IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.29

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от 4x_technik
    Опа, еврото къде тръгва без мен , лонг 4115, стоп 4095
    Пак бързаш,преди новини може да си ходи където иска 20 пип-а нагоре 20 надолу

Може и да си прав, че каръшка седмица се заформи нещо, но вече скочих.

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
      Ако случайно БОЕ свали лихвите в 14:00 /както се носят слухове/ ще се получи много весела изненада
      Може ли да попитам каде гледате какви новини ще има за деня ? Пък и за по далечен период.

Коментар

• А за новите може ли съвет какво да прочетем преди да се занимаваме с технически анализ, както и от къде ги взимате тези фундаменти?

Питам, защото досега на демо все губех, но за проба се върнах и с лайф-бониус от регистрация направих 500% за около седмица...

Коментар

• Ако случайно БОЕ свали лихвите в 14:00 /както се носят слухове/ ще се получи много весела изненада
          Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
            Опа, еврото къде тръгва без мен , лонг 4115, стоп 4095
            Пак бързаш,преди новини може да си ходи където иска 20 пип-а нагоре 20 надолу

Коментар

• Опа, еврото къде тръгва без мен , лонг 4115, стоп 4095

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                Първоначално изпратено от Happy68
                ВНВВ, много насериозно му се връзваш на караконджула.

Дай да си говорим за анализ. Ама ти не "поемаш топката". Няколко пъти ти дадох да разбереш, че също "разбирам" от ишимоку, но ти не пожела диалог. Е, тогава защо се сърдиш.

Исках да кажа, че не гледаш в правилното канче
                Сори за което. Проблемът ми е с Караконджул. Ще ми говори за его, при положение че той има страшен проблем с него.
                Да ти имам проблема Нека си говори/пише
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                  ВНВВ, много насериозно му се връзваш на караконджула.

Дай да си говорим за анализ. Ама ти не "поемаш топката". Няколко пъти ти дадох да разбереш, че също "разбирам" от ишимоку, но ти не пожела диалог. Е, тогава защо се сърдиш.

Сори за което. Проблемът ми е с Караконджул. Ще ми говори за его, при положение че той има страшен проблем с него.

Коментар

• ВНВВ, много насериозно му се връзваш на караконджула.

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Относно $/К$ моето мнение е че най-добрия момент ще е като се качи над 1.0020 и го тества като подкрева. Ако задържи след пробива ще имаме рязък ход нагоре до 1.0120+

Коментар

• за добрия тон

Нямам думи просто. Мислех си че всички сме от един отбор. Всички искаме да ставаме по-добри в анализите. Всеки бърка, но когато поствах анализите за долар-йена не съм казвал, че това са ми позициите. Когато съобщавам, че имаме сигнал по Ичимоку не значи че КУПИХ или ПРОДАДОХ. Просто съобщавам факти.

Явно Караконджул обаче си е мислил друго. Вместо да попита той се подиграва. ОК. Негов си е проблемът. Що му е да пита. Що да помисли, като е по-лесно директно да скочи на мършата.
                        През о....я работа ми е какво си е мислил той. Проблемът си е негов!
                        Караконджул, не ми четите правата като американски копой! Съветвам те като ми четеш мненията да пиеш лексотан, щото с изблиците ставаш смешен!

Мислех си че всеки има право на мнение. Мислех си че като кажеш нещо различно ще се водят аргументирани спорове с технически инструментарум и авторитети тук с по няколко К мнения като Караконджул ще се изявяват като коректив, а не с дебелашки подигравки.

Какво се оказва. Начетох се тука на всекакви комплексарски, хапливи, високомерни, менторски, недопустими за възрастта и положението Ви подигравки. Не от кого да е, а от точно онези там КОРЕКТИВИТЕ с по няколко К мнения.

Очаквах тук да намеря професионален коректив и форум, който да помага да развиваме анализаторското, а то точно онези с по няколко К мнения го обръщат по най-циничния и вулгарен НЕПРОФЕСИОНАЛЕН начин на редакция "Хумор, сатира и забава".

Продължвайте в същия дух.
                        В един момент просто като видя коментар на авторитет с по няколко К мнения - като Караконджул например, въобще няма да си правя турда да ги чета.

Лек и ползотворен ден!

Коментар

Първоначално изпратено от Happy68
                          ле-ле, тези цитати направо ме разбиха
                          Дезинвестора пак се скапа :lol:
                          не бе, аз от мерак да ти отговоря изтрих всички входящи [quote] Кой каквото си направи, нали знаеш
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

karakondjul я виж във фрий зоната писах нещо за усдкад ..гледам,че точиш зъби за него и ми кажи какво мислиш стига си се заяждал с хората старче :lol:
                            Вчера за 2 пипона ми удари стопа и още не съм го преживял. Иначе на зоната бях пуснал завчера 2 графики за моето виждане. Успех!

Коментар

• karakondjul я виж във фрий зоната писах нещо за усдкад ..гледам,че точиш зъби за него и ми кажи какво мислиш стига си се заяждал с хората старче :lol:

Коментар

• А 1.43 дали ще стигне? Напоследък се захласвам по валутите. Ама още съм на демо. При валутите поне има къси и човек не се притеснява от тренда.

Коментар

Working...
                                X