IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ba4kator
    Няма и нужда. Малко сме хората които мислим РАЦИОНАЛНО а не ЕМОЦИОНАЛНО
    A ако беше ти на мястото на тези медици. С сигурност ... хайде да не казвам сега. Това мислене не рационално братле всеки си има живот(душа). А пък думата ако идва на пари то кюпеците в държавата ако си вдигнат пухкавите задници от местата и да не крадат пари, вярвай ми няма да има болен човек в държавата.

Коментар

• Няма и нужда. Малко сме хората които мислим РАЦИОНАЛНО а не ЕМОЦИОНАЛНО

Коментар

• Бачкатор! ПИЧ!! Просто няма да ти коментирам поста...

Коментар

• toty не се поддавай на манипулации пич... с толкова пари можеха да се излекуват толкова деца, да се спаси живота на толкова повече хора... откъде накъде живота на 6 човека да е по-ценен от живота на много други които можеха да бъдат спасени с тези пари...

Коментар

• Здравейте колеги,
            бих искал да поздравя всеки един, свързан (пряко или чисто емоционално) със досега случващото се със медицинските ни сестри.
            Днес сутринта в 9:45 те бяха посрешнати на Българска земя и моментално помилвани със указ на президента и вече са СВОБОДНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ Проследих всичко по телевизията и случващото се беше просто уникално изживяване...
            ЧЕСТИТО!!!

Коментар

• Добро утро ,
              Имам ударен стоп при gbp/usd на 2.0599 . Поставям нова поръчка продава на 2.0605 позицията е малка 10к така , че нямам намерение да се отказвам , ако позицията днес се изпълни новият стоп ще бъде на върхът или на 2.0735 според графиката.
              Успешен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
                Първоначално изпратено от al4en
                Първоначално изпратено от limubai
                Хайде да се бориме и със саби да се колиме
                Да се поскараме да стане интересно, че инак скука
                Аз скъсих малко кабел от 0594, но като си погледна стопа го виждам двоен ...от жегата всичко се разширява
                Купи си климатик ) и няма да има жега ) сложих стоп на 0та на кабела
                Отнесе ли ти го стопа, като куцо пиле домат с 1пип
                аз пък си прибрах 12 пипона и скъсявам благия крос сега с малко, че ми мирише на надолу, пък да видим дали ще позная
                И аз се изкуших.. прибрах 10тина пипа... сега пак скъсих кабела.. на 2.0635

Коментар

• Да бе, забравих за Франка...

А, забравих да ви споделя за суисито бееее....
                  Вижте там к'ви се случват!!!
                  Паунд/франк просто плаче за къса... вече... А $/франк е супер за дейтрейдинг!!! къс на 1.2050/60, дълъг на 1.2020...

Поздрави:
                  Др.

Коментар

• Почва развинтването на керитата!!!

Не знам какво ще прави Китай или НЗД Банката, но ми се струва че скоро бая 'аматьорски' керита като нас ще се уплашат от ситуацията и ще затворят дългите позиции, а това всички знаем до какво ще доведе.... Аз лично съм къс на $/Йена и на Кад/Йена и независимо, че минах 100 пипса и на двете места профит, не мисля да затварям засега!!!

Успехи....
                    Подлеци такива...
                    Вие знаете ли колко е една пенсия....
                    СПЕКУЛАНТИ ТАКИВА!....
                    :-)

Коментар

• киви, кабел, йени ..лека

Коментар

• Малии,това кивито изби рибата,неам думи просто,изпълни ми лимита на 0.8080,но не знам вече докъде ще расте,ще чакам корекция,за да се включа отново

Коментар

• Крити... отърва движението в йената... Най- обичат по никое време да правят щуротии...

Коментар

• Аз мисля,като blqblq че ефектът ще е преди четвъртък.Мисля си,че утре т.е. днес ама малко по-късно по време на европейската сесия може да видим ефекта през кроса с йената,защото вторник е по обичай силен ден за кросовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от geore
                              по рано се изкоментира кивито, в четвъртък се очаква NZD Interest Rate Statement повишение с 0.25 (браво на удължилите). Това не влиае ли и на кросовете с йената (тоест изчакване до четвъртък за движения)
                              Кивито не го следя от известно време, но теоретично, ако ще има покачване, то ще е преди четвътрък и след това е по- вероятна корекцията.

В еврото ключовата зона е 3785/95, където се събират доста подкрепи. Евентуален пробив там би провокирал по- сериозно движение надолу. За близките дни очаквам 3870 и евентуално повече след това. Нека все пак да не забравяме, че рейнджът е адски коварно животно и едва след пробив в някоя посока ще имаме по- надежден сигнал.

Емо, няма ме много по боренето, но един танц със саби можем да спретнем. И да видим кой тигър, кой дракон.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                                Да се поскараме да стане интересно, че инак скука
                                Аз скъсих малко кабел от 0594, но като си погледна стопа го виждам двоен ...от жегата всичко се разширява
                                Купи си климатик ) и няма да има жега ) сложих стоп на 0та на кабела
                                Отнесе ли ти го стопа, като куцо пиле домат с 1пип
                                аз пък си прибрах 12 пипона и скъсявам благия крос сега с малко, че ми мирише на надолу, пък да видим дали ще позная
                                Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

Working...
                                X