IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mariap
    ще падне 1,57
    padna i pod 1.57 stigna 1.5695 ne se znae dali 6te se zadarji pod 1.57

Коментар

• На печелившите честито
      xaxxaaxaxa

Коментар

• ще падне 1,57

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
          Първоначално изпратено от Happy68
          Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
          Много странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?
          е, всички и аз снощи му се точех на австралиеца, ама не ми вдъхна доверие. И като гледам, може и правилно да съм се отказала. Да видим утре какви ще ги свърши. Ако направи още един заход малко нагоре, да набере сили, може да го хванем.
          една фтичка пролет не прави никой нищо не казва за швейцареца...за евро/стърлинг...за кабела...вече и паунд/йена май не е много на мода единственото обяснение което имам е че в момента еврото е в най-ясно изразен тренд...което пък от друга страна...щом всички се насочът към едно и също нещо вероятността за някаква промяна наближава даже май вече сме свидетели
          е, ти имаш нещо друго впредвид според мен лично, без значение докъде ще отиде сега, ще имаме още едно качване нагоре. С връх, или без, но ще го има. Причината е, че още нямаме дивергенция на седмична. Вероятността да обърнем още оттук е, ако от 1,1640 правим някаква корективна структура. Знам ли ги, някакви неправилни.
          Безплатен обяд няма!

Коментар

Много странно, голяма част от вас търгуват няколко валутни двойки, даже сигурно повече от няколко, но всички говорим само за еврото...другаде нещо няма ли за срваботване...анализче нещо...вчера пуснах малко за австралиеца но на никой не му привлече интереса...наистина ли всички търгувате единствено и само евро?
            е, всички и аз снощи му се точех на австралиеца, ама не ми вдъхна доверие. И като гледам, може и правилно да съм се отказала. Да видим утре какви ще ги свърши. Ако направи още един заход малко нагоре, да набере сили, може да го хванем.
            една фтичка пролет не прави никой нищо не казва за швейцареца...за евро/стърлинг...за кабела...вече и паунд/йена май не е много на мода единственото обяснение което имам е че в момента еврото е в най-ясно изразен тренд...което пък от друга страна...щом всички се насочът към едно и също нещо вероятността за някаква промяна наближава даже май вече сме свидетели
            Абе нали писах дълъг в кад и франк не играя късо евро а дълъг франк без стопове -както писах и преди рядко ги ползвам.

Книгите които ти трябват са на Светлин Минев който е писал в тази тема от създаването и от бат Пешо.- това се отнася за червения бг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Май мечата прегръдка се оказа неочаквано яка
                Хе-хе, не ме пропусна Нека ти предложа друг вариант за размисъл. Нали говорехме, че сме в рейндж. На дневна един такъв тесен, никакъв. Ама на 4ч си е супер. Та вчера, по обед следобед, на трендлинията отгоре се образува 2В, Tower top candle, дивергенции колкото щеш. След него вече следва движението, което на долната линия на рейнджа не спря. Казвам го не за друго, ами като гледам накъде са ти разсъжденията, все някога ще стигнеш до това. А така може да стане по-бързо .

Хайде, честито на скъсилите.
                Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от bgg_red
                  Първоначално изпратено от bgg_red
                  Като сте почнали за книги да говорите.
                  Препоръчайте некоя книга за форекс
                  дето може да се прочете и е полезно????
                  Книгата да може да се свали от нета и
                  по възможност да е на български, щото
                  лично за мен, ако е на англииски
                  много бавно ще я проета
                  Колега, симпатичен си ми, ама ако поискаш и в книжката да пише - "тук купувай, тук продавай" сигурно ще завършиш цикъла от желания
                  Те такава книжка търся!!!!!

Успях на 50 да продам.
                  Сега да видим де да го затворим
                  Абе не знам как търгуваш, ама явно книжки не са ти необходими

Аз знам какво търси колегата
                  Давай да видим.!!!

Излезнах аз от играта на +35
                  Нещо не ми харесва кво става
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от B_D_SL
                    тоз трише може да спаси еврото от 1.56**
                    хммм някой знае ли кво се е изказал

Коментар

• Първоначално изпратено от B_D_SL
                      тоз трише може да спаси еврото от 1.56**
                      Kakvo ima da mu spasiava???

Коментар

• тоз трише може да спаси еврото от 1.56**

Коментар

Първоначално изпратено от PLP
                          Бай канадец 1.0150 стоп 1.0110 т.п. 1.0290
                          това май се оказа добър вход

+1
                          Няма сила петрола е още висок
                          колега ако го чакаш да падне петрола и после да продаваш
                          канадски дали няма да се окаже че си закъснял
                          Въпроса е да имаш визия за пазара преди а не след събитията
                          Иначе ще се окаже че влизаш на позиция когато другите излизат
                          поради лепса на потенциал
                          Мисля че петрола ще слезне надолу при настоящото развитие на нещата

Коментар

• Ми аз книги за форекс почти не съм чел
                            Само отгоре отгоре
                            Инак признавам си без бои, че през живота
                            си много книги съм прочел
                            включително и много за икономика

П.П Ся дали не закъснях да я затворя......

00
                            не видех а върви нагоре
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Моя приятел Трише какво ли е казал?

Коментар

Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X