Първоначално изпратено от atmanpg
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от blqblqКире, интербанкфх и по- голяма поръчка ще ти изпълнят, без да се замислят. А от това, което виждаш като сума нарая, ще взема определен процент. Иначе би било прекалено хубаво, хехе...
Това вече е смешка
Винаги много внимателно чета неговите коментари и на коко
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqКире, интербанкфх и по- голяма поръчка ще ти изпълнят, без да се замислят. А от това, което виждаш като сума нарая, ще взема определен процент. Иначе би било прекалено хубаво, хехе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от BNBBЗатова веднага след ПКФ-то търся входове за бързи къси скалпове.
Ето едно скалпче, изтъргувано на друга сметка в последните минути. Идеята му е супер простичка и всеки ще се сети, какво искам да кажа с него. Нямах време да го дублирам на демо, затова съм делнал номера на позицията.
П.С.: Имаше една "максима", която гласи нещо подобно на: "Добрите трейдъри отиграват движенията, информираните - корекциите". Това е единственото, което се сетих във връзка с "изчерпаната дневна волатилност".
П.П.С.: Обемът и стопът (разбирай рискът) детерминират времевия хоризонт пред една позиция.
П.П.П.С.: Доста ще се изненадам, ако го засилят надолу, но всичко е възможно...
Успешна търговия, колеги!
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBЗатова веднага след ПКФ-то търся входове за бързи къси скалпове.
Ето едно скалпче, изтъргувано на друга сметка в последните минути. Идеята му е супер простичка и всеки ще се сети, какво искам да кажа с него. Нямах време да го дублирам на демо, затова съм делнал номера на позицията.
П.С.: Имаше една "максима", която гласи нещо подобно на: "Добрите трейдъри отиграват движенията, информираните - корекциите". Това е единственото, което се сетих във връзка с "изчерпаната дневна волатилност".
П.П.С.: Обемът и стопът (разбирай рискът) детерминират времевия хоризонт пред една позиция.
П.П.П.С.: Доста ще се изненадам, ако го засилят надолу, но всичко е възможно...
Успешна търговия, колеги!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinМеждувпрочем емприичните ми наблюдения от висенето по кафетата в Германия показват,че наистина имат здрава инфлация.За последните 6 месеца са покачили 2 пъти цените в кафето под насForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinМеждувпрочем емприичните ми наблюдения от висенето по кафетата в Германия показват,че наистина имат здрава инфлация.За последните 6 месеца са покачили 2 пъти цените в кафето под нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinМеждувпрочем емприичните ми наблюдения от висенето по кафетата в Германия показват,че наистина имат здрава инфлация.За последните 6 месеца са покачили 2 пъти цените в кафето под нас
Коментар
Коментар