Първоначално изпратено от mariap
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от Kiyosi ItoМного странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?и аз снощи му се точех на австралиеца, ама не ми вдъхна доверие. И като гледам, може и правилно да съм се отказала. Да видим утре какви ще ги свърши. Ако направи още един заход малко нагоре, да набере сили, може да го хванем.
никой нищо не казва за швейцареца...за евро/стърлинг...за кабела...вече и паунд/йена май не е много на мода
единственото обяснение което имам е че в момента еврото е в най-ясно изразен тренд...което пък от друга страна...щом всички се насочът към едно и също нещо вероятността за някаква промяна наближава даже май вече сме свидетели
според мен лично, без значение докъде ще отиде сега, ще имаме още едно качване нагоре. С връх, или без, но ще го има. Причината е, че още нямаме дивергенция на седмична. Вероятността да обърнем още оттук е, ако от 1,1640 правим някаква корективна структура. Знам ли ги, някакви неправилни.
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от Kiyosi ItoМного странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?и аз снощи му се точех на австралиеца, ама не ми вдъхна доверие. И като гледам, може и правилно да съм се отказала. Да видим утре какви ще ги свърши. Ако направи още един заход малко нагоре, да набере сили, може да го хванем.
никой нищо не казва за швейцареца...за евро/стърлинг...за кабела...вече и паунд/йена май не е много на мода
единственото обяснение което имам е че в момента еврото е в най-ясно изразен тренд...което пък от друга страна...щом всички се насочът към едно и също нещо вероятността за някаква промяна наближава даже май вече сме свидетели
Книгите които ти трябват са на Светлин Минев който е писал в тази тема от създаването и от бат Пешо.- това се отнася за червения бг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от Kiyosi ItoМного странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?и аз снощи му се точех на австралиеца, ама не ми вдъхна доверие. И като гледам, може и правилно да съм се отказала. Да видим утре какви ще ги свърши. Ако направи още един заход малко нагоре, да набере сили, може да го хванем.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPМай мечата прегръдка се оказа неочаквано якаНека ти предложа друг вариант за размисъл. Нали говорехме, че сме в рейндж. На дневна един такъв тесен, никакъв. Ама на 4ч си е супер. Та вчера, по обед следобед, на трендлинията отгоре се образува 2В, Tower top candle, дивергенции колкото щеш. След него вече следва движението, което на долната линия на рейнджа не спря. Казвам го не за друго, ами като гледам накъде са ти разсъжденията, все някога ще стигнеш до това. А така може да стане по-бързо
.
Хайде, честито на скъсилите.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от bgg_redКато сте почнали за книги да говорите.
Препоръчайте некоя книга за форекс
дето може да се прочете и е полезно????
Книгата да може да се свали от нета и
по възможност да е на български, щото
лично за мен, ако е на англииски
много бавно ще я проета
Успях на 50 да продам.
Сега да видим де да го затворим
Аз знам какво търси колегата
Излезнах аз от играта на +35
Нещо не ми харесва кво става--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от PLPБай канадец 1.0150 стоп 1.0110 т.п. 1.0290
+1
канадски дали няма да се окаже че си закъснял
Въпроса е да имаш визия за пазара преди а не след събитията
Иначе ще се окаже че влизаш на позиция когато другите излизат
поради лепса на потенциал
Мисля че петрола ще слезне надолу при настоящото развитие на нещата
Коментар
-
Ми аз книги за форекс почти не съм чел
Само отгоре отгоре
Инак признавам си без бои, че през живота
си много книги съм прочел
включително и много за икономика
П.П Ся дали не закъснях да я затворя......
00
не видех а върви нагоре--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoМного странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?и аз снощи му се точех на австралиеца, ама не ми вдъхна доверие. И като гледам, може и правилно да съм се отказала. Да видим утре какви ще ги свърши. Ако направи още един заход малко нагоре, да набере сили, може да го хванем.
Безплатен обяд няма!
Коментар
Коментар