Как са основните курсове , че Традера пак не работи ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kritelinАз си мисля за продажба на евра на 1.4637 с 1-ва цел 1.4582 и стоп 15 пипа нагорезащо ти го казвам .
недейте да се лъжете с къси от ниските нива , скъсявайте над 1.47 със стопове над 1.48 . най чиско за момента е 1.4745 или 1.4790 .
хайде ти си знаеш .Ще помисля пак за тази позиция
П.С. 1.46 откога стана ниско ниво ?! :lol:Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kritelinАз си мисля за продажба на евра на 1.4637 с 1-ва цел 1.4582 и стоп 15 пипа нагорезащо ти го казвам .
недейте да се лъжете с къси от ниските нива , скъсявайте над 1.47 със стопове над 1.48 . най чиско за момента е 1.4745 или 1.4790 .
хайде ти си знаеш .Ще помисля пак за тази позиция
П.С. 1.46 откога стана ниско ниво ?! :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinАз си мисля за продажба на евра на 1.4637 с 1-ва цел 1.4582 и стоп 15 пипа нагорезащо ти го казвам .
хайде ти си знаеш .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКирил за керитата не съм съгласен, при кабела си мисля че къд 0450-0500 зоната ще тръгнем в един зигзаг надолу за някъде 0200 нивоForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007Първоначално изпратено от kokoЛично мое субективно мнение е че имаме връх при евродолар и вече сме в нов тренд надолу, но разбира се това е усещане защото засега наистина може да говорим само за корекция
Успех
и аз така ги виждам нещата ,нов връх може и да има но няма да е скоро
сантимента е променен,пък и ми се струва че ЕЦБ няма да пуска над 1.49 засега
поздрави .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoЛично мое субективно мнение е че имаме връх при евродолар и вече сме в нов тренд надолу, но разбира се това е усещане защото засега наистина може да говорим само за корекция
Успех
и аз така ги виждам нещата ,нов връх може и да има но няма да е скоро
сантимента е променен,пък и ми се струва че ЕЦБ няма да пуска над 1.49 засега
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko4650 стопа би трябвало да ти падне, според мен, това за мен е грешен стоп аз не бих търсил дълга от тук, за 4790 си прав там е 618 но ако сега това е В и идем до къде 4640 и то държи, възможен е фалшив пробив да, то може целта на С да е къде ФЕ161.8 абе до къде 4850, за мен 1.4850 ако го видим е перфектен сел със цел 5-6 фигури, но искам и днес да изтече
по-песпективна ще е търговията с кабели , сега обмислям какви да ги върша там . вчера пак за 20-30 пипа не ми изпълни позиции .
успехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
4650 стопа би трябвало да ти падне, според мен, това за мен е грешен стоп аз не бих търсил дълга от тук, за 4790 си прав там е 618 но ако сега това е В и идем до къде 4640 и то държи, възможен е фалшив пробив да, то може целта на С да е къде ФЕ161.8 абе до къде 4850, за мен 1.4850 ако го видим е перфектен сел със цел 5-6 фигури, но искам и днес да изтече
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолега СТ, ако сме в а2 едва малии то това ще излезе че няма да е корекция а нов тренд, а ако имаме А от 4950 до 4520 то тогава целта на това В трябва да е къде до към 0.618 на А или някъде 1.48 тоест сега би трябвало да работим 5 вълнова С от В, абе маани ги тия вълни, исках да кажа че днес ми се струва рисково заемането на позиция в двойката
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКирил и мен бая ме изпоти да тълкувам какво виждаш, сега спад до 4640 ОК, после що 50+, имаме два варианта 1.паднем ли под 4640 то имаме ход 4450 а ако не падне имаме до към 4850 но после сме яко даун, с две думи за днес тънък рейндж 4640-4750 и зависи от затварянето после.
Успех
нека видимForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар