Първоначално изпратено от bvg
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinanon6706 мислиш ли,че след слуховете,че е възможно ЕЦБ дори да вдигнат лихвите големите играчи ще се преструктурират до толкова,че да предизвикат спад до 1.56/1.57 ? Мен лично силно ме съмнява.Аз мисля,че още утре ще зацепим за нов връх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinanon6706 мислиш ли,че след слуховете,че е възможно ЕЦБ дори да вдигнат лихвите големите играчи ще се преструктурират до толкова,че да предизвикат спад до 1.56/1.57 ? Мен лично силно ме съмнява.Аз мисля,че още утре ще зацепим за нов връх.. От друга страна, тази вечер (колкото и да ви звучи странно) рипорта на apple ще бъде много важен. Тази компания се превърна за мен като символ на бижутерството в технологиите. Ако европейските им продажби са слаби, това може да окаже доста лош натиск върху еврото. И пак казвам - ИФОто утре. Дотогава нямам еднозначно мнение. Поздрави!
П.П. Все пак съм още къс на евро/долар.
Коментар
-
Преди време бях писал, че върхът на евро/долар ще бъде когато евро/йена започне атака на нивото 150. Това засега не се случва и според мен затова имаме и нови върхове при евро/долар. Но бях писал също, че ЕЦБ ги интересува в по-голяма степен евро/йена поради конкурентността на европейския износ за Азия и Русия. Евро/йена приближава болезнени нива и очаквам поне реторика от ЕЦБ за овладяване на тази двойка. Това може да се отрази, макар и временно, в посока надолу при евро/долар. Та оттам и корекцията може да е по-голяма - още фигура-две. Утре след ИФОто ще бъде по-ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от emoto
аз играя от 3 седмици без никакви анализи и тн. ...смятам, че 485.3% доходност е добре за този период)))
Само да си земе парички и да и гледа кефа!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от emoto
аз играя от 3 седмици без никакви анализи и тн. ...смятам, че 485.3% доходност е добре за този период)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от stilian_filipovПървоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от kiril123очаквам скок до 1.5930 и после надолу затворих късите . после пак сел и така
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от emotoПървоначално изпратено от bgg_redБравос
Обаче да знаеш че си е късмет това.
Ако не искаш да потрошиш акаунта
намали процента на паричките с които
влизах в сделка!!!
Я , ако обичаш ,
разакрии системата си.
Как я правиш таз огромна печалба?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от stilian_filipovПървоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от kiril123очаквам скок до 1.5930 и после надолу затворих късите . после пак сел и така
Коментар
-
Първоначално изпратено от emotoПървоначално изпратено от bgg_redБравос
Обаче да знаеш че си е късмет това.
Ако не искаш да потрошиш акаунта
намали процента на паричките с които
влизах в сделка!!!
Я , ако обичаш ,
разакрии системата си.
Как я правиш таз огромна печалба?????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар