IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър вечер на всички.
    Видях се с един човек работил в закусвалня в Мейн(много блиско до Канада) и той ми сподели, че на касата са плащали както с УСД така и с Кандаски долари(курса е бил усд/кад=1.10 -> каде е 0.91).
    Така, че не се учудвайте, че кад-а бил поскъпвал(все пак измежду тъпите американци има и доста бъбреци и като нищо си сменят валутата с канадски долари).
    Аз лично доста се учудих на тази врътка с касата.( някаква закусвалня прави такива работи а какво да кажем за едрият инвеститор и големите банки?)
    Лек и успешен ден на всички.

Коментар

• Ебе колеги какво става с кад-а :lol: те даже и почивки вече не му дават.

Коментар

• Re: Kiyosi Ito

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        Първоначално изпратено от supertrader
        Сорос казал че Бернанке не разбира и Грийнспан същото е разправял , понеже Бернанке в изказването си на последното заседание нали нарече кризата дълбока корекция та тези днес са разправяли че не разбира и е в грешка.
        амидо момента си е корекциа,ако гледаме дау. но моя въпрос бе по-скоро към отношението на хората към кризата...има ли теглене, сменяне на банки, инструменти, психоза и т.н. и до каква степен...все пак Сити зачерква 11 млрд. а не са сами...значи има нещо все пак

Има.
        Умишлено търсене на конфликт.Златото се повиши с 10% за един месец.Кога златото,като разменна единица,се е ценяло най-много?
        Лошо,мнооого лошо.

Успех
        п.п Загубили 11млрд,ама ще спечелят 110млрд,ако се развие този зловещ сценарии
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Mnogo интересно е че нито една от заинтересуваните страни не се оплаква от ситуацията.
          Европейците от слабия $
          Европейците и Американците от високия петрол...
          Никой... Звучими като нагласен сценарий.

Коментар

• Re: Kiyosi Ito

Първоначално изпратено от supertrader
            Сорос казал че Бернанке не разбира и Грийнспан същото е разправял , понеже Бернанке в изказването си на последното заседание нали нарече кризата дълбока корекция та тези днес са разправяли че не разбира и е в грешка.
            амидо момента си е корекциа,ако гледаме дау. но моя въпрос бе по-скоро към отношението на хората към кризата...има ли теглене, сменяне на банки, инструменти, психоза и т.н. и до каква степен...все пак Сити зачерква 11 млрд. а не са сами...значи има нещо все пак
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• За мен investor.bg e долнопробен сайт с некоректно отношение към потребителите.
              Във форума за форекс има качествени хора, които уважавам.
              Но казвам сбогом на тъпите парчета, наречени "модератори"!
              Некоретните педераси живота ги "такова"!
              Имам предвид организаторите на сайта!!!
              На слука на колегите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                Спада на паунд-йена става все по вероятен.За сега търся 235,50, но мисля и за 230.Други мнения?
                да си кажа право докато държи над 237.05 си мисля че може да видим и 241.30 и после надолу. Паунда спрямо долара ми се струва че има още около фигура нагоре която ще видим утре сутрин . засега се въздържам от влизане пак къси като сигурно ще наредя къси ордери над 240 до 243 и стоп над 245 . За мен в момента всичко зависи от долар /йена при този крос . не е изключен тест на 110 при долар/йена в началото на следващата седмица .ако този ми план влезе в сила , това ще значи първо едно покачане от фигура от тука до 115.50-60 да се пооберат стопове и слиането ще започне . като сметнем нещата това е около 241.10-50. мнението може би е малко пристрастно защото ми удари стоп на къса почти на върха днес и сега ми се иска да ми е бил правилно ударен .

Успех
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Kiyosi Ito

D.Y.F-091066

Коментар

• А щатите, самодоволно потриват ръце. И се молят богу тренда да се запази поне още 5-6 месеца. А останалия свят ..... треска го тресе! Всеки гледа как да се освободи от евтините долари. И тича да си ги похарчи в щатите!! Естествено купува безогледно каквото му попадне. Е, малко пресилено от моя гледна точка. Китайците, корейците и руснаците купуват само технологии. Но всичко ще се усети едва след 7-8 години. От април-май на 2008 можем да очакваме силен долар 1-2 години. След което още по-дълбоко бълбукане!!!!!
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Спада на паунд-йена става все по вероятен.За сега търся 235,50, но мисля и за 230.Други мнения?

