IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От 2-3 седмици не съм имал позиция в кабела, но му хвърлям по едно око. Смятам че 2,0420 е удобно ниво за скъсяване със стоп над 2,0455 и първа цел 2,0240...

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
      Тия островитяни избиха рибата с тия показатели!!!
      Има и нещо друго, а то е дали тези новини са били в цената на паунда или тепърва ще се отиграят...

Коментар

Тия островитяни избиха рибата с тия показатели!!!
        Да не би да очакваше друго?! Кабелът бавно, но сигурно качва от 4 сутринта и сега движението навлезе в "активната" си фаза...

Пак да ти напомня, че прогнозата на пазара за фундамента е най- вярната (обратното е абсолютно погрешно схващане!). Календарът е само да те ориентира кога какви данни се чакат (ако не знаеш цикъла), но не и да се влияеш от очакванията на разни пишман икономисти. Какви ще са реалните стойности можеш с голяма доза сигурност да предположиш от характера на пазара ПРЕДИ новините.

Коментар

• Тия островитяни избиха рибата с тия показатели!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at
            Кога са изборите в Япония!?
            Роска, май през 2009 трябва да са следващите парламентарни избори в Япония, ама да не те излъжа. Т`ва вчера беше по друг повод, прочети пак поста на Пламен.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
              Първоначално изпратено от PLP
              Първоначално изпратено от Facts
              Брееее тоя канадец няма умора! Ще ли удари паритета?
              Гледайки седмична графика като че ли му е време да се поспре май .Е така ми се иска на мен.
              Пешка, ти кво мислиш по въпроса. Как е летния рейндж?
              Нещата с канадеца ще се изяснят до една седмица.Чакам да се завърши конфигурация и ще ви пиша по подробно , но за сега паритет не се очертава.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Първоначално изпратено от Facts
                Гледайки седмична графика като че ли му е време да се поспре май .Е така ми се иска на мен.
                Пешка, ти кво мислиш по въпроса. Как е летния рейндж?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Ще удари ACU - American Currency Unit, няма да има Фед ноут, или както
                  неправилно е наричан папулярна US Dollar повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts

Коментар

• Кога са изборите в Япония!?

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Първоначално изпратено от PLP
                        Според мен отложени сел ордери за кабела са най-удачния вариант очаквайки лоши новини в 11.30
                        Най-добре Sell Limit ;-)

За мен вариантът е да удариме високо ключово ниво, от където да слезнем за летен рейндж ;-)

Това се отнася както за кабела, така и за еврото - след летния рейндж ще поемем за тренд, но посоката не е ясна...

Коментар

• Брееее тоя канадец няма умора! Ще ли удари паритета?

Коментар

• Според мен отложени сел ордери за кабела са най-удачния вариант очаквайки лоши новини в 11.30

Коментар

Първоначално изпратено от blqblq
                              Стига бе... И защо тогава си затворих дългата от през нощта преди малко на 3794...
                              Според мен не си сгрешил много. И май вче си на печалба от затварянето
                              Иронията беше в тази насока. След малко пак дълги.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                                Стига бе... И защо тогава си затворих дългата от през нощта преди малко на 3794...
                                Според мен не си сгрешил много. И май вче си на печалба от затварянето

Коментар

Working...
                                X