If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като сте почнали за книги да говорите.
Препоръчайте некоя книга за форекс
дето може да се прочете и е полезно????
Книгата да може да се свали от нета и
по възможност да е на български, щото
лично за мен, ако е на англииски
много бавно ще я проета
Колега, симпатичен си ми, ама ако поискаш и в книжката да пише - "тук купувай, тук продавай" сигурно ще завършиш цикъла от желания
Те такава книжка търся!!!!!
Успях на 50 да продам.
Сега да видим де да го затворим
Абе не знам как търгуваш, ама явно книжки не са ти необходими
Като сте почнали за книги да говорите.
Препоръчайте некоя книга за форекс
дето може да се прочете и е полезно????
Книгата да може да се свали от нета и
по възможност да е на български, щото
лично за мен, ако е на англииски
много бавно ще я проета
Колега, симпатичен си ми, ама ако поискаш и в книжката да пише - "тук купувай, тук продавай" сигурно ще завършиш цикъла от желания
Те такава книжка търся!!!!!
Успях на 50 да продам.
Сега да видим де да го затворим
Абе не знам как търгуваш, ама явно книжки не са ти необходими
Петре, feelgood е прав. Може би наистина можеш и знаеш, но е адски неприятно да влизаш в този форум, само за да правиш хапливи забележки и да казваш, че еди-къде си си дал еди-какво си. Всички знаем за твоя сайт. Който иска, ще влиза там и ще чете.
GGG от фрийзоната също знае и може, ама не влиза тук като теб. Поне аз досега не съм го засякла да прави такива неща. Или поне никой не знае, че е той.
Затова, моля те, престани с това високомерно държане.
Невиждам причина да ми казваш какво да правя и къде да го правя.Аз доколкото имам спомени на теб тон в живота не съм ти давал, така че бъди така любезна и ти на мен да не ми казваш какво да правя.Виж на съпруга ти/мъжа ти - може.
Аз не ти казвам КАКВО да правиш, а казвам какво не ми е приятно в твоето държане на място, където и аз участвам. А щом участвам, имам право на глас, а ти си длъжен да се съобразяваш с мнението на другите участници. Това НЕ Е твоята къща, нито твоя сайт.
Много странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?
Аз по едно време се бях хвърлил на гепито.
Сега обаче е много динамично време
и евро/долар ми стига.
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Много странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар