IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Trade tova za canadskia dollar e maitap
    Na horizonta sa mnogo interesni vremena za sveta kato cialo.Ne che sam privurjanik na ZLATOTO no opredeleno chovek triabva da se zamisli za investicia v neshto s REALNA stoinost. Zadachka zakachka kato ot april 2007. Pomislete za neshto deto 5 MILIARDA goveda se nujdaiat ot vseki den.
    Za da vi pomogna: ne e DVD ili comp. ili bigassTV.Ne e kola ili samolet.Ne e dori benzin ili dizel.Ne e PANELA V SOFIA ha ha ha nito e bezumen mega MALL v bedna Bulgaria.

Коментар

• Първоначално изпратено от DannyBoy
      Do kretelina i Foreksa. A be SMESHNICI stiga ste zadrastvali foruma s tapite si komentari.
      Kakav dolar kavi pet leva.Oshte do sredata na 2008 dolara shte se obesceni do 1.60-1.62 za EUR. Neshtata sa tolkova zle che smo tapanari otvud okena mogat da pishat gluposti za DULGI dolari. Sveta se chudi kak da se otarve ot hartiikite narecheni dolari.Dori tuka(USA) akulite se iznasiat iako na istok kum AZIA.Sled izborite 2008 dolara shte kolabira i shte se srine do niva ot 1.70 - 1.75.Ot tam natatuk shte e wapros na tova koj shte migne prav.Do kraia na 2008 ochakvaite stabilno 1.80 za EUR.
      Ne me razbiraite pogreshno Evropa ne e stoka no shte specheli ot fakta che EUR shte zameni dolara kato rezervna valuta.
      Priatelski savet.Obrashtaite si parite v Canadian DOLLARS!
      еее dani boy и докъде ще стигне канадеца ?? пък и нали трябва да се споделят технически похвати пък долара да си ходи дето ще следваш сигналите и толкоз )
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Продадох от тези нива,защото ако ще бяга надолу това е перфектен селл - върна се да докосне долната линия на консолидацията ( нивата около 224 ) и от тук трябва да тръгне падк надолу полека
        До 223.50 - 1Ч 5сма ("true price").

Коментар

• Do kretelina i Foreksa. A be SMESHNICI stiga ste zadrastvali foruma s tapite si komentari.
          Kakav dolar kavi pet leva.Oshte do sredata na 2008 dolara shte se obesceni do 1.60-1.62 za EUR. Neshtata sa tolkova zle che smo tapanari otvud okena mogat da pishat gluposti za DULGI dolari. Sveta se chudi kak da se otarve ot hartiikite narecheni dolari.Dori tuka(USA) akulite se iznasiat iako na istok kum AZIA.Sled izborite 2008 dolara shte kolabira i shte se srine do niva ot 1.70 - 1.75.Ot tam natatuk shte e wapros na tova koj shte migne prav.Do kraia na 2008 ochakvaite stabilno 1.80 za EUR.
          Ne me razbiraite pogreshno Evropa ne e stoka no shte specheli ot fakta che EUR shte zameni dolara kato rezervna valuta.
          Priatelski savet.Obrashtaite si parite v Canadian DOLLARS!

Коментар

• Продадох от тези нива,защото ако ще бяга надолу това е перфектен селл - върна се да докосне долната линия на консолидацията ( нивата около 224 ) и от тук трябва да тръгне падк надолу полека

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x4life
              Първоначално изпратено от kritelin
              Мен ми излизат цели паунд/йена 220 .
              Дълга долар/йена може да се пробва за 2б ако прескочи 110 иначе не пипам :-)
              На 4Ч има два чука в дъното на днешния тренд. РСИ14 е близо до овърсолд на 4Ч и дневна. Движението е нагоре поне докато затвори дау(защото той много обича да разбутва тази двойка ).

За какъв период ти излизат целите? Би ли обяснил.
              Благодаря предварително.
              Началото на другата седмица или края на тази.Съвпада и с целите на Дау - около 12600.Това ми е визията за сега :-)

Коментар

• sell gbpjpy @ 224.10 sl 224.70 tp 220

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Коко, съгласен съм за паунд/йена. Трябва ни ниво под 219.35, за да активираме ГСЗ
                  Форексов, кво праиш кво струваш се на дълги паунди налиташ. Суапа май неудържимо те привлича? :lol:

Коментар

Мен ми излизат цели паунд/йена 220 .
                    На 4Ч има два чука в дъното на днешния тренд. РСИ14 е близо до овърсолд на 4Ч и дневна. Движението е нагоре поне докато затвори дау(защото той много обича да разбутва тази двойка ).

