IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сетих се и още нещо - ако фондовете не успеят да се измъкнат читави първи ще пострада кери трейда.Помисли сега дали евро/йена и паунд/йена не са доста по-апетитни за един голям срив,отколкото долар/йена,като се съди по нивата им

Коментар

• Проблемите с ипотеките и закъсалите фондове се калкулират от доста време вече в цената.Лято е и да се търси Август месец голяма волалитност е все едно да хвърлям зарове и да си спомням миналата година Август месец,че ми е вървяло много..че по това да съдя,че и тази година ще ми върви.
      Едва ли това,че некой петролен шейх си е намалил продажвите със спекулативна цел ще бутне долара по простата причина,че ресурсите отдавна са разпределени по начин,по който никой сам да не бъде способен да предизвика криза.Има си даже науки за това.

Това,какво мисля аз няма никакво значение,както каза - просто изказвам гледната си точка и незнам защо си мисля,че ще се окажа прав

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        иначе hooki има право мидтерм. нивата са добри за отваряне на дълги долари с цел поне 3 фигури към 1.35, разбира се може и първо да видим 1.40/42 което ще е още по-добро ниво за допълване на късите. перспективите са добри, иска се само търпение и здрави нерви!
        Не мисля,че ще видим 1.40 преди Септември Киоси.
        Успех на всички,аз приключих с търговията за днес.
        1,40 е по-близо от 1,35 и това какво мислиш няма никакво занчение за пазара. обективно погледнато - имайки предвид сентимента относно долара, притесненията около фондовете на беър стърн които са на ипотечния пазар и 2-3 фундаментални новини по-слаби за долара могат до две седмици да го докарат до 1.40 (периода е две седмици защото тогава ще излезат и НФПтата а те понякога август месец са доста коварни помня преди 3 години точно август, точно по НФП еврото скокна 2 фигурки ...
        разбира се и аз мисля че нещата с покачването едва ли сега ще стигнат до 1.4, но според индикаторите (които са обективни макар и изоставащи) нещата могат да загрубеят едно импулсивно покачване последвано от силен спад никак няма да е лошо защото няма да повлияе на икономиката, а същевременно ще формира връх (ако разбира се стане такак както казва - рязко поскъпване и рязко падане), а пък и петрола си движи нагоре...голдман казват 95$ защо не и психологическите 100...преди 2 години положението беше същото, лятото петрола си тропаше нагоре даже мисля 80 стигна...2 години корекция...значи е време да пробив на върха и оттам the sky is the limit сега пак може да се заговори за разни шейхове които намаляват продажбите си очаквайки по-високи нива къде 100 което допълнително може да нагнети положението, но едно е факт - върховете навсякъде са налице, всеки ден, всяка седмица нови и нови върхове и засега няма изгледи тенденцията да се промени.
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Низходящия импулс за последния час е по-силен от възходящия. Затова смятам че 1,3835/40 му беше върха за този месец. За днес тъй като имаме нов връх, 1,3720/40 ще задържи за рейндж до утре следобяд. По-интересна е картинката при кабела. Там ще има яки шамари и в двете посоки без да имаме потенциал за нов връх над вече постигнатия днес сутринта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            иначе hooki има право мидтерм. нивата са добри за отваряне на дълги долари с цел поне 3 фигури към 1.35, разбира се може и първо да видим 1.40/42 което ще е още по-добро ниво за допълване на късите. перспективите са добри, иска се само търпение и здрави нерви!
            Не мисля,че ще видим 1.40 преди Септември Киоси.
            Успех на всички,аз приключих с търговията за днес.

Коментар

• иначе hooki има право мидтерм. нивата са добри за отваряне на дълги долари с цел поне 3 фигури към 1.35, разбира се може и първо да видим 1.40/42 което ще е още по-добро ниво за допълване на късите. перспективите са добри, иска се само търпение и здрави нерви!

Коментар

Под 1.3807 съм мечка с цел долната граница на рейнджа.Ще видим в след 20 минути накъде ще го изпукат
                Мдааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от hooki
                  купете си $
                  слушам и изпълнявам!
                  А сега сериозно, проблемите на ипотечни пазар усилват притесненията около долара, затова днес с голям интерес се очаквам данните за разрешителните за строителство и CPI азбира се. ако разрещителните се по-слаби от очакваните може да се прижелим към 1,39 силно, импулсно и спекулативно. това ниво може да даде тласък надолу и да се формира своеобразен връх, но това са само догадки. важни ас новините...настроенията са ясни - никой не харесва долареза...

Коментар

• аха, добре, ще си купим..
                    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• купете си $

Коментар

Под 1.3807 съм мечка с цел долната граница на рейнджа.Ще видим в след 20 минути накъде ще го изпукат
                        Мисля си и аз за нещо към 3770/80, колкото да ми изпълни лимитите и после пак нагоре, ама да видим. Или по- скоро да видите, че трябва да бягам по задачки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                          http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3470324
                          Смелчак

Коментар

• http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3470324
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на
                            Представлението/Престъплението

Коментар

• Какво стана с изпита ? Я влез в скайп да раздуеш

Коментар

• Под 1.3807 съм мечка с цел долната граница на рейнджа.Ще видим в след 20 минути накъде ще го изпукат

Коментар

Working...
                                X