IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    st10 - аз оценки не давам.Кой съм аз че да съдя хората или да ги оценявам?Нещо не ме разбираш драги.Просто се върни 1 месец назад и прочети внимателно постовете СИ -твоите,не чуждите. Там ще напериш отговора на много въпроси които си задаваш в момента.

Успех на всички Спекуланти.
    Преди месец мислех че сме тръгнали на юг.Това е още едно потвърждение че във форекса нищо не е сигуно , но къде беше ти когато имах нужда от съвет при ниво 1,3610 , когато ти писаш че ни чака скок на еврото с 150 пипа .Беше се скрил , като мишка в трици и несмееше да се обадиш - защо ли?.Защото е много по добре да се правиш на велик , отколкото да изкажеш аргументирано мнение.От това заключавам че не е важно колко години си във форекса а какво можеш.До тук не си ме убедил в нищо конкретно , освен че си арогантен , заяделив и ......... за другото се досети.
    Ама ти още ли не си разбрал, че тук от 2г. не пиша?
    Има друг форум където го правя,има радио по което се правят анализи и коментари.От мен тук не очаквай коментари.Тук само задавам въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Киви/долар ще е непредсказуемо за мен и тази седмица
      Керитата не ме притесняват,защото при кивито си имаме стабилен ъптренд,който се подкрепя от ъптренда на неговата сестричка австралийката,където вървим към паритет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Клюкавицатa
        Между другото,купих киви на 0.8016,стоп 0.7986,цел 0.8080
        Киви/долар ще е непредсказуемо за мен и тази седмица. Причината е в кери търговците за които кроса киви/йена е "най-принципната" игра. А там стрелката показва на юг! Долар/йена има потенциал да слезе под 120 тази седмица предимно за сметка на затваряне на дълги позиции в евро/йена и паунд/йена. Евро/долар според мен ще е неутрален с предпочитания от моя страна да го играя от късата страна с цел от около 2 фигури корекция до края на месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          st10 - аз оценки не давам.Кой съм аз че да съдя хората или да ги оценявам?Нещо не ме разбираш драги.Просто се върни 1 месец назад и прочети внимателно постовете СИ -твоите,не чуждите. Там ще напериш отговора на много въпроси които си задаваш в момента.

Преди месец мислех че сме тръгнали на юг.Това е още едно потвърждение че във форекса нищо не е сигуно , но къде беше ти когато имах нужда от съвет при ниво 1,3610 , когато ти писаш че ни чака скок на еврото с 150 пипа .Беше се скрил , като мишка в трици и несмееше да се обадиш - защо ли?.Защото е много по добре да се правиш на велик , отколкото да изкажеш аргументирано мнение.От това заключавам че не е важно колко години си във форекса а какво можеш.До тук не си ме убедил в нищо конкретно , освен че си арогантен , заяделив и ......... за другото се досети.

Коментар

• st10 - аз оценки не давам.Кой съм аз че да съдя хората или да ги оценявам?Нещо не ме разбираш драги.Просто се върни 1 месец назад и прочети внимателно постовете СИ -твоите,не чуждите. Там ще напериш отговора на много въпроси които си задаваш в момента.

Коментар

Аз лично предпочитам юмрука пред "конфигурацията"
              При "юмрук" излизането от позиция е по-трудно ,не мислиш ли?
              А пък за влизането за не говорим.

Коментар

st10 - знам че си един от многото натресли се за което съжалявам, но когато немоможеш да се пребориш с ЕГОто си се получава точно това.
                Незнам за какво натрисане става въпрос и след като не ме познаваш се опитай от елементарно възпитание да не даваш оценки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Клюкавицатa
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  ...конфигурация от 3 пръста с преобладаващо изпънат среден...
                  За предпочитане е пред конфигурацията "юмрук"
                  Аз лично предпочитам юмрука пред "конфигурацията"

Клюкавицата - ти да не си дистрибутор на "Педигрий Пал"?

