IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BNBB
    Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от kiril123
    На 1.4633 ще добавя към дългото евро от 1.4530
    Здрасти , къде ще целиш тези дълги . Ако сме по канала 1.4690-1.4705 . Но ако там има стопове ми се струва че ще ги избият около 15:30 . аз малко ще скалпирам ако тръгне нагоре . Мисля си за днес от тук 1.4620 да скокнем набързо за 1.4642 после пак 20 надолу и тест на 61.8 фибо 1.4665-75 . вече там ако бием сме нагоре ако не бие ще посетим още веднъж нивата под 1.46 .

днес ще е весел ден . ще държа малки стопове и нека късмета да е с НАС

поздрави
    Ами 1.4760 целя,но може да променя таргета в движение..зависи как ще се държи пазарът
    Няма ли да изчакате пейрола да излезе, всички чакат добри цифри. Според мене е риски да се гради дълга позиция до 15,30 часа. Само скалп Това обаче не пречи до 15,30 да го засилят към 1,4680 и след това надолу към 1,46 и 1,4560. Така го виждам аз днес пазара. Не ми се вярва преди 15,30 еврото че ще успее да пробие 1,4680 та камо ли 1,47хх нивото. А след 15,30 при добри данни от САЩ да се пускат дълги е меко казано лекомислено.
    БНББ , определено ако ще слизаме на долу с цел под 1.4550 ще има обир на стопове около 1.4690- 1.4730 . дори и 1.4760-70 . имай го предвид и дръж стоповете къси за да е всичко точно .

поздрави
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от kiril123
      Здрасти , къде ще целиш тези дълги . Ако сме по канала 1.4690-1.4705 . Но ако там има стопове ми се струва че ще ги избият около 15:30 . аз малко ще скалпирам ако тръгне нагоре . Мисля си за днес от тук 1.4620 да скокнем набързо за 1.4642 после пак 20 надолу и тест на 61.8 фибо 1.4665-75 . вече там ако бием сме нагоре ако не бие ще посетим още веднъж нивата под 1.46 .

поздрави
      Ами 1.4760 целя,но може да променя таргета в движение..зависи как ще се държи пазарът
      Няма ли да изчакате пейрола да излезе, всички чакат добри цифри. Според мене е риски да се гради дълга позиция до 15,30 часа. Само скалп Това обаче не пречи до 15,30 да го засилят към 1,4680 и след това надолу към 1,46 и 1,4560. Така го виждам аз днес пазара. Не ми се вярва преди 15,30 еврото че ще успее да пробие 1,4680 та камо ли 1,47хх нивото. А след 15,30 при добри данни от САЩ да се пускат дълги е меко казано лекомислено.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123

поздрави

Коментар

поздрави

Коментар

• На 1.4633 ще добавя към дългото евро от 1.4530

Коментар

• interesno e затварянето при паунда дневния чук ме навежда на мисълта за покупка с цел утрешния работен ден тоест днес вече при евентуална покупка целта трябва да е около дневната низходяща линия прокарана по върховете днес както писах снощи деня ЗА USD/JPYможе да се каже протече в неголям диапазон мисля днес имат новини някакви мисля за ГДП
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                Днес сериозно ще погледнем към 13550 на ДАУ ако не и 13600.
                И като гледам как Е/$ въстанови керитата пак ще са на мода + А$.
                Купува Е/Йена
                След като ударихме 13600+ индексите са на крастопът. От една страна са добрите новини за банките и петролните компании (с високия петрол) а от друга засилващия се $ и вдигащите се лихви по държавните ценни книжа.
                Моето мнение че ако Е/$ задържи напъна и се качи може да погледнем сериозно към 15000 до края на годината.
                Но утре ще е деня Х

Коментар

• Да Ви дам малко повод за размисъл

Коментар

Бля, каква доходност достигаш на месечна база?
                    Зависи от ред фактори. Ако премахнем тези от лично естество, важно е да уточним каква е склонността към риск на инвеститора, времевия хоризонт пред него, размера на сметката и тн... След като имаме отговор на тези въпроси, може да се говори за доходност, т.е. съответният инвеститор да си постави цели, които да преследва. Кандидат милионерите и 100% седмично може да гонят, но никак не е сигурно, дали ще имат сметка на втората седмица. С една дума условностите са твърде много, за да ти дам еднозначен отговор на този въпрос. Всяка сметка има специфични различия, но при балансирана и нискорискова търговия 5-10% месечно са постижима доходност. При 10%, което е един реалистичен, макар и трудно постижим таван, вече си говорим за майсторство. Вероятната причина за доходност над 10% месечно е прекомерен риск и доста късмет.

Първоначално изпратено от atmanpg
                    blqnlq да играе само на демо
                    Много ясно, че цъкам само на демо.:lol: И от време на време тото...

Това вече е смешка
                    Винаги много внимателно чета неговите коментари и на коко
                    Ако обикновено си в другата посока, нормално е да четеш внимателно.

Коментар

лека вечер колеги, хванах общо 30-тина пойнта в двете движения с бързи скалпове, предоволен.
                      до утре.
                      Браво бе ! . а не беше ли къс от вчера ???? сега да не взема аз да ти направя забележка че подвеждаш хората с това че защитаваш някаква теза а дори нямаш позиция с която да гарантираш мнението си шегувам се .

мисля че след това покачване от 1.4605 ще бием 38 фибото и ще идем за 61.8 гибо което е на 1.4671. поспе утре ще направим слизанка до 1.4505 и това ще бъде . от там ми излиза един екстеншън на това фибо за 1.4917 .

то докато пиша минало 1.4630 и се запътило да ми удари целта .

Весела ВЕчер !

Коментар

• Утре очаквам силен пеирол и да тръгнем към 4350

Коментар

• лека вечер колеги, хванах общо 30-тина пойнта в двете движения с бързи скалпове, предоволен.
                          до утре.

Коментар

• Днес сериозно ще погледнем към 13550 на ДАУ ако не и 13600.
                            И като гледам как Е/$ въстанови керитата пак ще са на мода + А$.
                            Купува Е/Йена

Коментар

Първоначално изпратено от BNBB
                              Първоначално изпратено от blqblq
                              Кире, интербанкфх и по- голяма поръчка ще ти изпълнят, без да се замислят. А от това, което виждаш като сума нарая, ще взема определен процент. Иначе би било прекалено хубаво, хехе...
                              Бля, каква доходност достигаш на месечна база? Предполагам не играеш само на ДЕМО и не се занимаваш с 1000 лева акаунт.
                              Това вече е смешка
                              Едно е да предполагаш, друго е да те уверят. Все пак не го познавам лично Блято. По-добре да питаш, отколкото да оставаш с грешни впечатления.
                              Не играе на демо а сега няма да може да ти отговори,защото излезе някъде.
                              вие да не работите заедно или пък да живеете заедно ?

Коментар

Първоначално изпратено от blqblq
                                Кире, интербанкфх и по- голяма поръчка ще ти изпълнят, без да се замислят. А от това, което виждаш като сума нарая, ще взема определен процент. Иначе би било прекалено хубаво, хехе...
                                Бля, каква доходност достигаш на месечна база? Предполагам не играеш само на ДЕМО и не се занимаваш с 1000 лева акаунт.
                                Това вече е смешка
                                Едно е да предполагаш, друго е да те уверят. Все пак не го познавам лично Блято. По-добре да питаш, отколкото да оставаш с грешни впечатления.
                                Не играе на демо а сега няма да може да ти отговори,защото излезе някъде.

Коментар

Working...
                                X