IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от atmanpg
    Първоначално изпратено от BNBB
    Първоначално изпратено от blqblq
    Кире, интербанкфх и по- голяма поръчка ще ти изпълнят, без да се замислят. А от това, което виждаш като сума нарая, ще взема определен процент. Иначе би било прекалено хубаво, хехе...
    Бля, каква доходност достигаш на месечна база? Предполагам не играеш само на ДЕМО и не се занимаваш с 1000 лева акаунт.
    blqnlq да играе само на демо
    Това вече е смешка
    Винаги много внимателно чета неговите коментари и на коко
    Едно е да предполагаш, друго е да те уверят. Все пак не го познавам лично Блято. По-добре да питаш, отколкото да оставаш с грешни впечатления.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
      Първоначално изпратено от blqblq
      Кире, интербанкфх и по- голяма поръчка ще ти изпълнят, без да се замислят. А от това, което виждаш като сума нарая, ще взема определен процент. Иначе би било прекалено хубаво, хехе...
      Бля, каква доходност достигаш на месечна база? Предполагам не играеш само на ДЕМО и не се занимаваш с 1000 лева акаунт.
      blqnlq да играе само на демо
      Това вече е смешка
      Винаги много внимателно чета неговите коментари и на коко

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Коментар

• дали няма да идеме до 61.8 фибо 1.4670 а ? така ме е яд дет се доверих тука на този куц резистънт тука
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Кире, интербанкфх и по- голяма поръчка ще ти изпълнят, без да се замислят. А от това, което виждаш като сума нарая, ще взема определен процент. Иначе би било прекалено хубаво, хехе...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
              Затова веднага след ПКФ-то търся входове за бързи къси скалпове.
              Само едно не разбирам - защо искаш "дневната волатилност да се изчерпи", за да почнеш да скалпираш?

Ето едно скалпче, изтъргувано на друга сметка в последните минути. Идеята му е супер простичка и всеки ще се сети, какво искам да кажа с него. Нямах време да го дублирам на демо, затова съм делнал номера на позицията.

П.С.: Имаше една "максима", която гласи нещо подобно на: "Добрите трейдъри отиграват движенията, информираните - корекциите". Това е единственото, което се сетих във връзка с "изчерпаната дневна волатилност".

П.П.С.: Обемът и стопът (разбирай рискът) детерминират времевия хоризонт пред една позиция.

П.П.П.С.: Доста ще се изненадам, ако го засилят надолу, но всичко е възможно...

Успешна търговия, колеги!
              много добре , само едно нещо искам да те питам каква е тази позиция 25.60 , щото виждам че резултата ти е доста добър накрая . и последно кажи ми брокет които пуска такава голяма позиция

поздрави

Коментар

• BNBB погледни в 21:00 форума и ще ти напиша каква ми е целта на дългата.За сега виждам 1.4760 някъде

Коментар

Затова веднага след ПКФ-то търся входове за бързи къси скалпове.
                  Само едно не разбирам - защо искаш "дневната волатилност да се изчерпи", за да почнеш да скалпираш?

Ето едно скалпче, изтъргувано на друга сметка в последните минути. Идеята му е супер простичка и всеки ще се сети, какво искам да кажа с него. Нямах време да го дублирам на демо, затова съм делнал номера на позицията.

П.С.: Имаше една "максима", която гласи нещо подобно на: "Добрите трейдъри отиграват движенията, информираните - корекциите". Това е единственото, което се сетих във връзка с "изчерпаната дневна волатилност".

П.П.С.: Обемът и стопът (разбирай рискът) детерминират времевия хоризонт пред една позиция.

П.П.П.С.: Доста ще се изненадам, ако го засилят надолу, но всичко е възможно...

Успешна търговия, колеги!

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
                    Междувпрочем емприичните ми наблюдения от висенето по кафетата в Германия показват,че наистина имат здрава инфлация.За последните 6 месеца са покачили 2 пъти цените в кафето под нас
                    Крити, еврото не го ли играеш днес? Или само паунда следиш?
                    Заигравам го :-) имах къса от 1.4617,която затворих на 1.4566,защото трябваше да излизам и после се прибрах и видях,че имам изпълнен бай ордер на 1.4530 и седя и го гледам сега
                    Аз си мисля че до час ще го засилят отново надолу под 1,4540. Чудя се откъде да вляза къс.
                    ми ти ако се опчудиш още малко ще взлезеш къс когато не трабва . сега по важно е да сепредели точната цел и да се реверсне за 1.4820

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Междувпрочем емприичните ми наблюдения от висенето по кафетата в Германия показват,че наистина имат здрава инфлация.За последните 6 месеца са покачили 2 пъти цените в кафето под нас
                      Заигравам го :-) имах къса от 1.4617,която затворих на 1.4566,защото трябваше да излизам и после се прибрах и видях,че имам изпълнен бай ордер на 1.4530 и седя и го гледам сега
                      Аз си мисля че до час ще го засилят отново надолу под 1,4540. Чудя се откъде да вляза къс.

Коментар

• ако тази 30 минутка затвори под 1.4570 ще стане много весело.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                          Колеги
                          Този дърт козел сериозно ли смята да вдига лихвите????
                          Питай Руслан Маинов ..той е психолог на дъртите козели ..една песен имаше -> дърт козел млада върба лющеше :lol:

Коментар

Коментар

• Колеги
                              Този дърт козел сериозно ли смята да вдига лихвите????

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

Коментар

Working...
                                X