За какъв период ти излизат целите? Би ли обяснил.
                    Благодаря предварително.

Коментар

евро/долар според мен слезе ли под 1.4770 покачването ще се забави и ни чака ход до 1.4730/1.4690 на първо време.За момента аз бих влизал дълго от 1.4845 със стоп 1.4813 и лимит 1.49.
                      Паунд/йена аз мисля,че предстои още спад,но както прочетох в един от постовете по-долу всичко зависи от затварянето на Дау.
                      Лично мнение е,че като цяло следващите месеци еврото ще бъде по-силно от паунда и за това лонги в кроса евро/паунд са добри.Просто икономиката в Европа е по-стабилна за сега,а в Англия БоЕ вече и равързаха ръцете и скоро ще видим сваляне на лихвите и там.Въпрос на време е пазарът да се пренастрои и да започне калкулирането.

П.С. Аяксчо - умрях от яд за акцията на General Motors ..видях го това движение и не го отиграх

daaa 5 часовника и куп котировки сигурно следиш и корелации и пробиви по отваряния на големите финансови центрове досущ като в книгите на Светлин Минев
                      Pip master

Коментар

• Валутна Търговия Пуснато на: 01:20:18 ч. | 03.04.2007 Заглавие: Валутна търговия - FOREX
                        [quote="karakondjul"]Ima li go oshte vaprosa za recession-a ili veche e qsno? Smile

Milite ! $ shte se zgromoliasat oshte liatoto i do esenta EUR/USD 1.42 - 1.45 Oct. 2007. Voina v zaliva ne .
                        E pichove kakvo stava.Mai prognozata mi ot 3 April se okaza viarna.Koito e imal ushichki za moeto poslanie e naprail parichki za koleda.A na tapanarite CHESTITO.

Коментар

• Мен ми излизат цели паунд/йена 220 и долар/йена 107.30/40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Първоначално изпратено от kiril123
                            imam dylgi paund/ jeni
                            Хехе, жените ли за паунди ли се продават ?......... :lol: ..............
                            Ми... те верно се продават за паунди :?
                            Тие дето се продават, пряко и косвено --- не струват и един паунд! 8)

Дениславе, браво. Аз от миналата седмица имам сигнали да го купувам евро/ози, но се мотаех предимно из паунд/йена, въпреки че корелативно сигнала в евро/ози е бил много силен. Вече целите, които имах тук, са преизпълнени :roll: Но нека това не те притеснява по никакъв начин! 8)

Митак, как да е хубаво да не мислиш за котировки - аз сутрин не пия кафе, а отварям терминала и се събуждам много бързо Имам към 30 котировки, които следя, 5 часовника, нито един не е по бг тайм 8) Да, наред съм ........ :lol:

Коментар

• евро/долар според мен слезе ли под 1.4770 покачването ще се забави и ни чака ход до 1.4730/1.4690 на първо време.За момента аз бих влизал дълго от 1.4845 със стоп 1.4813 и лимит 1.49.
                              Паунд/йена аз мисля,че предстои още спад,но както прочетох в един от постовете по-долу всичко зависи от затварянето на Дау.
                              Лично мнение е,че като цяло следващите месеци еврото ще бъде по-силно от паунда и за това лонги в кроса евро/паунд са добри.Просто икономиката в Европа е по-стабилна за сега,а в Англия БоЕ вече и равързаха ръцете и скоро ще видим сваляне на лихвите и там.Въпрос на време е пазарът да се пренастрои и да започне калкулирането.

П.С. Аяксчо - умрях от яд за акцията на General Motors ..видях го това движение и не го отиграх

Коментар

• Олелеее ... олелее ..... човек да не си вземе малко почивка!
                                Какво става с тези йени.

Здравейте колеги.
                                Как сте ?
                                Има ли профити?
                                Аз съм в почивка и реших да се отдам на релакс 1 месец, че много ме затресе нервата.Ще станат скоро 2 май .
                                Ако знаете само колко е хубаво да не мислиш за котировки, трендове и т.н.

Скоро се връщам на ринга обаче!
                                Поздрави на всички!
                                Успех!
                                Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

Working...
                                X