IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър Вечер Спекуланти
    Аз съм нов в този форум, но от доста време го следя.
    Също, така вече няколко години търгувам с реална сметка.

Никога не ползвам технически анализ !!!

Тук се пускат интересни коментари макар и не винаги много обосновани. Важното е обаче да сме един отбор. Играем заедно срещу Пазара и Брокера .
    Форексов направи ми впечатление, че твоите прогнози имат голяма успеваемост. Бих искал да знам според теб тренда на USD/JPY дали ще продължи надолу след утрешното изявление на Фукуи.
    Колкото до GBP/JPY според мен ще си продължи надолу заради инфлацията в Великобритания, даже утре може да видим пак някой кабел надолу дълъг 400-500 пипа. Но това разбира се е само моята прогноза.
    Успех на всички !!!

Коментар

• Специално за вълнобройците.
      http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4483101
      Както е видно от картинката, RSI направи на 4 часова графика чупка в кръста, това за мен си беше ясен сигнал за влизане в дълги. Скоро това ще се случи на дневна и на седмична графика,
      На вълнобройците много поздрави от мен.
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
        Първоначално изпратено от Jay Gould
        ПС: Някой ако може да ми обясни с две думи какво е това керита няма да е зле. Може да се смеете, но наистина не знам.
        http://finance.news.bg/dict.php?id=2...=carry%20trade
        Мерси
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Затварям 1/2 от останалите къси кабели.Местя стоп на късата евро/долар на 30 пип-а профит.

Коментар

• Само за информация.
            Тази сутрин Саудитска Арабия съобщи че ще преразгледа квотата си за добив на петрол и възнамерява го увеличи.

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
              Току що ми препоръчаха ПК95 , ползват МТ4 и са много коректни и
              марджин 1:500 ! Идеално за FALIRANE !
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Караконджул, има ли корекция или нема?
                Здравей, има корекция, правилно! Ти и отворкото печелите един бонус -

http://www.deezer.com/

Няма нужда от регистрация, просто пишеш група горе и даваш Search! и айде пускаш да бичи!

Аз нямам намерение да трейдвам тази седмица, но може да се появя във форума като настане време за ругатни... Enjoy!
                Мерси, сайта е железен 8) Регнах се, опцията за плейлист е много удобна 8)

na4inae6, я си пиши от стария ник, зак'во се прекръсти на IVO_ ?!? :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Здравей, има корекция, правилно! Ти и отворкото печелите един бонус -

http://www.deezer.com/

Няма нужда от регистрация, просто пишеш група горе и даваш Search! и айде пускаш да бичи!

Аз нямам намерение да трейдвам тази седмица, но може да се появя във форума като настане време за ругатни... Enjoy!

Коментар

• Първоначално изпратено от ianchot
                    ТОЧНО ЗАТОВА АЗ ВЕЧЕ НЕ СЪМ ИМ КЛИЕНТ И АКО НЕ СЕ ОПРАВЯТ НЯМА ДА ИМАМ НИКАКВО ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ТЯХ ПОВЕЧЕ. Могат да изпълняват т.п ордери , но стоп ордерите не гапират . Но щом има хора които още работят с тях и са съгласни да поемат загуби нека си работят . 1 во са бавен брокер , второ закъсняват и не се виждат някой нива които трабва да се видят , трето гапират . Надявам се да си помислят и да се пооправят, защото аз си имам сдоговор с тях в който пише че те гарантират нивата на изпълнение , ама кой знае къде и кога са ме уведомили я по-служебната поща я по мейла . Няма да се занимавам мож би . Успех
                    Bravo Kire i az smiatam skoro da se maham ot tiah, no vaprosa e pri kogo da otida. Ti koi bg broker preporachvas. Predpocnitam da e s metata. znaes li niakoi svesten chujd broker s MT4. az ot dosta vreme tarsia, no ne moga da nameria. haide uspeh[/quote]

Току що ми препоръчаха ПК95 , ползват МТ4 и са много коректни и
                    марджин 1:500 ! Идеално за скалпиране !

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                      Здравейте спекуланти
                      Гледам на седмична усд/йен и модела
                      е осъществен до последно
                      На седмична също е подобно положението!!!!
                      Някакъв коментар за понататъното движение????
                      Според мен ще дръгне на север двоиката след малко.
                      Вие сте......

Привет!!!
                      Ако 109 издържи, по пътя за 101 просто нищо не го спира. А пък при мен и 106 е критично. Да видим.
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                        но пък стопа ще го плсирам на 108.5
                        Meрси много.

Коментар

• ТОЧНО ЗАТОВА АЗ ВЕЧЕ НЕ СЪМ ИМ КЛИЕНТ И АКО НЕ СЕ ОПРАВЯТ НЯМА ДА ИМАМ НИКАКВО ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ТЯХ ПОВЕЧЕ. Могат да изпълняват т.п ордери , но стоп ордерите не гапират . Но щом има хора които още работят с тях и са съгласни да поемат загуби нека си работят . 1 во са бавен брокер , второ закъсняват и не се виждат някой нива които трабва да се видят , трето гапират . Надявам се да си помислят и да се пооправят, защото аз си имам сдоговор с тях в който пише че те гарантират нивата на изпълнение , ама кой знае къде и кога са ме уведомили я по-служебната поща я по мейла . Няма да се занимавам мож би . Успех[/quote]

Bravo Kire i az smiatam skoro da se maham ot tiah, no vaprosa e pri kogo da otida. Ti koi bg broker preporachvas. Predpocnitam da e s metata. znaes li niakoi svesten chujd broker s MT4. az ot dosta vreme tarsia, no ne moga da nameria. haide uspeh

Коментар

• Здравейте спекуланти
                            Гледам на седмична усд/йен и модела
                            е осъществен до последно
                            На седмична също е подобно положението!!!!
                            Някакъв коментар за понататъното движение????
                            Според мен ще дръгне на север двоиката след малко.
                            Вие сте......

Привет!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Re: Meta Trader 4

Първоначално изпратено от Happy68
                              Първоначално изпратено от rappy
                              Някой беше споменал за платформата на Мета трайдър 4 как може да се пусне на компютър с ограничен достъп. Моля ви, пишете пак, защото когато запиша папката от личния си компютър и я пусна в офиса - нещо не работи. Благодаря и успех на всички !!!
                              инсталираш си метата на USB-стикче/флашка (или както там го наричате) и на рс-то в службата работиш от него - не правиш нищо на служебния - само го използваш за връзка.

Благодаря ти за вниманието, утре ще го пробвам

Коментар

• мдааа risk aversion-a е голямо нещо дългата от петък в усд/йен изяде големия шамар двойка достигна и подмина първата цел 110 доста по-бързо от моите очаквания и вече се цели във втората цел 109 около което ниво ще направя още една покупка...

п.п. позволявам си добавяне защото първоначалната дълга е далеч от допустимата ми отворена позиция на която се присвоява стоп, дори с добавката позицията няма да е се вписва в категорията си но пък стопа ще го плсирам на 108.5
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X