IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $/y е дала сигнал за ход на юг , но първо ще се разходи до 122 и от там докъдето и стигнат силите 4-5 фигури

Коментар

• kritelin, затова става дума, повече такива мнения от всички, а дано!

Коментар

• Продължавам да съм къс при кабела. днес взех добър скалп .. подобрих си зна4ително цената.. отворих дълги евра на 1.3804 .. сложих и стоп на 0та ве4е 4е съм алерги4ен към загубите )

Коментар

• Айде един хинт от мене за тези,които не са го забелязали.
          Защо долар/йена се спря около 124 точно ?! Ами защото там е 50% фибо на месечна на един спад,който откакто е започнал прави двойката по-ниски върхове,но не може да направи по-ниски дъна и се рисува триъгълник.От тук е възможно да върнем до към 101 или да бягаме към 135.Един сериозен пробив над 124 отваря пътя нагоре.
          Аз чакам да се доразвие триъгълник и на дневна и за това играя къси от миналата седмица.Потенциалната цел за мене е около 119.70,което е 200 ЕМА на дневна и от там може да се огледам за дълги с хубава цел.
          Допълнителен стимул да очаквам едно ходене нагоре след евентуалния спад е,че фирмите вадят отчети и индексите може да се изстрелят още нагоре,като Дау Джоунс,като нищо да тресне 15 000

Коментар

• лоста няма голямо значение защото реалните поръчки за безлостови...тука ше стане голям спор затова няма да задълбавам какво имам предвид.

крителин, никой не оспорва правото ти на мнение, но само да беше подкрепено с нещо т.е. да беше написал: мисля че йената ще падне еди кога си с еди колко си ЗАЩОТО виждам едик каква си фигура или пък еди кой си модел показва еди що си....примерно. Аз ако кажа мисля че еди кой си влак няма да спре на някоя гара без да се обоснова то все едно нищо не съм казал (освен ако не съм началник влака, но и той съобщава причините). надявам се разбираш какво имам предвид, без да се обиждап, не че има повод за обиждане, но да запазим добрия тон

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
              Сорка бе крити .. ти от майтап не разбираш..
              Виж че пазара е крив и се чудя на кой да
              си го изкарам
              Да беше написал,че е майтап.Аз не съм спал тука 2-3 дена,че изпити имам и съм кисел,като лимон също.

П.С. Шефе влез в скайпа за малко,че искам да те питам нащо

Коментар

• kritelin

Шефе не ги слушай , никого не слушай каквато беля си си измислил направи си я ! Ето бля-бля ми предрече 1-2 фигури лос пък то взе че ми направи 40п. за мен. А съм си го намислил да чистя по-малко плана е такъв и сега позицията ми е на нула на 39 ако стигне до там за неговите фигури , не знам за къде ще е ако знаех. Според мен еврото е до тука ама така ми изглежда а според това какво ще стане не може да се предскаже , ще го направят както им е угодно тези които държат големите позиции 1 към 1 а ние сме си зрители там.Долар-японска йена може рязко да се изтърси според мен , а може и да изхвърчи към 144.Най-важното е да закачиш позициика която да не ти губи с няколко опита един успешен те покрива и е хубаво да не влизаш с цялото количество от раз на една цена а да си докараш ти цена според как се движи ден-два стартово и после мислиш накъде си се закачил дали за вярно или грешно пък задължително си слагай тейк профити на части от позицията да видиш реинджа колко е доходен че трябва да се избиват няколкото криви фигури от тренда.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Сорка бе крити .. ти от майтап не разбираш..
                  Виж че пазара е крив и се чудя на кой да
                  си го изкарам

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                    щом така казва значи има нещо предвид. ше купува яко йени, поне да каже колко стотин милярда ще са че да се закачим и ние покрай него
                    Ти си намали конските хормони,че ти пречат ебати форума да не напише нещо човек
                    Смешковци

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                      щом така казва значи има нещо предвид. ше купува яко йени, поне да каже колко стотин милярда ще са че да се закачим и ние покрай него
                      Ха-ха.. ами зависи бе колега ...
                      1. На кой брокер е клиент (демо)..
                      2. На едни default-a сумата за започване на търговия
                      е една на други друга ..
                      3. Нямаме представа с какъв лост играе
                      че да си направим точни сметки

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
                        Първоначално изпратено от kritelin
                        Колеги мисля,че до час долар/йена ще падне до 120.85
                        А възможно ли е да бъркаш или такова нещо при теб
                        не се допуска ...
                        Лузъряк аз написах "мисля",а не "ще падне".Като си решил да се заяждаш поне намери истинска причина
                        Да,възможно е да бъркам и даже сценария се забави вече и може да не стане.
                        Айде бегай да си играеш хейтърче

Коментар

• щом така казва значи има нещо предвид. ше купува яко йени, поне да каже колко стотин милярда ще са че да се закачим и ние покрай него

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Колеги мисля,че до час долар/йена ще падне до 120.85
                            А възможно ли е да бъркаш или такова нещо при теб
                            не се допуска ...

Коментар

• Колеги мисля,че до час долар/йена ще падне до 120.85

Коментар

• Пешка, успокой топката, не се репчи толкова! На всеки въпрос ще ти
                                бъде отговорено срещу заплащане, знaеш как е.

Коментар

Working...
                                X