Коментар

• А самите проблеми в САЩ и тази ипотечна криза до голяма част произлизат от това,че не им е оптимална правната система щом става въпрос за фалитите.Прекалено меки са нещата и това кара хората да се набълбукват здраво и да се раздуват балони.Чудно ми е защо не се коментира тази тема ами само от ФЕД свалят лихви като обезумели :lol:
                        Ама то там си има по-големи мозъци от мен ..те ще го измислят как ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          Всеки,който се е занимавал 1 година с този пазар и може малко от малко да извади преценка доколко бъдещото събитие е калкулирано вече в цената може да ти го каже това.
                          Аз повече от година бъхтя пипсове :lol:, ама не мога да кажа кога нещо е калкулирано и кога не е ops: Ама не ми и трябва да знам.

Феликс си е смотаняк - всичките диваци, дето се правят на разни Форекс-шефове из нета с анализи и препоръки, ги знам. Ама има и печени типове, примерно Тони Соса и Жоро Ритнилампов са ми любимци 8)

Долара го изтърбушиха - в $NDX всичко си е отразено подобаващо.
                          Братле гледай сега ..примерно за лихвите в САЩ.Гледаш на чикагската борса фючърсите за лихвите с каква вероятност оценят свалянето на лихвите.Това е съвсем прост пример.Ако 1 седмица преди свалянето се отразява със сигурност 99% то това неминуемо трябва да означава,че това вече е отиграно..нали правилото е "купувай слуха,продавай новината".За това толкова важни са изказванията след това - слухтят всички да чуят какво ще се каже.Ако се намекне,че това е последното сваляне се покриват дългите позиции и после почва да консолидира пазара,докато не се зародят нови очаквания.Примерно сега за момента очакванията са за поредно сваляне Декември и това буда долара здраво..вчера Мишкин-мишката се изказа,че можело и да не ги свалят и това поразколеба малко народа..малко консолидация ама днеска вече се забрави и подплатено и от техниката си избучи нагоре.
                          Ptj от зоната го беше казал много яко - пазарът търгува не самите лихви и техния диференциал,а очакванията за техните движения.
                          За момента очакванията за САЩ са рязане,а за Европа дори се прокрадват оптимисти,които продължават да мислят за покачване..тука обаче идва една питанка.Как в Европа ще си позволят да качват лихвата,ако в САЩ продължават да я свалят и по-точно дали икономиката на Европа не е към края на последния конюктурен цикъл преди забавянето на растежа и кои са адекватните мерки за това ?

Точно за това фундаментално и технически подкрепено доларът си пада..трябва очакванията да се извъртят за да има каквато и да е промяна по КОНСТАНТНИЯ ТРЕНД :lol: :lol:

Точно за това техниката изпреварва фундамента..защото до момента,в който нещата се СЛУЧАТ очакванията за тях вече са в цената и техниката е сочила доста преди фундаментът да лъсне,че това ще се случи.Точно за това за да се търгува фундаментално трябва да може човек да предвиди очакванията на пазара..а това е адски сложно - големите акули цели отдели си имат за тази работа..разполагат с купища статистически данни и мозъци.
                          Малко се поотнесох дано да е било в полза на някой

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
                            здравеите
                            маи кризата е сериозна (в банките в сащ е доста сериозна), петрола и тои се тресе , някакви идеи за светлина в тунела?
                            би ли споделил какво е точно положението в щатите за да добием и ние по реалистичн апредстава за ликвидната криза...едва ли всички бягат да си теглят депозитите и т.н. но би ли изяснил малко картинката.
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Всеки,който се е занимавал 1 година с този пазар и може малко от малко да извади преценка доколко бъдещото събитие е калкулирано вече в цената може да ти го каже това.
                              Аз повече от година бъхтя пипсове :lol:, ама не мога да кажа кога нещо е калкулирано и кога не е ops: Ама не ми и трябва да знам.

Феликс си е смотаняк - всичките диваци, дето се правят на разни Форекс-шефове из нета с анализи и препоръки, ги знам. Ама има и печени типове, примерно Тони Соса и Жоро Ритнилампов са ми любимци 8)

Долара го изтърбушиха - в $NDX всичко си е отразено подобаващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Първоначално изпратено от geore

Felix secretforexsociety.com
                                Тоя Феликс никога не съм го харесвал - имам някои тайни причини да го мисля за лек неудачник 8).

Тоя път може и да излезе прав обаче, глупавото е че пак става въпрос за търгуване срещу тренда - голям кеф, ей ...
                                Това,което го е написал този Феликс са общи приказки.Всеки,който се е занимавал 1 година с този пазар и може малко от малко да извади преценка доколко бъдещото събитие е калкулирано вече в цената може да ти го каже това.
                                Деба ауд-а ..спирам го на 15 пип-а лос и ще гледам.Тоя долар го бият като тъпан на циганска сватба писна ми вече от него :lol: :lol:

Коментар

Working...
                                X