IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от SANDO
    това са ми позициите от началото на ноември месец в усд/джапанезе.показвам тази стратегия за по младите защото е ниско рискова и не много активма а и по спокойна.
    надявам се на някой да му е от полза. все пак не забравяйте за стоповете,няма 100% никаде. напоследната стопа ми е 35 пипса 111.95

успех на всички.

http://www.imagefreehost.com/files/1...1405809052.jpg
    Аз нищо не виждам на тази графика - никакви позиции или пък някакво обяснение за стратегията.

два монитора са , драпни на дясно и я увеличи.

ичимоку сигнали комбинирани със rsi/macd и тренд канали.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
      това са ми позициите от началото на ноември месец в усд/джапанезе.показвам тази стратегия за по младите защото е ниско рискова и не много активма а и по спокойна.
      надявам се на някой да му е от полза. все пак не забравяйте за стоповете,няма 100% никаде. напоследната стопа ми е 35 пипса 111.95

успех на всички.

Аз нищо не виждам на тази графика - никакви позиции или пък някакво обяснение за стратегията.
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• това са ми позициите от началото на ноември месец в усд/джапанезе.показвам тази стратегия за по младите защото е ниско рискова и не много активма а и по спокойна.

успех на всички.

Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          Първоначално изпратено от fidodid0
          ейййй, проклехте ме!
          не сме . търси къса от 2.0565 със 100 пипа стоп и цел 2.02 . може с двойна позиция за да си избиеш загубата . там е 61.8 фибо , ако излязат добри новини за паунда сега може би да иде до там .
          Шегувах се. знам, че не сте.
          Не търся вече нищо да влизам някъде. Чакам да чуя утре какви ще са коментарите и тогава ще ревизирам прогнозите си ако трябва.
          Предполагах, че поне в началото на седмицата пазара ще запази инерцията, която беше напбрал през изминалата.

Коментар

• Първоначално изпратено от fidodid0
            ейййй, проклехте ме!
            не сме . търси къса от 2.0565 със 100 пипа стоп и цел 2.02 . може с двойна позиция за да си избиеш загубата . там е 61.8 фибо , ако излязат добри новини за паунда сега може би да иде до там .
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• ейййй, проклехте ме!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                Първоначално изпратено от fidodid0
                ейййй, егати коментара за това евро ))
                Аз нямам толкова нерви и време за съжаление и бих казал само:
                Sell GBP/USD 2.0325 TP: 2.0070-80 SL:2.0410 (до вторник)

ще се обоснова само с две думи, че инерцията, която е напбрал $ не вярвам да спре идната седмица, след толкова пробити важни подкрепи и подобно затваряне на седмицата. Плюс това данните, които имаха най- голямо значение за мен от миналата седмица бяха в полза на $ и не толкова в полза на GBP, което ще даде резултат в началото на задаващата се седмица. Интересно ми е обаче какво ще стане при EUR/GBP.
                (Не бих се нагърбил да продам EUR/USD)
                Успешна седмица на всички!
                тази седмица ще е на корекциите и може би към края ще тръгнем в твоята посока . До тогава обаче стопа ще ти го ударят . Нищо лично просто това е форекса гледат да удрят повече стопове отколкото т.п та Паунда се срина 7 фигури миналата седмица и сега е вереме да направи поде 38 фибо , че дори и 61.8 на спада.

Поздрави
                И аз така ги виждам нещата ..някъде до 2.0450/60 или 2.0520/30 го чакам да се качи

Коментар

• Първоначално изпратено от fidodid0
                  ейййй, егати коментара за това евро ))

ще се обоснова само с две думи, че инерцията, която е напбрал $ не вярвам да спре идната седмица, след толкова пробити важни подкрепи и подобно затваряне на седмицата. Плюс това данните, които имаха най- голямо значение за мен от миналата седмица бяха в полза на $ и не толкова в полза на GBP, което ще даде резултат в началото на задаващата се седмица. Интересно ми е обаче какво ще стане при EUR/GBP.
                  тази седмица ще е на корекциите и може би към края ще тръгнем в твоята посока . До тогава обаче стопа ще ти го ударят . Нищо лично просто това е форекса гледат да удрят повече стопове отколкото т.п та Паунда се срина 7 фигури миналата седмица и сега е вереме да направи поде 38 фибо , че дори и 61.8 на спада.

