IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно от малкото ми хубави отигравания тия дни. Целта може да се промени и да търся дори 161, 8 разширение. Заради стриктния ми ММ и големия стоп не можех да влеза с повече от 0,01 лот и няма как да затварям третинки или половинки и ще чакам до край .

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Първоначално изпратено от kiril123
      imam dylgi paund/ jeni
      Хехе, жените ли за паунди ли се продават ?......... :lol: ..............
      Ми... те верно се продават за паунди :?
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• А каква красива е картината при паунд/нзд ..... особенно когато съм скъсил от 2.7510 :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          imam dylgi paund/ jeni
          Хехе, жените ли за паунди ли се продават ?......... :lol: ..............

Коментар

така е но 224.30-50 е предишния съпорт и там може да отиде и да ти удари стопа и да направи после 220 . затова ми се струва по-правилно един селл лимит от 224.40 стоп на 225.10 , както и на другата там . но ти си знаеш колко риск можеш да поемеш

поздрави
            Успех
            ..над 224.20 не бих си помислил за продажба .... здраве да има...

Коментар

така е но 224.30-50 е предишния съпорт и там може да отиде и да ти удари стопа и да направи после 220 . затова ми се струва по-правилно един селл лимит от 224.40 стоп на 225.10 , както и на другата там . но ти си знаеш колко риск можеш да поемеш

поздрави
              Успех
              В интрадей резистънса е на 223.90/224.10 но така както виждам картината,при пробив на 223.30 => тест на 221.70

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                Първоначално изпратено от kiril123
                [бъркаш имаме изпълнено средно дневно движение при кроса. паунда тръгна нагоре , йената ще коригира 2 фугири нагоре от тук минимум според мен
                ...грешката ми е ограничена на 224.50... по отношение на измерванията на дневни движени съм пас.. .... желая ти успех....

поздрави
                Успех
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Кирил а пиши и мене крачун шопа като теле.

Лонг ПаундХиена 223.46 стоп 222.46 Цел 225

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    zКОЛЕГИ, КЪДЕ СТЕ?
                    долар/йен започва да ми намига т.е. нивата са интересни, но за съжаление в момента е доста рисково положението затова преди заемане на по-дълга там ще изкачам формиране на база...
                    ..някъде около 108.05 минава тренда от април 95 през януари 05...канала от юли сочи 105.90 .... 76.4 от 101.65 е на 106.94 .... в дни като този защо не?......м/у другото, Гражданино, сложихте ли ентри продава на Кралицата парата на 2.0520?
                    рано е за тоз ордер като му дойде времето - тогаз, а за йената...максималната дневна и среднодневсната волатилност как ги виждате това е добър начин да имате някакво очакване за приключване на интрадей импулс...
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

[бъркаш имаме изпълнено средно дневно движение при кроса. паунда тръгна нагоре , йената ще коригира 2 фугири нагоре от тук минимум според мен
                      ...грешката ми е ограничена на 224.50... по отношение на измерванията на дневни движени съм пас.. .... желая ти успех....

Коментар

..тъкмо продадох на 223.50...стоп 224.50... все пак сме под 224.2..а и хората са казали "sell first pullback from new low"......
                        И аз така Пробихме стабилна съпротива все пак.
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

..тъкмо продадох на 223.50...стоп 224.50... все пак сме под 224.2..а и хората са казали "sell first pullback from new low"......
                          бъркаш имаме изпълнено средно дневно движение при кроса. паунда тръгна нагоре , йената ще коригира 2 фугири нагоре от тук минимум според мен

Коментар

• ..тъкмо продадох на 223.50...стоп 224.50... все пак сме под 224.2..а и хората са казали "sell first pullback from new low"......

Коментар

• imam dylgi paund/ jenie ot 224.50 , 224 , 223.5 i 223.10 , stopa mi e na 221.80 a celta mi e na 227.10 za momoenta , no moze i da zatvoria polovinata na 226.30-50 . za da moga da otvoria posle pak na po dobro ni vo . jenite 6te korigirat malko se spriamo vsiki tehni krosove .

Pri евро /долар от тук 1.4785 мисля да идеме за 1.4836 . после правим корекция до 1.4730 и хайде за 1.49++ нивата и после ще съм къс средносрочно за 9 фигури

Pozdravvi

Коментар

• Здравейте на всички.
                                Благодаря на supertrader и kritelin за вчерашната информация.
                                Днеска виждам нещо за първи път при евро/йената->13 поредни бара затворени на червено.
                                Другото което ми прави впечатление е месечна, че вече 5-ти месец се задържа около 160(плус минус 10 фигури за по седмица-две), както при курс на евро/долар 1.33 и долар/йена 120, така и сега евро/долар 1.48 и долар/йена 108 (то като е тръналао в бъдеще можем да видим и евро/долар 1.60 при долар/йена 100 ????).
                                Лек и печеливш ден на всички.

Коментар

Working...
                                X