Коментар

• Между другото,купих киви на 0.8016,стоп 0.7986,цел 0.8080

Коментар

• st10 - знам че си един от многото натресли се за което съжалявам, но когато немоможеш да се пребориш с ЕГОто си се получава точно това.

Коментар

...конфигурация от 3 пръста с преобладаващо изпънат среден...
                        За предпочитане е пред конфигурацията "юмрук"

Коментар

Първоначално изпратено от st10
                          Добро утро на всички и от мен
                          При е/$ след петъчния неуспех за пробив ми се струва че ще направим диамант с време на завършванне края на седмицата.Все пак до голяма степен нещата зависят от кабела.Тъй като си проби таргета от 2,0580 следващата цел може да се окаже 168% корекция на 2,0710.При този бичи сценарии е възможно еврото на се закове на 1,3950.
                          За диамнт незнам, но конфигурация от 3 пръста с преобладаващо изпънат среден е повече от сигутно че ще имаме.А за съжаление голяма част от спекулантите,вече не само го виждат, а и доста добре го усещат.
                          Петре
                          Простотията ти е заразна , така че отивай на друго място да си показваш средния пръст, въпреки че незнам какво точно искаш да кажеш или демонстрираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                            Добро утро на всички и от мен
                            При е/$ след петъчния неуспех за пробив ми се струва че ще направим диамант с време на завършванне края на седмицата.Все пак до голяма степен нещата зависят от кабела.Тъй като си проби таргета от 2,0580 следващата цел може да се окаже 168% корекция на 2,0710.При този бичи сценарии е възможно еврото на се закове на 1,3950.
                            За диамнт незнам, но конфигурация от 3 пръста с преобладаващо изпънат среден е повече от сигутно че ще имаме.А за съжаление голяма част от спекулантите,вече не само го виждат, а и доста добре го усещат.

Коментар

• Re: st10

Първоначално изпратено от supertrader
                              Ако продължи да реинджи 3820 - 3840 също не е лоша идея , да пореинджи така 2-3 години:-). Шегата настрани голям даун ще падне но въпроса е от къде и кога , а имисля продължителен реиндж ще има преди това от 30-40 фигури при евро-долар.Май идат добри времена да се спекулира на форекс.
                              Да и аз съм пуснал една дълга EUR/USD от 2006 и фащам ве4е по4ти 2К пункта и са 4уда дали да не добавя пе4албата и да 4акам още малко или по добре да си зема пари4ките и да ида да си пека **** некаде с жената (и без тва не го разбирам ного форекса )

Коментар

• Здравейте!
                                Ама тренд посред тез жеги, а При кабела нов връх, при новозенландеца също, май и при австралиеца. Общо взето хората продължават да вземат евтино и да дават скъпо...капитализъм кво да се прави
                                При еврото на дневна цената се забави и изостава от разширяването на болинджъра, което заедно със леката дивергенция при рси може да доведе до очаквания спад. първо потвърждение е затваряне под ема5, след това пробив на петъшното дъно и за най-сигурно пробив и затваряне под 1,3750. засега очакването за корекция остава от моя страна като първа цел - средната на болинджъра около 1,37 за по-нататък ще видим. При кабела обаче ситуацията още не е такава не само поради пресния връх. тук все още няма забавяне на цената. тук за малко повече от месец имаме еднва 5 черни кендъла як тренд както и да го погледнем. Интересното е че преди времем някои хора като казваха че ще минем 2 и евентуални цели 2,05 много започнаха да им се подиграват и оплюват...но това винаги го е имало...все още остават възможни прогнозите на някои за достигане на 2,10-2,11, но лично според мен това няма да е сега, освен ако не стане бързо и рязко за 2до 3 дена като резултат от новина свързана със проблемните ипотеки в САЩ, които повеч еот седмица се коментират постоянно и с тях се обяснява слабостта на долара...
                                Успешна седмица и ако се чуствате несигурни на пазара, дори и минимално съмнение да имате - почивайте. пазара ще е тук и другата седмица и много след нас, а милионер не се става за един ден, е освен ако не играете 6 от 49
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X