Поздрави

Коментар

• dobro utro ,

за днес очаквам ход след малко дори до 1.4690-92 после да слезем до часовата подкрепа 1.4640-42 . и да цилклим някъде около 1.4650-80 . няма новини за щатите днес и ако тези за паунда не раздвижат пазара , той ще бъде скучен и ниско профитен .

поздрави и успешен ден

Коментар

• ейййй, егати коментара за това евро ))

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                        Чак се чудя защо са ми тия евра от вчера?...
                        Е, кендълите от последните 2 дни са оптимистични
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Колеги, след тази поредица от празници, която задава началото на празничния сезон седнах и анализирах състоянието на пазара както го виждам аз към този момент.
                          Евро: Седмичната картинка е следната - през последните 4-5 седмици видяхме пробива на канала с начало февруари 2006 и минаващ през октомври 2006 и август 2007 като долна граница и горна минаваща през връхчетата на май 2006 и октомви 2007 и след това бе пробито нагоре, което показва ускорението преди края на тренда (поне засега), след постигнатия връх ма 1.4966 започва спадът като вероятно цената ще влезе отново в границите на канала като цената първо ще намери подкрепа на нива около 1.43, което последното ниво задържало за кратко цената. след което в периода до март цената може да слезе до 1.4150 където минава горната граница на друг канал пробит през септември тази година (минаваща с долна граница на ноември 2005, февруари 2006 и горна минаваща през август 2005, ноември 2006, април и юли 2007). Освен това при затварянето на бара от миналара седмица имам потвърден сигнал за селл при пробив на дъното от миналата седмица и стоп над върха от миналата седмица т.е. селл при 1.4520 стоп 1.4780. МАЦД е започнало цнижаващо движение, затварянето на последния бар е леко отдалечено от горната на болинджъра като засега картинката на върха (рязкото покачване и спадане) съчетана с болинджъра показва формиран връх.На дневна графика за пръв път от няколко месеца имам слизане под средната на болинджъра и отблъскване от долна му граница и всичко това съчетано със рязък спад при дневния МАЦД. Лекото покачване дава предпоставка за формиране на дивергенция при МАЦД, но при този рязък спад на МАЦД формирането му ще трябва да бъде съпроводено с продължително (във времето) покачване на цената без да се минава върхът (което няма да направи реална дивергенция) или по-бързо минаване на върха до стойности около 1.50 само за да се формира тази дивергенция, но няма да е през следващата седмица. Освен това имаме и пресичане на ЕМА5 и ЕМА20. Дотук имаме доста подсказки за продължаващ спад на еврото и едно предположение за покачване базирано на предполагаемо развитие на МАЦД. От върха на 1.4966 имаме една трендлинийка, което ако бъде пробита което съпада с цена 1.47 може да доведе до поскъпване на еврото през седмицата и имайки предвид че се намираме във силно възходящ тренд (на голяма графика) това поскъпване е доста вероятно като то ще допълни картинката за формиран връх на 1.4966 като очаквам ако има такова покчаване то да се ограничи в зоната 1.4830/50. Като заключение - за селдващата седмица е възможно покачване, което да се ограничи до 1.4850 откъдето да се поднови спада в еврото и този връх 1.4966 засега да се задържи като такъв за период месец-два поне.
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• здравейте,
                            моето мнение за gbpjpy
                            връщане до към 226.30- 00, после 229.90-230.10, след което 227 и 225.
                            други коментари и виждания за тази двойка?

Коментар

• http://www.exinfm.com/excel%20files/forexspotter.zip
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• EUR/USD

Дати: http://www.Borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

GBP/USD

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X