IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как са основните курсове , че Традера пак не работи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от kiril123
      Първоначално изпратено от kritelin
      Аз си мисля за продажба на евра на 1.4637 с 1-ва цел 1.4582 и стоп 15 пипа нагоре
      този откат там ще ти издуха стопа със сигурност. спомни си как беше пазара на пейрола и ще се досетиш защо ти го казвам .
      недейте да се лъжете с къси от ниските нива , скъсявайте над 1.47 със стопове над 1.48 . най чиско за момента е 1.4745 или 1.4790 .

хайде ти си знаеш .
      Кире може и да си прав Ще помисля пак за тази позиция
      П.С. 1.46 откога стана ниско ниво ?! :lol:
      хахаха имаш право , нивото си е добро ако търсиш 1.33 , ама дали ще го видим . от новините сега за паунда ще зависи и евро /долар. дойдат ли добри за паунда там ще има фигура нагоре и 50 пипона за евро /долар . аз лично скъсявам паунд ./долар от 2.0550-60 със 1 фигура стоп и цел 2.0180 за сега .
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        Първоначално изпратено от kritelin
        Аз си мисля за продажба на евра на 1.4637 с 1-ва цел 1.4582 и стоп 15 пипа нагоре
        този откат там ще ти издуха стопа със сигурност. спомни си как беше пазара на пейрола и ще се досетиш защо ти го казвам .
        недейте да се лъжете с къси от ниските нива , скъсявайте над 1.47 със стопове над 1.48 . най чиско за момента е 1.4745 или 1.4790 .

хайде ти си знаеш .
        Кире може и да си прав Ще помисля пак за тази позиция
        П.С. 1.46 откога стана ниско ниво ?! :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

хайде ти си знаеш .

Коментар

• Аз си мисля за продажба на евра на 1.4637 с 1-ва цел 1.4582 и стоп 15 пипа нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Кирил за керитата не съм съгласен, при кабела си мисля че къд 0450-0500 зоната ще тръгнем в един зигзаг надолу за някъде 0200 ниво
              ами точно така , струва ми се 2.000 кабел , дори над 2.000 ще е малко и 112 долар /йена - 224 . макс 220 да идем , затова добавки и позицията ще е готова . естествено един стоп 118 и цел 10 фигури над средната ще е добра сделка .

Коментар

• Кирил за керитата не съм съгласен, при кабела си мисля че къд 0450-0500 зоната ще тръгнем в един зигзаг надолу за някъде 0200 ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                  Първоначално изпратено от koko
                  Лично мое субективно мнение е че имаме връх при евродолар и вече сме в нов тренд надолу, но разбира се това е усещане защото засега наистина може да говорим само за корекция

Успех
                  възможно е
                  и аз така ги виждам нещата ,нов връх може и да има но няма да е скоро
                  сантимента е променен,пък и ми се струва че ЕЦБ няма да пуска над 1.49 засега
                  драги колеги , обърнете внимание на кери трейдинга , защото според мен скоро ще имаме още един последен тест на 224. при паунд йена и от там ще се задейства планът за 260 . разбира се е по-добре да се купи над 232 , но това са си 8 фугури .

поздрави .

Коментар

Лично мое субективно мнение е че имаме връх при евродолар и вече сме в нов тренд надолу, но разбира се това е усещане защото засега наистина може да говорим само за корекция

Успех
                    възможно е
                    и аз така ги виждам нещата ,нов връх може и да има но няма да е скоро
                    сантимента е променен,пък и ми се струва че ЕЦБ няма да пуска над 1.49 засега

Коментар

4650 стопа би трябвало да ти падне, според мен, това за мен е грешен стоп аз не бих търсил дълга от тук, за 4790 си прав там е 618 но ако сега това е В и идем до къде 4640 и то държи, възможен е фалшив пробив да, то може целта на С да е къде ФЕ161.8 абе до къде 4850, за мен 1.4850 ако го видим е перфектен сел със цел 5-6 фигури, но искам и днес да изтече
                      видим ли ударен моя стоп ще видим и 1.4605 ниво. а това мен много ме блазни 1.4790 , ама пък като гледам графиката ако минем 1.4760 то имаме още около 100 пипона нагоре . понеже не знам какво точно да правя си оставам позицията от вчера да си седи с този стоп и какво ще да става.

по-песпективна ще е търговията с кабели , сега обмислям какви да ги върша там . вчера пак за 20-30 пипа не ми изпълни позиции .

успех

Коментар

Кирил и мен бая ме изпоти да тълкувам какво виждаш
                        Успех
                        кирето играе с някаква програма от сорта на ELWAVE според мен и му се появават вълни нагоре до еди къде си след тва надолу до еди къде си и т.н.

Коментар

• Лично мое субективно мнение е че имаме връх при евродолар и вече сме в нов тренд надолу, но разбира се това е усещане защото засега наистина може да говорим само за корекция

Успех

Коментар

• 4650 стопа би трябвало да ти падне, според мен, това за мен е грешен стоп аз не бих търсил дълга от тук, за 4790 си прав там е 618 но ако сега това е В и идем до къде 4640 и то държи, възможен е фалшив пробив да, то може целта на С да е къде ФЕ161.8 абе до къде 4850, за мен 1.4850 ако го видим е перфектен сел със цел 5-6 фигури, но искам и днес да изтече

Коментар

Колега СТ, ако сме в а2 едва малии то това ще излезе че няма да е корекция а нов тренд, а ако имаме А от 4950 до 4520 то тогава целта на това В трябва да е къде до към 0.618 на А или някъде 1.48 тоест сега би трябвало да работим 5 вълнова С от В, абе маани ги тия вълни, исках да кажа че днес ми се струва рисково заемането на позиция в двойката
                              Успех
                              Като глегам седмичнатаот 1,33-1,49 е/$ с този бичи тренд си мисля за трета вълна - мощно и право , следователно е логично да помислим за една 4 до към 38 фибо и една къса пета .Така че си мисля в тази връзка че сме в б-вълната , ама да видим какво ще излезе.

Коментар

Кирил и мен бая ме изпоти да тълкувам какво виждаш, сега спад до 4640 ОК, после що 50+, имаме два варианта 1.паднем ли под 4640 то имаме ход 4450 а ако не падне имаме до към 4850 но после сме яко даун, с две думи за днес тънък рейндж 4640-4750 и зависи от затварянето после.

Успех
                                не не не , всяко падане под 1.4630-40 за мен ще е обир на стопове. много куцо чаках по-силен импулс до около 1.4750-60 , обаче той се ограничи с 1 пипон под вчерашния връх преди новините . сега съм сложил един стоп 1.4650 и т.п 1.4745 , ама може и да го поправя на 1.4790 ако се зъдържи повече под 1.47 и след това да го мисля . там е 61.8 фибо ниворо на спада от върха до последното локално дъно . Възможно е преди да избием на някъде да направим няколко дни рейндж в границите 1.4760 - 1.4640-50 , защото имаме малко нужда от консолидация , особено при кабела .

нека видим

Коментар

Working...
                                X