалява, а това от своя страна води до натиск над $.
Просто ефекта към който се стреми ФЕД за ефтин долар започва да дава резултати.
Така че бягството от щатската валута ще продължи с пълна сила и в близкото бъдеще.
Успех на всички Спекуланти."
Сега неможах да схвана ако че имам магистърска степен по икономика как видя охлаждане на инфл процеси от един индекс който няма нищо общо с инфлацията попрлави ме ако греша
Прибирай и еврото! Съдейки по реакцията, всяко ново показване над 1,3805 ще бъде разпродавано.
Тъпо и упорито чакам или да ми бие 0 стоп или да ми действа профита - аз съм с половин позиция от вчера, а от спада не ми задейства добавката за 2п точно да го знам.
Kolegi kanim vsi4ki po4itateli na FOREX ot V.Tarnovo i cqlata strana na sre6ti vseki petyk v kafeto na targovski kompleks Slavqni 2 et. na centara .Predlagame INTERNET i hubavi fenki bezplatno
Ще намина тази вечер към 5 щото след това хващам гората!
Здравейте на всички във форума.
Искам да попитам някои спомня ли си колко е било най-ниското ниво при $/германска марка(западна).
В историческите си спомням, че $/иена=134 бая време си стоя на тези нива.Някои ако може да каже там колко е било наи-ниско ще съм му много благодарен.
Мерси предварително за отговорите.
Лек и печеливш ден на всички.
1.3730 - '95г.
1.3430
Да някъде там да е било +1,34. Не съм сигурен дали годината е 94 или 93, но това са подробности...
Коментар