Първоначално изпратено от Доби
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеДълга на гърция -400 милиарда само,прибави и на другите страни и не знам колко евро трябва да има в този фондСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеБлагодаря за обяснението,но след като има предложение за опрощаване на 50% от гръцкият дълг,то тогава и другите ще искат да намажат от далаверата,която пак си води до загуби и те тогава от къде ще дойде тази печалба.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСъщото е както с твоята марджин търговия, само че те купуват Португалски, Испански, Италиански държавни облигации. Когато цената на облигациите расте, фондът печели. Когато цената на тези облигации пада, фондът губи. Може до толкова да загуби, че да получи марджин кол... и ако това стане някога тогава франсетата искат ЕЦБ да се намеси докато швабите са против... Затова и казвам че споразумението се крепи на надеждата че никога няма да се стигне до такъв момент... В момента се уточнява колко може да е максималният лост /ливъриджа/...
Дълга на гърция -400 милиарда само,прибави и на другите страни и не знам колко евро трябва да има в този фондLast edited by bingo; 27.10.2011, 12:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедобро утро!
Де ги сладурите дето от снощи даваха късо от 1.388
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеДа не е губещ фонд? Как става това?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСпоразумението и на това се крепи... на надеждата, че предстоящата спекула от този фонд няма да е губеща! !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПрез нощта имам затворен лимит на 1.3870
Ново късо от 1.3996
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеИ от де толкоз пари на куп?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Те увеличиха размера на спасителния фонд на ЕС до 1 трлн. евро ($1.4 трлн.). Тези мерки се предприемат, като отговор на световния натиск за справяне с финансовата криза в района.
И от де толкоз пари на куп?
Китайският премиер Уън Дзябау изяви желание да помогне на ЕС
НО!
От Китай не биха желали да харчат средства за план, който дори европейците не искат да подкрепят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хоската Разгледай мнениеСамо батко ви Хос остана от старата гвардия, сещате ли се защо се появи отново тук?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение( и само добавя без да прибира позиции)
За да достигне до загубата, която евентуално е инкасирал е минал през много големи печалби.
Съгласен съм, че е неприятно за брокерите, но все пак не си откриваме сметки за да губим, а за да печелимБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение07:16. Частните кредитори ще отпишат 50 % от дълга на Гърция според агенция AP. Ако това е истина ще означава, че Португалия Ирландия, Испания и Италия ще започнат незабавно да саботират техните икономики за да получат същите облекчения като Гърция. gvi.com
Честито! Ако това се случи еврото ще удари паритета май?
Лошото е че и хамериканците връщат веднага топката. И те не искат силен долар. Шантава работа.
п.п. активиран селлимит от 4011
Коментар
Коментар