If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
st10 - аз оценки не давам.Кой съм аз че да съдя хората или да ги оценявам?Нещо не ме разбираш драги.Просто се върни 1 месец назад и прочети внимателно постовете СИ -твоите,не чуждите. Там ще напериш отговора на много въпроси които си задаваш в момента.
Успех на всички Спекуланти.
Преди месец мислех че сме тръгнали на юг.Това е още едно потвърждение че във форекса нищо не е сигуно , но къде беше ти когато имах нужда от съвет при ниво 1,3610 , когато ти писаш че ни чака скок на еврото с 150 пипа .Беше се скрил , като мишка в трици и несмееше да се обадиш - защо ли?.Защото е много по добре да се правиш на велик , отколкото да изкажеш аргументирано мнение.От това заключавам че не е важно колко години си във форекса а какво можеш.До тук не си ме убедил в нищо конкретно , освен че си арогантен , заяделив и ......... за другото се досети.
Ама ти още ли не си разбрал, че тук от 2г. не пиша?
Има друг форум където го правя,има радио по което се правят анализи и коментари.От мен тук не очаквай коментари.Тук само задавам въпроси.
Киви/долар ще е непредсказуемо за мен и тази седмица
Керитата не ме притесняват,защото при кивито си имаме стабилен ъптренд,който се подкрепя от ъптренда на неговата сестричка австралийката,където вървим към паритет.
Между другото,купих киви на 0.8016,стоп 0.7986,цел 0.8080
Киви/долар ще е непредсказуемо за мен и тази седмица. Причината е в кери търговците за които кроса киви/йена е "най-принципната" игра. А там стрелката показва на юг! Долар/йена има потенциал да слезе под 120 тази седмица предимно за сметка на затваряне на дълги позиции в евро/йена и паунд/йена. Евро/долар според мен ще е неутрален с предпочитания от моя страна да го играя от късата страна с цел от около 2 фигури корекция до края на месеца.
st10 - аз оценки не давам.Кой съм аз че да съдя хората или да ги оценявам?Нещо не ме разбираш драги.Просто се върни 1 месец назад и прочети внимателно постовете СИ -твоите,не чуждите. Там ще напериш отговора на много въпроси които си задаваш в момента.
Успех на всички Спекуланти.
Преди месец мислех че сме тръгнали на юг.Това е още едно потвърждение че във форекса нищо не е сигуно , но къде беше ти когато имах нужда от съвет при ниво 1,3610 , когато ти писаш че ни чака скок на еврото с 150 пипа .Беше се скрил , като мишка в трици и несмееше да се обадиш - защо ли?.Защото е много по добре да се правиш на велик , отколкото да изкажеш аргументирано мнение.От това заключавам че не е важно колко години си във форекса а какво можеш.До тук не си ме убедил в нищо конкретно , освен че си арогантен , заяделив и ......... за другото се досети.
Добро утро на всички и от мен
При е/$ след петъчния неуспех за пробив ми се струва че ще направим диамант с време на завършванне края на седмицата.Все пак до голяма степен нещата зависят от кабела.Тъй като си проби таргета от 2,0580 следващата цел може да се окаже 168% корекция на 2,0710.При този бичи сценарии е възможно еврото на се закове на 1,3950.
За диамнт незнам, но конфигурация от 3 пръста с преобладаващо изпънат среден е повече от сигутно че ще имаме.А за съжаление голяма част от спекулантите,вече не само го виждат, а и доста добре го усещат.
Петре
Простотията ти е заразна , така че отивай на друго място да си показваш средния пръст, въпреки че незнам какво точно искаш да кажеш или демонстрираш.
Добро утро на всички и от мен
При е/$ след петъчния неуспех за пробив ми се струва че ще направим диамант с време на завършванне края на седмицата.Все пак до голяма степен нещата зависят от кабела.Тъй като си проби таргета от 2,0580 следващата цел може да се окаже 168% корекция на 2,0710.При този бичи сценарии е възможно еврото на се закове на 1,3950.
За диамнт незнам, но конфигурация от 3 пръста с преобладаващо изпънат среден е повече от сигутно че ще имаме.А за съжаление голяма част от спекулантите,вече не само го виждат, а и доста добре го усещат.
Ако продължи да реинджи 3820 - 3840 също не е лоша идея , да пореинджи така 2-3 години:-). Шегата настрани голям даун ще падне но въпроса е от къде и кога , а имисля продължителен реиндж ще има преди това от 30-40 фигури при евро-долар.Май идат добри времена да се спекулира на форекс.
Да и аз съм пуснал една дълга EUR/USD от 2006 и фащам ве4е по4ти 2К пункта и са 4уда дали да не добавя пе4албата и да 4акам още малко или по добре да си зема пари4ките и да ида да си пека **** некаде с жената (и без тва не го разбирам ного форекса )
Здравейте!
Ама тренд посред тез жеги, а При кабела нов връх, при новозенландеца също, май и при австралиеца. Общо взето хората продължават да вземат евтино и да дават скъпо...капитализъм кво да се прави
При еврото на дневна цената се забави и изостава от разширяването на болинджъра, което заедно със леката дивергенция при рси може да доведе до очаквания спад. първо потвърждение е затваряне под ема5, след това пробив на петъшното дъно и за най-сигурно пробив и затваряне под 1,3750. засега очакването за корекция остава от моя страна като първа цел - средната на болинджъра около 1,37 за по-нататък ще видим. При кабела обаче ситуацията още не е такава не само поради пресния връх. тук все още няма забавяне на цената. тук за малко повече от месец имаме еднва 5 черни кендъла як тренд както и да го погледнем. Интересното е че преди времем някои хора като казваха че ще минем 2 и евентуални цели 2,05 много започнаха да им се подиграват и оплюват...но това винаги го е имало...все още остават възможни прогнозите на някои за достигане на 2,10-2,11, но лично според мен това няма да е сега, освен ако не стане бързо и рязко за 2до 3 дена като резултат от новина свързана със проблемните ипотеки в САЩ, които повеч еот седмица се коментират постоянно и с тях се обяснява слабостта на долара...
Успешна седмица и ако се чуствате несигурни на пазара, дори и минимално съмнение да имате - почивайте. пазара ще е тук и другата седмица и много след нас, а милионер не се става за един ден, е освен ако не играете 6 от 49
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар