IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

по рано се изкоментира кивито, в четвъртък се очаква NZD Interest Rate Statement повишение с 0.25 (браво на удължилите). Това не влиае ли и на кросовете с йената (тоест изчакване до четвъртък за движения)

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Колеги мисля,че до час долар/йена ще падне до 120.85
      Движението доста се позабави,но все пак вече е факт :-) Избягах късите долар/йена на 120.95 и ще се оглеждам за вход пак.
      Доходна вечер на всички,които още търгуват

Коментар

• Хан Круме, жив ли си? Че идва време за къси евро, как мислиш?
        А, да, ти вече имаш... ееее толковa по-добре! )

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
          Хайде да се бориме и със саби да се колиме
          Да се поскараме да стане интересно, че инак скука
          Аз скъсих малко кабел от 0594, но като си погледна стопа го виждам двоен ...от жегата всичко се разширява
          Купи си климатик ) и няма да има жега ) сложих стоп на 0та на кабела

Коментар

• здравеите според мен еврото се замота на тези нива и очаквам спад корективен основания за това; на дневна графика смятам започва да се образува клиновидна форма след която започва спад нещо подобно имаше и при долар иена но на седмична за което писах и предвидих текущия спад интересното е че не мога да кажа кога точно ще стане това а още по интересното е че дори че писах за предстоящия спад при долар иена а търгувам двоиката само на дълги позиции смахната работа сигурно е от жегата ) успех господа
            Pip master

Коментар

• Хайде да се бориме и със саби да се колиме
              Да се поскараме да стане интересно, че инак скука
              Аз скъсих малко кабел от 0594, но като си погледна стопа го виждам двоен ...от жегата всичко се разширява
              Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от sucker
                Първоначално изпратено от karakondjul
                Сакър, ти да не си пак нов ник на 22 от форума с имотите? Май-май....
                Не зная кой е 22. Просто искрено се забавлявам с бисерите в този форум.Затова ми е любимия. Как например да отговориш на въпрос къде ще го бъде ЕUR/USD днес :-)
                еми братле като се направят анализи аз питам даля някой има визия или поне идея къде ще ходе, отовор незнам както ти отоговаряш те пращя в първи клас първо отделение детската градина да гледаш там какъв е развоя.
                Айде жив и здрав

Коментар

• Re: Мислях че пингвините живеят на полюсите

Първоначално изпратено от bayramnm
                  sucker голям смешник си прияте направо ме срази от смях, защо не си събираш багажа и си потегляш от форума. Този форум е за големи хора (+18) не за деца намери си друго място да направиш тези шеги. или сядай да слушаш какво говорят батковците ти но без да спамиш. "
                  ахаххахах ако престанеш да пишеш ще изглеждаш по интелигентен хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от sucker
                    Просто искрено се забавлявам с бисерите в този форум.Затова ми е любимия. Как например да отговориш на въпрос къде ще го бъде ЕUR/USD днес :-)
                    Кога днес? Днес няма новини, няма да има голямо развитие. Що ти къде
                    го виждаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                      Сакър, ти да не си пак нов ник на 22 от форума с имотите? Май-май....
                      Не зная кой е 22. Просто искрено се забавлявам с бисерите в този форум.Затова ми е любимия. Как например да отговориш на въпрос къде ще го бъде ЕUR/USD днес :-)

Коментар

• Къс кабел 2.0595 стоп 2.0610 пък да видим

Коментар

• Мислях че пингвините живеят на полюсите

sucker голям смешник си прияте направо ме срази от смях, защо не си събираш багажа и си потегляш от форума. Този форум е за големи хора (+18) не за деца намери си друго място да направиш тези шеги. или сядай да слушаш какво говорят батковците ти но без да спамиш. "

Коментар

• Видяхте ли статията в инвестора, че КФН е одобрило покупката на СТС Финанс от Алфа финанс?
                            Мнения по въпроса?

Коментар

• Сакър, ти да не си пак нов ник на 22 от форума с имотите? Май-май....

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
                                Първоначално изпратено от al4en
                                Първоначално изпратено от na4inae6
                                Беше лятото на 2007 г. Навън витаеше незапомнена жега !
                                Всички животни се бяха изпокрили ! Потни строители изливаха
                                плоча наблизо ! Нямаше мечки ...нямаше бикове .....консолидация
                                някаква тегнеше върху валутния пазар ! Хората знаеха , че му
                                остава малко (на валутния пазар ) . Щяха да въвеждат нова валута -
                                един мин.бут. ( разбирай бутилка минерална вода ) ! Петролът скоро
                                щеше да свърши ....добре че руснаците направиха коли които се
                                движат с пясък ....
                                4ове4е ти занули сметката и съвсем се побърка )
                                Сега вече за мен парите нямат никакво значение ( без това ги нямам )
                                и ще се радвам на малките неща от живота ! ;-))))
                                Занимавай се с акции.. мн по лесно е .. ако са с добър фундамент дори да върнат малко е временно.. и ще спе4елиш със сигурност и в пъти пове4е от форекса.. Успех

Коментар

Working...
                                X