If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zdraveite na vsi4ki pi6e6ti v tozi forum. Bih iskal da popitam za prognozite vi otnosno dvijenieto na paunda.Mislite li, 4e 6te se zadarji na tezi niva ili 6te prodalji dvijenieto si nadolu?
"Иран напълно е прекратил продажбата на своя суров петрол в долари, съобщи местната информационна агенция ISNA, позовавайки се на изявление на министъра на петрола на четвъртият по големина в света производител на суровината.
Агенцията не посочва откъде е взела цитата на министър Голамхосеин Нозари. Ройтерс припомня по този повод, че преди месец служител на министерството бе заявил, че "почти всичкият" ирански суров петрол вече се продава срещу валути, различни от американската. Ходжатоллах Ханимифард, директор по международните въпроси в държавната Национална иранска петролна компания, обясни през ноември, че иранският нефт се продава предимно в евро и малко в японски йени."
Нека да видим как ще се развият нещата до края на деня.
ДАУ за сега е нагоре... Нали
А 10-годишните книжа падат (-0.8%) а лихвите им се качват.
Ако моята логика за корелация е вярна ДАУ ще падне от тези нива и то още днес.
ako тва което казваш стане долар иена пък другите иенски кросове трябва да ги последват дау става дума а пък евро долар да се качи единственият път когато долар иена и евро долар вървяха ръка за ръка поне докато аз си спомням бе август по времето на ипотечнета криза колега ти кде гледаш 10 годишните книжа ддаи линк ако може аз имах ама го затрих
Да, имаш основание. Има теоретична вьзможност еврото да направи врьх около 08:00-09:00 в понеделник
krit, utre shte se widim li u mestnata kruchma?..ako moga da wijdam oshte de
Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
4x4life
Първоначално изпратено от the fan*
Първоначално изпратено от kritelin
Първоначално изпратено от kurta007
Спора че е тъп тъп е
по принцип избягвам да споря с българи щото фаида няма ,всеки си знае неговото
А за конструктивното предлагам да напишеш ква е корелацията та да почнем и ние да правим по некои лев
Намирисва ми на ирония и точно заради това няма да пиша нищо повече
Говориш за българи,а от теб най-лошите черти от българщината направо извират.
Успех ти желая
курта, корелацията я има... понеже си учен човек ще потърсиш една статия на FT отпреди точно 2 седмици... та там ще намериш в проценти корелацията м/у евро/йена, паунд/йена и борси.... след това ако се замислиш ще намериш връзката м/у риска и йената.... след това м/у йената и разв. пазари.... след това долара... ще минеш и през златото като инстр. чрез който се застр. хората от инфлацията.... със сигурност ще минеш и през книжата.....
Българин съм и съм горд, но винаги и с удоволствие бих приел нещо ново за мен.....
може нищо не казвам не съм обърнал внимание просто но не вярвам даъ да падне днес може след образуване на дожи да остане за в понеделник но някак си за тая вечер не но се чудя нещо в другия форум някои господа чакат 100 в иената та се чудя ако деиствително стане дали дау и тои ще слезе доста
А..ще слиза ти луд ли си ? Не разбра ли,че терминът risiko aversion е пълна измислица ..и няма нищо общо между фондовите пазари и форекса
:lol:
Приятен уикенд на всички
може нищо не казвам не съм обърнал внимание просто но не вярвам даъ да падне днес може след образуване на дожи да остане за в понеделник но някак си за тая вечер не но се чудя нещо в другия форум някои господа чакат 100 в иената та се чудя ако деиствително стане дали дау и тои ще слезе доста
ako тва което казваш стане долар иена пък другите иенски кросове трябва да ги последват дау става дума а пък евро долар да се качи единственият път когато долар иена и евро долар вървяха ръка за ръка поне докато аз си спомням бе август по времето на ипотечнета криза колега ти кде гледаш 10 годишните книжа ддаи линк ако може аз имах ама го затрих
trade долар/йена и евро/долар вървяха доста време за ръка.Прегледай графиките назад и сам ще видиш
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от blqblq
Svilengg, мислех си, че е ясно, но да уточня - последният абзац в долния ми пост да се чете наобратно:
Първоначално изпратено от blqblq
...?аречв то арве яит им ас ощаз ядуч ес каЧ :roll:!авчак ец ещ търалод еч, е яицалерУк атамялог -йан ечабО
Хаххха - хахахаахаха!
Знаеш ли колко малко хора ще схванат скрития смисъл в поста ти ? :P
От друга страна резонният въпрос е, нужно ли ни е това, след като има далеч по- лесен, удобен, печеливш и отнемащ по- малко време начин да се търгува?
Точно така, фундаменталният анализ е труден, неудобен, губещ!, начин на търговия за Блябля. Който пък от своя страна изглежда няма рибки!
Зависи кой как тълкува фундамента. В дългосрочен план е може би по-предвивим. Макар че и там има много въпросителни. За 2008а, водещите дилъри прогнозират Е/Д, м/у 1,35 и 1,53?!?!
Коментар