IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от turbalan
    Първоначално изпратено от anon6706
    Да правят каквото щат - мен агнешко ме чака тогава. В буквалния и в преносния смисъл.
    Пожелавам ви весели празници!
    в буквалния ми е ясно какво е..ама в преносния смисъл какво е агнешкото...да не е нещо крехко с бронзов тен?
    Последния път беше агнешко без много тен, ама може вече и шилешко да е станало. Много дръпна тази акселерация.

Коментар

• Петролът се запъти към 121 днеска ще имаме all-time-high fresh-ове пак

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Да правят каквото щат - мен агнешко ме чака тогава. В буквалния и в преносния смисъл.
        в буквалния ми е ясно какво е..ама в преносния смисъл какво е агнешкото...да не е нещо крехко с бронзов тен?

Коментар

• Да правят каквото щат - мен агнешко ме чака тогава. В буквалния и в преносния смисъл.

Коментар

• ако затвори на 1,567-8 ще имама празна свещ на дневна..а тълкувайте го сега

Коментар

Първоначално изпратено от turbalan
              Първоначално изпратено от kritelin
              turbalan някой сляп делфин май преряза въжето на котвата :lol:
              акула, колега..акула...кой се качил, качил кой не е ...ще се върнем пак тук рано, или късното и без това ще е само едно кръгче
              абе майтапа си е майтап, обаче за понеделник нямам идея накъде ще е...даже и индикаторите се чудятдали няма да се моткаме така поне до вторник вечерта?
              В сряда е решението за лихвите. Преди това обаче, в понеделник, излизат важни данни за потребителското доверие в Германия.
              дааа..и в понеделник Трише пак ще говори..сега може да каже че еврото не е опасно скъпо..зависи каква позицийка си е отворил
              може и да има сто надолу и сто нагоре..колкото да ни ощашавят

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
                и лошите данни от мичиганскя не помогнаха на ойрото, вече почвам да подозирам онова момче с голямата глава и онова другото с малката глава че са се угоеорили нещо ;-)
                Помогнаха, помогнаха. Ако бяха добри данните сега щяхме да го гледаме къде 1.55.

Коментар

акула, колега..акула...кой се качил, качил кой не е ...ще се върнем пак тук рано, или късното и без това ще е само едно кръгче
                  абе майтапа си е майтап, обаче за понеделник нямам идея накъде ще е...даже и индикаторите се чудятдали няма да се моткаме така поне до вторник вечерта?
                  В сряда е решението за лихвите. Преди това обаче, в понеделник, излизат важни данни за потребителското доверие в Германия.

Коментар

• и лошите данни от мичиганскя не помогнаха на ойрото, вече почвам да подозирам онова момче с голямата глава и онова другото с малката глава че са се угоеорили нещо ;-)

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

Коментар

Изтекла е информация за Мичиганския индекс. Затова го и пуснаха 5мин. по-рано.

да бе верно и аз седя и чакам да побегне надоле, а той на всичко отгоре и по-лош от прогнозите

Коментар

Изтекла е информация за Мичиганския индекс. Затова го и пуснаха 5мин. по-рано.

Коментар

• turbalan някой сляп делфин май преряза въжето на котвата :lol:

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706
                                И в допълнение на kritelin:
                                Днес също се говори, че "операцията" по поскъпване на долара е също и под натиск на ООН във връзка с поскъпването на храните застрашаващи бедните страни с глад. Малко социално звучи, но положението с цените наистина е сериозно, а те в голямата си част са деноминирани в долари.
                                И в допълнение към анон6706 - има известна международна организация,в която учавстват всички развити индустриални държави,която има за цел до 2015 да намали наполовина броя на хората живеещи под екзистенц минимума
                                Колкото и цинично да звучи - опита на една друга известна организация да намали този брой чрез СПИН засега се оказва неуспешен.

Коментар

Working...
                                X