Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kiril123imam dylgi paund/ jeniFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kiril123imam dylgi paund/ jeni
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123така е но 224.30-50 е предишния съпорт и там може да отиде и да ти удари стопа и да направи после 220 . затова ми се струва по-правилно един селл лимит от 224.40 стоп на 225.10 , както и на другата там . но ти си знаеш колко риск можеш да поемеш
поздрави
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123така е но 224.30-50 е предишния съпорт и там може да отиде и да ти удари стопа и да направи после 220 . затова ми се струва по-правилно един селл лимит от 224.40 стоп на 225.10 , както и на другата там . но ти си знаеш колко риск можеш да поемеш
поздрави
Успех
Успех на всички Спекуланти
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*Първоначално изпратено от kiril123[бъркаш имаме изпълнено средно дневно движение при кроса. паунда тръгна нагоре , йената ще коригира 2 фугири нагоре от тук минимум според мен.... желая ти успех....
поздрави
УспехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*Първоначално изпратено от Kiyosi ItozКОЛЕГИ, КЪДЕ СТЕ?
долар/йен започва да ми намигат.е. нивата са интересни, но за съжаление в момента е доста рисково положението затова преди заемане на по-дълга там ще изкачам формиране на база...
като му дойде времето - тогаз, а за йената...максималната дневна и среднодневсната волатилност как ги виждате
това е добър начин да имате някакво очакване за приключване на интрадей импулс...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123[бъркаш имаме изпълнено средно дневно движение при кроса. паунда тръгна нагоре , йената ще коригира 2 фугири нагоре от тук минимум според мен.... желая ти успех....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*..тъкмо продадох на 223.50...стоп 224.50... все пак сме под 224.2..а и хората са казали "sell first pullback from new low"......Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
imam dylgi paund/ jenie ot 224.50 , 224 , 223.5 i 223.10 , stopa mi e na 221.80 a celta mi e na 227.10 za momoenta , no moze i da zatvoria polovinata na 226.30-50 . za da moga da otvoria posle pak na po dobro ni vo . jenite 6te korigirat malko se spriamo vsiki tehni krosove .
Pri евро /долар от тук 1.4785 мисля да идеме за 1.4836 . после правим корекция до 1.4730 и хайде за 1.49++ нивата и после ще съм къс средносрочно за 9 фигури
PozdravviForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Здравейте на всички.
Благодаря на supertrader и kritelin за вчерашната информация.
Днеска виждам нещо за първи път при евро/йената->13 поредни бара затворени на червено.
Другото което ми прави впечатление е месечна, че вече 5-ти месец се задържа около 160(плус минус 10 фигури за по седмица-две), както при курс на евро/долар 1.33 и долар/йена 120, така и сега евро/долар 1.48 и долар/йена 108 (то като е тръналао в бъдеще можем да видим и евро/долар 1.60 при долар/йена 100 ????).
Лек и печеливш ден на всички.
Коментар
Коментар