IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bvg
    Първоначално изпратено от kritelin
    anon6706 мислиш ли,че след слуховете,че е възможно ЕЦБ дори да вдигнат лихвите големите играчи ще се преструктурират до толкова,че да предизвикат спад до 1.56/1.57 ? Мен лично силно ме съмнява.Аз мисля,че още утре ще зацепим за нов връх.
    а евентуално кога се очаква вдигането на тези лихви? Вдигането на лихви предизвиква поевтиняване на валутата. Но това ще е краткотраен ефект. Добре че непрекъснато измислят някоя шашма та го задържат от време на време за седмица иначе да сме минали 2$/Е одавна
    bvg, май за втори път чета от теб мнение, че вдигането на лихвите поевтинява валутата. Какво имаш предвид, че нещо не разбирам. По мое мнение е обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      anon6706 мислиш ли,че след слуховете,че е възможно ЕЦБ дори да вдигнат лихвите големите играчи ще се преструктурират до толкова,че да предизвикат спад до 1.56/1.57 ? Мен лично силно ме съмнява.Аз мисля,че още утре ще зацепим за нов връх.
      а евентуално кога се очаква вдигането на тези лихви? Вдигането на лихви предизвиква поевтиняване на валутата. Но това ще е краткотраен ефект. Добре че непрекъснато измислят някоя шашма та го задържат от време на време за седмица иначе да сме минали 2$/Е одавна

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Наистина и аз съм малко раздвоен. Ако бяхме стигнали поне да 1,6050-90 щях да съм сигурен, че 1.56-57 е достижимо. Но все още над 1.60 има много пари . От друга страна, тази вечер (колкото и да ви звучи странно) рипорта на apple ще бъде много важен. Тази компания се превърна за мен като символ на бижутерството в технологиите. Ако европейските им продажби са слаби, това може да окаже доста лош натиск върху еврото. И пак казвам - ИФОто утре. Дотогава нямам еднозначно мнение. Поздрави!

П.П. Все пак съм още къс на евро/долар.

Коментар

• anon6706 мислиш ли,че след слуховете,че е възможно ЕЦБ дори да вдигнат лихвите големите играчи ще се преструктурират до толкова,че да предизвикат спад до 1.56/1.57 ? Мен лично силно ме съмнява.Аз мисля,че още утре ще зацепим за нов връх.

Коментар

• Преди време бях писал, че върхът на евро/долар ще бъде когато евро/йена започне атака на нивото 150. Това засега не се случва и според мен затова имаме и нови върхове при евро/долар. Но бях писал също, че ЕЦБ ги интересува в по-голяма степен евро/йена поради конкурентността на европейския износ за Азия и Русия. Евро/йена приближава болезнени нива и очаквам поне реторика от ЕЦБ за овладяване на тази двойка. Това може да се отрази, макар и временно, в посока надолу при евро/долар. Та оттам и корекцията може да е по-голяма - още фигура-две. Утре след ИФОто ще бъде по-ясно.

Коментар

• за мен корекцията приключи . дълги цел 1.61 за утре

ха да видиме
              поздрави
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Първоначално изпратено от emoto

аз играя от 3 седмици без никакви анализи и тн. ...смятам, че 485.3% доходност е добре за този период)))
                Колега, ако търговията ти върви - играй по твоя си начин. Не слушай гурута и опитни играчи. Влизането в коловозите на нечия друга стратегия и сблъскването й с твоите разбирания за търговия е най-сигурният начин да си занулиш сметката. Ако обаче занулиш (което не ти пожелавам), преди да си захраниш отново сметката, е добре да се вслушаш в чужди съвети и препоръки. Дотогава недей! Поздрави и успех!
                То и аз затова не му давам акъл как да играе.
                Само да си земе парички и да и гледа кефа!!!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от emoto

аз играя от 3 седмици без никакви анализи и тн. ...смятам, че 485.3% доходност е добре за този период)))
                  Колега, ако търговията ти върви - играй по твоя си начин. Не слушай гурута и опитни играчи. Влизането в коловозите на нечия друга стратегия и сблъскването й с твоите разбирания за търговия е най-сигурният начин да си занулиш сметката. Ако обаче занулиш (което не ти пожелавам), преди да си захраниш отново сметката, е добре да се вслушаш в чужди съвети и препоръки. Дотогава недей! Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                    Имаш късмет голем да знаеш.
                    Ако са много пари, иди и
                    вземи първоначалната вноска утре!!!
                    Така и да ги загубиш , ако продължиш
                    да играеш по същия агресивен начин няма да боли толкоз!!!
                    вече съм го направил))затова много много не го мисля

Коментар

• Имаш късмет голем да знаеш.
                      Ако са много пари, иди и
                      вземи първоначалната вноска утре!!!
                      Така и да ги загубиш , ако продължиш
                      да играеш по същия агресивен начин няма да боли толкоз!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
                        Първоначално изпратено от stilian_filipov
                        Първоначално изпратено от Ivkoo
                        Първоначално изпратено от kiril123
                        очаквам скок до 1.5930 и после надолу затворих късите . после пак сел и така
                        и аз това чакам, ама няма да скъсявам после
                        Май ще се получи
                        така като гледам май до утре сутрин ще имаме рейндж 1.5850-15920
                        То в рейндж е най-сладко ама трябва и малко късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                          Първоначално изпратено от emoto
                          Първоначално изпратено от bgg_red
                          Бравос
                          Обаче да знаеш че си е късмет това.
                          Ако не искаш да потрошиш акаунта
                          намали процента на паричките с които
                          влизах в сделка!!!
                          ами влизам с толкова , че да има поне 500% margin level
                          Добре е така!!!!
                          Я , ако обичаш ,
                          разакрии системата си.
                          Как я правиш таз огромна печалба?????
                          смело като на демо, без стоп, само тейк профит и трейлинг стопове, и много често влизам едновременно дълга и къса с по 30-40 пипа профит...досега са ми излезли всичките срещуположни

Коментар

• Като стана дума за бързи печалби.... Един познат направи 1300% печалба за 2 месеца с много агресивна игра, като влизаше с 50% от акаунта ..без да има губеща сделка... След, което си изтегли печалбата...

После 2 пъти опита да повтори това обаче занули и 2та пъти...
                            Сами си правете изводите

Коментар

• Първоначално изпратено от stilian_filipov
                              Първоначално изпратено от Ivkoo
                              Първоначално изпратено от kiril123
                              очаквам скок до 1.5930 и после надолу затворих късите . после пак сел и така
                              и аз това чакам, ама няма да скъсявам после
                              Май ще се получи
                              така като гледам май до утре сутрин ще имаме рейндж 1.5850-15920

Коментар

• Първоначално изпратено от emoto
                                Първоначално изпратено от bgg_red
                                Бравос
                                Обаче да знаеш че си е късмет това.
                                Ако не искаш да потрошиш акаунта
                                намали процента на паричките с които
                                влизах в сделка!!!
                                ами влизам с толкова , че да има поне 500% margin level
                                Добре е така!!!!
                                Я , ако обичаш ,
                                разакрии системата си.
                                Как я правиш таз огромна печалба?????

Коментар

Working...
                                X