If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сорос казал че Бернанке не разбира и Грийнспан същото е разправял , понеже Бернанке в изказването си на последното заседание нали нарече кризата дълбока корекция та тези днес са разправяли че не разбира и е в грешка.
амидо момента си е корекциа,ако гледаме дау. но моя въпрос бе по-скоро към отношението на хората към кризата...има ли теглене, сменяне на банки, инструменти, психоза и т.н. и до каква степен...все пак Сити зачерква 11 млрд. а не са сами...значи има нещо все пак
Има.
Умишлено търсене на конфликт.Златото се повиши с 10% за един месец.Кога златото,като разменна единица,се е ценяло най-много?
Лошо,мнооого лошо.
Успех
п.п Загубили 11млрд,ама ще спечелят 110млрд,ако се развие този зловещ сценарии
щом е най-скъпо значи е най-ценено... за сити...не говори глупости тип пенсионерите пред блока...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
КОЛЕГИ ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС,ЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД ТРИ ГОДИНИ БОРБА НА ВАЛУТНИЯ ФОРЕКС ТАЗИ НОЩТ ПРИКЛЮЧИХ-ЗАГУБИХ СУМА РАВНА НА 20% ОТ БРУТНИЯ МИ КАПИТАЛ.ЗА СЕГА ТОВА МИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАГУБА,КОЯТО СЪМ ПОНАСЯЛ.ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА Е ЗАГУБАТА НА ВРЕМЕ И НЕРВИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ.МИСЛЯ ДА ИЗЛЯЗА В БЕЗСРОЧНА ПОЧИВКА ОТ ФОРЕКСА.ДАНО ПАРИТЕ СА МИ ВЛЕЗЛИ В НЯКОЙ ТРЙДЪР .
УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ!!!!!!!
Dollar Falls to Record on China's Plans to Diversify Reserves
Ot tuk samo intervencija moje da spasi $.
Невиждам логика в тази новина.Преди 7 години е можело да сменят 1$ за 1 евро. В момента трябва да сменят 2$ за 1 евро и да си намалят резерва наполовина ако утре $ си върне позициите спрямо еврото.
Има нещо гнило в цялата работа и немога да разбера какво става.Имаш ли някаква идея.
Да, затваряй дългите $ още днес на някое по- сносно ниво.
И да не е вярно, подобна новина ще държи пазара на тръни поне до края на седмицата! Какво ти пука дали е вярно или не? Не вярвам да си long-term играч и да чакаш година, докато се разбере дали е истина или не
Dollar Falls to Record on China's Plans to Diversify Reserves
Ot tuk samo intervencija moje da spasi $.
Невиждам логика в тази новина.Преди 7 години е можело да сменят 1$ за 1 евро. В момента трябва да сменят 2$ за 1 евро и да си намалят резерва наполовина ако утре $ си върне позициите спрямо еврото.
Има нещо гнило в цялата работа и немога да разбера какво става.Имаш ли някаква идея.
Коментар