Първоначално изпратено от ba4kator
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Здравейте колеги,
бих искал да поздравя всеки един, свързан (пряко или чисто емоционално) със досега случващото се със медицинските ни сестри.
Днес сутринта в 9:45 те бяха посрешнати на Българска земя и моментално помилвани със указ на президента и вече са СВОБОДНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ Проследих всичко по телевизията и случващото се беше просто уникално изживяване...
ЧЕСТИТО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от limubaiПървоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от limubaiХайде да се бориме и със саби да се колиме
Да се поскараме да стане интересно, че инак скука
Аз скъсих малко кабел от 0594, но като си погледна стопа го виждам двоен ...от жегата всичко се разширява
аз пък си прибрах 12 пипона и скъсявам благия крос сега с малко, че ми мирише на надолу, пък да видим дали ще позная
Коментар
-
Почва развинтването на керитата!!!
Не знам какво ще прави Китай или НЗД Банката, но ми се струва че скоро бая 'аматьорски' керита като нас ще се уплашат от ситуацията и ще затворят дългите позиции, а това всички знаем до какво ще доведе.... Аз лично съм къс на $/Йена и на Кад/Йена и независимо, че минах 100 пипса и на двете места профит, не мисля да затварям засега!!!
Успехи....
Подлеци такива...
Вие знаете ли колко е една пенсия....
СПЕКУЛАНТИ ТАКИВА!....
:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от georeпо рано се изкоментира кивито, в четвъртък се очаква NZD Interest Rate Statement повишение с 0.25 (браво на удължилите). Това не влиае ли и на кросовете с йената (тоест изчакване до четвъртък за движения)
В еврото ключовата зона е 3785/95, където се събират доста подкрепи. Евентуален пробив там би провокирал по- сериозно движение надолу. За близките дни очаквам 3870 и евентуално повече след това. Нека все пак да не забравяме, че рейнджът е адски коварно животно и едва след пробив в някоя посока ще имаме по- надежден сигнал.
Първоначално изпратено от limubaiХайде да се бориме и със саби да се колиме
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от limubaiХайде да се бориме и със саби да се колиме
Да се поскараме да стане интересно, че инак скука
Аз скъсих малко кабел от 0594, но като си погледна стопа го виждам двоен ...от жегата всичко се разширява
аз пък си прибрах 12 пипона и скъсявам благия крос сега с малко, че ми мирише на надолу, пък да видим дали ще познаяЖивота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
Коментар