IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Първоначално изпратено от kritelin
    Добро утро Херр Форексов :lol:

Гут морген вам, Херр Момчев! :lol:
    Баца накупи 50к евро/долар от 1.3811 със стоп 10 пипа и точно прибра 25 доларчета скалче :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Добро утро Херр Форексов :lol:

Гут морген вам, Херр Момчев! :lol:

Коментар

• Добро утро Херр Форексов :lol:

Коментар

• Засега само СТС. Нямам никакви оплаквания ( учудващо, наистина, а и като се вземе предвид че съм платен агент-агитатор за ТА--сигурен начинн за разоряване и зомбиране на трейдърите , всичко става ясно)

blqblq с основание е повдигнал въпроса за филтрирането (в един друг форум обаче, както обича да казва нашия приятел Петър Караиванов :lol Макар че и с филтрираните графики си се работи перфектно -- поне моя стейтмънт още показва висока степен на адаптация към СТС-овите филтри :lol:

При неуспешен опит за пробив на долуспоменатото ниво в кабела, е възможно днес да се очертае като рейндж, но след 200 пипса за малко повече от денонощие е нормално да консолидираме.

Успех!

Коментар

• А аз неочаквах тези нива на кабела тази сутрин ме изненада ,виж при долара го очаквах преди час си затворих голява част от дългите
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Форекс Форексов, с кои брокери в БГ тъгувате на FX-a?

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Днес имаше въпрос къде е Етъра. Странното е че отговор "Където е blqblq" нямаше!
                Ако имаш път към Гъбарово (Етъра) скоро време, пиши едно ЛС. Наблизо ми е, ще си мръдна дупарата да пием по бира!

Утре най- вероятно ще имаме пробив на рейнджа. Тая нощ ще обмисля ситуацията.

Към вашия край за жалост засега няма изгледи да идвам скоро, но пък може и да спретна нещо август месец --- но засега тези думи са в бъдещо пожелателно време

Снощи си мислех "Форексов, купувай паунди и евра, Tokyo&Moscow sessions ще избутат пазара на майната си" както имаше триъгълник снощи в кабела -- като гледам целта му е изпълнена перфектно, даже и с горница :lol: Имам и един таен индикатор ( фундаментален, разбира се , който снощи е показвал цел 2.0544, какъв е тоя 1 пипс отклонение, еврейска и обирджийска работа е тоя Ксерокс. :lol:

В кабела бай над 2.0546 --- както вика Хан Крум "Аха, да купим върха!" :lol:

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Начинът му на търговия е следния - чрез фундамент определя тренда в коя посока би следвало да е и после използва всяка корекция за да си напазарува евтино,като при ясно изразен тренд ползва една система много често.Примерно при паунд/долар при корекцията до 1.96 беше наредил ордери за покупки ако не ме лъже паметта от 1.99 надолу през 100 пип-а,защото е на мнение,че целите числа са най-здравите подкрепи и съпротиви от чисто психологическа гледна точка.Точно той ми даде да чета една книга,която ми отвори очите за някой неща и една от причината да изхвърля осцилаторите в боклука,когато сме в тренд - при ясно изразен тренд примерно нагоре пазарът става много по-бързо "схръхпродаван"при корекция,отколкото "свръхкупуван" при движение нагоре по простата причина,че повечето трейдъри ( успешните ) търгуват по тренда и точно за това всяка корекция може да се използва за нова покупка от по-изгодни нива.
                  Точно за това и очаквам сега една малка корекция.Boillinger bands на 4 часа са се свили доста и може да станем свидетели за волалитност по никое време тази вечер.
                  Аз изчезвам сега,че изпити ме чакат
                  Успех на всички
                  Здравей kritelin, От 5 години търгувам по какви ли не съвети но този начин на търгуване който описваш ми носи най голям успех. От 3 месеца го използвам и резултатите не закъсняха. Фундамент плус техникал анализ за входни точки и изходни мисля че това е начина на игра. Може ли да ми пратиш името на книгата на Plamen_s@hotmail.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    С това Евро-Долар ще умрем от скука
                    Jay Gould, тази сутрин май няма да имаш нужда от кафенце да за разсънване. Да се надявам че нощта те е хванала лонг на Е/$
                    Тези новини от Bears Stearn дойдоха като гръм от ясно небе особенно след твърденията им че всичко е под контрол само преди 5 дена. Явно не може да се има вяра на копроративна Америка. Май скоро ще имаме нов Енрон.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                      Когато паунда тръгне да слиза няма да е само с 5 фигури.При кросовете на йената ще чакаме як ревърс ......
                      Нема лошо,каручката е празна,ше я пълним до дупка,промоции приемам всекакви .
                      Днес обаче,както изглежда,няма да има корекции при кросовете на йената,керитата са яко стръвни,всеки иска да изкяри .

