If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ВНВВ, много насериозно му се връзваш на караконджула.
Дай да си говорим за анализ. Ама ти не "поемаш топката". Няколко пъти ти дадох да разбереш, че също "разбирам" от ишимоку, но ти не пожела диалог. Е, тогава защо се сърдиш.
Исках да кажа, че не гледаш в правилното канче
Сори за което. Проблемът ми е с Караконджул. Ще ми говори за его, при положение че той има страшен проблем с него.
Дай да си говорим за анализ. Ама ти не "поемаш топката". Няколко пъти ти дадох да разбереш, че също "разбирам" от ишимоку, но ти не пожела диалог. Е, тогава защо се сърдиш.
Исках да кажа, че не гледаш в правилното канче
Сори за което. Проблемът ми е с Караконджул. Ще ми говори за его, при положение че той има страшен проблем с него.
Относно $/К$ моето мнение е че най-добрия момент ще е като се качи над 1.0020 и го тества като подкрева. Ако задържи след пробива ще имаме рязък ход нагоре до 1.0120+
Нямам думи просто. Мислех си че всички сме от един отбор. Всички искаме да ставаме по-добри в анализите. Всеки бърка, но когато поствах анализите за долар-йена не съм казвал, че това са ми позициите. Когато съобщавам, че имаме сигнал по Ичимоку не значи че КУПИХ или ПРОДАДОХ. Просто съобщавам факти.
Явно Караконджул обаче си е мислил друго. Вместо да попита той се подиграва. ОК. Негов си е проблемът. Що му е да пита. Що да помисли, като е по-лесно директно да скочи на мършата.
През о....я работа ми е какво си е мислил той. Проблемът си е негов!
Караконджул, не ми четите правата като американски копой! Съветвам те като ми четеш мненията да пиеш лексотан, щото с изблиците ставаш смешен!
Мислех си че всеки има право на мнение. Мислех си че като кажеш нещо различно ще се водят аргументирани спорове с технически инструментарум и авторитети тук с по няколко К мнения като Караконджул ще се изявяват като коректив, а не с дебелашки подигравки.
Какво се оказва. Начетох се тука на всекакви комплексарски, хапливи, високомерни, менторски, недопустими за възрастта и положението Ви подигравки. Не от кого да е, а от точно онези там КОРЕКТИВИТЕ с по няколко К мнения.
Очаквах тук да намеря професионален коректив и форум, който да помага да развиваме анализаторското, а то точно онези с по няколко К мнения го обръщат по най-циничния и вулгарен НЕПРОФЕСИОНАЛЕН начин на редакция "Хумор, сатира и забава".
Продължвайте в същия дух.
В един момент просто като видя коментар на авторитет с по няколко К мнения - като Караконджул например, въобще няма да си правя турда да ги чета.
Коментар