IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега СТ, ако сме в а2 едва малии то това ще излезе че няма да е корекция а нов тренд, а ако имаме А от 4950 до 4520 то тогава целта на това В трябва да е къде до към 0.618 на А или някъде 1.48 тоест сега би трябвало да работим 5 вълнова С от В, абе маани ги тия вълни, исках да кажа че днес ми се струва рисково заемането на позиция в двойката
    Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Не се занимавай с несвойственни работи....Facts, 1.48....мухахахахаха...
      Круме, Крумеее... Дори не можа да слезе под 1,4640 както трябва! Като гледам какво става с долар/киви не 1,48 ами на 1,49 отиваме беля!?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от st10
        Колеги
        Какво става с този фундамент - свалят лихвата и е/$ пада с фигура??????????????????????????????????????Къде е бат Пешо да разясни нещата.

Колега, следи данните изцяло а не на парче, пазара снощи реагира точно по фундамента, прогнозата за сваляне на лихвата с 25бп беше очаквана и калкулирана, НО при ДИСКОНТОВАТА лихва не беше така - там пазара очакваше сваляне с 50бп а ФЕД я свали също само с 25бп, което беше в подкрепа на долара
        Успех
        Interest Rate Statement 4.25% 4.25% 4.50%
        21:15 USD Discount Rate 4.75% 4.75% 5.00%
        Всичко мина според очакванията и изненади нямаше. Изненадата дойде от дау , че скокна с мръсна газ на юг ? защо -нямам информация.От това eur/jpy напакости на еврото чрез разпродажба на евра и то падна спряма $

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Кирил и мен бая ме изпоти да тълкувам какво виждаш, сега спад до 4640 ОК, после що 50+, имаме два варианта 1.паднем ли под 4640 то имаме ход 4450 а ако не падне имаме до към 4850 но после сме яко даун, с две думи за днес тънък рейндж 4640-4750 и зависи от затварянето после.

Успех
          Здравей Коко
          И аз виждам нещо подобно , но за на долу ще чакаме пробив на дъното 1,4520 иначе може да се окаже че сме в корекционна вълна b2 или в а2 - трябва да се изясни ситуацията

Коментар

• Много странно ми е , че евро-йена се е качило до 163.50 !?! Керитата вече не вървят и моите сметки водят към нива под 160 ! Какви интереси карат някои да си купуват евро ? Смахнати хора !

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
              Колеги
              Какво става с този фундамент - свалят лихвата и е/$ пада с фигура??????????????????????????????????????Къде е бат Пешо да разясни нещата.

Колега, следи данните изцяло а не на парче, пазара снощи реагира точно по фундамента, прогнозата за сваляне на лихвата с 25бп беше очаквана и калкулирана, НО при ДИСКОНТОВАТА лихва не беше така - там пазара очакваше сваляне с 50бп а ФЕД я свали също само с 25бп, което беше в подкрепа на долара
              Успех

Коментар

• Кирил и мен бая ме изпоти да тълкувам какво виждаш, сега спад до 4640 ОК, после що 50+, имаме два варианта 1.паднем ли под 4640 то имаме ход 4450 а ако не падне имаме до към 4850 но после сме яко даун, с две думи за днес тънък рейндж 4640-4750 и зависи от затварянето после.

Успех

Коментар

• Добро утро,
                  Е това не е чесно. Всичките ми стопове бяха избити ... Сякаш брокера ми си го поръча

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                    dobro utro .

планът ми за днес е покачване до 1.4745 и слизане за обир на дълги стопове под 1.4640-50 до макс 1.4610. после си поствям за цел 1.5010 и си свиркам .

хайде успехи
                    Колега
                    Разкажи ми за това 1,5010 - какво виждаш там ,защото аз виждам други работи.

Коментар

• dobro utro .

планът ми за днес е покачване до 1.4745 и слизане за обир на дълги стопове под 1.4640-50 до макс 1.4610. после си поствям за цел 1.5010 и си свиркам .

хайде успехи
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                        az mislia da tyrsia dulgi kude 4570/60 ....inache chakam eur/jpy da padne do 161.87 da si kupia s plityk stop.
                        da widim kak shte zatwori bara na 1 chas pri eurusd

pfuuu za 2 pipsa ne mi se e zadeistwal ordera pri eurjpy..sega si hapia gaza.shte wzema mai da nabliagam nad bumagite....kakto se peeshe w edna pesen...ima dni wuw koito ne wurwiii.
                        za wsichki grinzali dneska pozdrawiawam s: http://youtube.com/watch?v=4ANa9j-8Qb0
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                          Стопът на 4630 и забравям за тая позиция.
                          Ами предупредих те, ама ти пак си на + макар и символичен.............. , поне в пипсове си добре...

Коментар

• Стопът на 4630 и забравям за тая позиция.

Коментар

• az mislia da tyrsia dulgi kude 4570/60 ....inache chakam eur/jpy da padne do 161.87 da si kupia s plityk stop.
                              da widim kak shte zatwori bara na 1 chas pri eurusd
                              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Дали ще пада още евро-йена ? Държа едни къси от 164.80 и се чудя
                                дали не е време да ги затворя ?

Коментар

Working...
                                X