IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Петър сега прочетох фундаменталните ти проблясъци -

Цитирам "От изнесените данни от САЩ се вижда , че имаме охлаждане на инфлационните процеси.Това означава,че ФЕД поне за сега няма основания да мисли за увеличения на лихвата.Това пък означава,че лихвения диференциал между Евро и $ ще продължи да намалява, а това от своя страна води до натиск над $.
    Просто ефекта към който се стреми ФЕД за ефтин долар започва да дава резултати.
    Така че бягството от щатската валута ще продължи с пълна сила и в близкото бъдеще.
    Успех на всички Спекуланти."

Сега неможах да схвана ако че имам магистърска степен по икономика как видя охлаждане на инфл процеси от един индекс който няма нищо общо с инфлацията попрлави ме ако греша
    КОКО - питай този дето ти е дал диплома с магистърска степен по икономика? :-)

И аз имам същата,но трябва ли на всеки пост да го пиша?

Коментар

• Петър сега прочетох фундаменталните ти проблясъци -

Цитирам "От изнесените данни от САЩ се вижда , че имаме охлаждане на инфлационните процеси.Това означава,че ФЕД поне за сега няма основания да мисли за увеличения на лихвата.Това пък означава,че лихвения диференциал между Евро и $ ще продължи да намалява, а това от своя страна води до натиск над $.
      Просто ефекта към който се стреми ФЕД за ефтин долар започва да дава резултати.
      Така че бягството от щатската валута ще продължи с пълна сила и в близкото бъдеще.
      Успех на всички Спекуланти."

Сега неможах да схвана ако че имам магистърска степен по икономика как видя охлаждане на инфл процеси от един индекс който няма нищо общо с инфлацията попрлави ме ако греша

Коментар

• Знаеш ли ако ми удари профита и ако затвори някъде над 1.38 то пак ще удължа от някъде 1.3803 със цел понеделник 1.3883 и от там яко сел със 30п стоп

Коментар

• Днес е петък 13 както знаете .Удобна дата за фалшив пробив на седмична .Хе-хе. Защо не?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от koko
            Прибрах дълъг кабел при еврото имам ТП на 3825
            Прибирай и еврото! Съдейки по реакцията, всяко ново показване над 1,3805 ще бъде разпродавано.

Тъпо и упорито чакам или да ми бие 0 стоп или да ми действа профита - аз съм с половин позиция от вчера, а от спада не ми задейства добавката за 2п точно да го знам.

Коментар

• 08:43 UK player was the catalyst of Euro through1.3800

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                Kolegi kanim vsi4ki po4itateli na FOREX ot V.Tarnovo i cqlata strana na sre6ti vseki petyk v kafeto na targovski kompleks Slavqni 2 et. na centara .Predlagame INTERNET i hubavi fenki bezplatno
                Ще намина тази вечер към 5 щото след това хващам гората!

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                  Koko, тази рисунка от ройтерс ли е?
                  Не е

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    Прибирай и еврото! Съдейки по реакцията, всяко ново показване над 1,3805 ще бъде разпродавано.

Коментар

• Koko, тази рисунка от ройтерс ли е?

Коментар

• Фактс Ройтерс що не са го отчели това ниво бря, както и да е.

Коментар

31.03.95 .... low 1.3630
                          на 08.03.95 обаче..1.3430
                          Съгласен съм!

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Първоначално изпратено от Novakat
                            Здравейте на всички във форума.
                            Искам да попитам някои спомня ли си колко е било най-ниското ниво при $/германска марка(западна).
                            В историческите си спомням, че $/иена=134 бая време си стоя на тези нива.Някои ако може да каже там колко е било наи-ниско ще съм му много благодарен.

Мерси предварително за отговорите.
                            Лек и печеливш ден на всички.
                            1.3730 - '95г.
                            1.3430
                            Да някъде там да е било +1,34. Не съм сигурен дали годината е 94 или 93, но това са подробности...

Коментар

• Коментар

• 31.03.95 .... low 1.3630
                                на 08.03.95 обаче..1.3430

Коментар

Working...
                                X