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Колеги,след като покорихме 250 при паундйената,сега се надявам на една стандартна корекция,за да започна изграждане на нова позиция с цел 260.На 250 затворих всички дълги позиции,като сложих ордери за покупка от 249.00 до 245.00 през 100п,обемът на всеки ордер е 10к,тоест ако се задействат,ще имам общо 50к със средна цена 247,които ще затворя на 260,тоест от тази основна позиция ще искам да прибера стандартните за мен 13 фигури,след което ще отскоча до Малдивите.
                        Това е засега от бате Хос,успех!
                        Хос
                        Когато паунда тръгне да слиза няма да е само с 5 фигури.При кросовете на йената ще чакаме як ревърс ......

Коментар

• Колеги,след като покорихме 250 при паундйената,сега се надявам на една стандартна корекция,за да започна изграждане на нова позиция с цел 260.На 250 затворих всички дълги позиции,като сложих ордери за покупка от 249.00 до 245.00 през 100п,обемът на всеки ордер е 10к,тоест ако се задействат,ще имам общо 50к със средна цена 247,които ще затворя на 260,тоест от тази основна позиция ще искам да прибера стандартните за мен 13 фигури,след което ще отскоча до Малдивите.
                          Това е засега от бате Хос,успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Днес имаше въпрос къде е Етъра. Странното е че отговор "Където е blqblq" нямаше!
                            Ако имаш път към Гъбарово (Етъра) скоро време, пиши едно ЛС. Наблизо ми е, ще си мръдна дупарата да пием по бира!

Утре най- вероятно ще имаме пробив на рейнджа. Тая нощ ще обмисля ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              И един въпроса към специалистите по Теорията на Вероятностите и Каръщините --- ЗАЩО сутринта, в която имам кандидатстудентски изпит, Cable Pictures реши да презентира 100 пипсов пълнометражен филм ?!?
                              Защото си бил къс - Законът на Мърфи!

Къси паунд/долар не съм имал от около месец. При нас в Kсерокса --- само дълги ни разрешават и ние слушаме, какво да правим

Първоначално изпратено от blqblq
                              Но живота има гадния навик да изтича неусетно, подобно на дебела пачка пари през пръстите на закоравял прахосник...
                              Мързеливите пипсаджии като мен ( които не дълбаят излишно във фундамент ) се съобразяват по скоро с горния цитат на blqblq, отколкото с щатските CPI.Ако вземе да ми се обръща каручката, ще бия тъпана да заравяме всички носове във фундамента

ПС. Днес имаше въпрос къде е Етъра. Странното е че отговор "Където е blqblq" нямаше!

Наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                Първоначално изпратено от Jay Gould
                                С това Евро-Долар ще умрем от скука
                                Jay това е в наша ползва, можем спокойно да си почиваме! От 250 търговски дни в годината нищо няма да изтървем за 10-15 търговски дни почивка за съжаление не всички си дават сметка за това и от напъни правят само....бели.
                                То така, но при нас е като в туризма. Ден година храни Притеснява ме, че до петък вече време не остана и ще се наложи да свия платната с по-малко плячка. Пък ми се ще още
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X