IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ako това което става в момента, доведе
    до голямо обядняване на огромни маси
    от хора, масови фалити и т.н.
    без голяма война няма да се разминем.
    Бъди сигурен в това!!!!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
      Първоначално изпратено от anon6706
      Защо си мисля, че без Втората световна война, някои държави щяха да са все още в депресия. Да се готви ИРАН!!!
      .. с какво се друсаш?...
      коктейл от аналгин и аспирин с изтекла годност. На теб какъв ти е проблема?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Защо си мисля, че без Втората световна война, някои държави щяха да са все още в депресия. Да се готви ИРАН!!!
        .. с какво се друсаш?...

Коментар

• Защо си мисля, че без Втората световна война, някои държави щяха да са все още в депресия. Да се готви ИРАН!!!

Коментар

• Голямата депресия

Автор: Ханс Ф. Зенхолц
            Голямата депресия е една от най-големите икономически кризи в съвременността, и най-значимата документирана за САЩ. Под “Голямата депресия” икономистите и историците обикновено разбират спада на промишленото производство и заетостта, започнал през октомври 1929 г. в САЩ, и продължил в различни страни до 1935-1939 г. Ето защо тя предизвиква интереса на различни икономически школи и течения, които се опитват да обяснят причините довели до нея, нейното развитие и грешките на приложената икономическа политика. Една група от икономисти твърдят, че технологическият напредък и усложняването на икономическите взаимоотношения налагат намесата на държавата като регулиращ фактор в икономическия живот. Според тях Голямата депресия доказва, че спекулациите в един нерегулиран пазар води до изопачаване на бизнес очакванията, което неминуемо води до кризи. Наред с това, Депресията засвидетелства неспособността на една развита икономика да се справи сама с кризи, което заплашва с колапс капиталистическата обществена система. Друга група икономисти, т нар. неокласици, към които се числи и Ханс Ф. Зенхолц (http://www.sennholz.com/) , твърди, че изкривяването на бизнес очакванията е резултат от политиката на монетарните власти, и че държавната намеса влошава икономическата среда. В основата на тези аргументи е твърдението, че информацията за предпочитанията на участниците на пазара, с която може да разполага един регулиращ орган, когато той се опитва да прогнозира и/или планира развитието на икономиката, е ограничена и непълна. Ето защо регулирането на икономиката води до допълнително изопачаване на действителността. (За повече информация на темата: http://www.mises.org/manipulation/manipulation.asp / б.пр./) В представената от нас статия (публикувана за пръв път през април 1975 в The Freeman http://www.fee.org/vnews.php?sec=iolmisc ) Зенхолц изтъква вредите нанесени от неумелите опити на федералното правителство да оздрави икономиката чрез регулиране и/или стимулиране на икономиката. Той подчертава опасността от влияние на политически мотиви върху икономическата политика на правителството. Възоснова на горното, Зенхолц заключава, че американската икономика се възстановява от Голямата депресия благодарение на жизнеността на частната инициатива и въпреки държавната намеса. Не е възможно емпирично да се установи кое тълкуване на събитията е по-правдоподобно. Изобщо, в развитието на стопанството много трудно може да се доказва причинно-следствена връзка въз основа единствено на последователност от събития. Но есето на Зенхолц е ценно, тъй като провокира дискусия за необходимостта от, и степента на, държавна намеса в икономическия живот - тема която днес е болезнено актуална в България.

Коментар

• Zdraveite kolegi!Malko 6te se otklonq ot temata s pazara ama i toi sega e pozaspal qvno - dannite sa v dosta v sinxron s expectations so... Iskam da popitam ima li traderi ot Plovdiv i dali ot vreme na vreme si pravqt meeting nqkade - ei taka d aobmqnat misli i idei i da piem po 1 wisky?Ako ima neka da pi6e nqkoi.Ptriqten trading i mnogo profiti na vsi4ki

Коментар

• я виж ти... http://www.varchevbrokers.com/money_flow ако са реални тия данни може да се използва много добре за разграничаване на тренд...масата винаги е на губещата страна (когато сме в тренд)
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                  затворих си дългата на профит . отворих една къса да прибера сега преди данните като позатворят дългите си и така . посла пак на хорото . успех
                  Май си почитател на правото хоро ти
                  Как беше ???
                  Три напред, две назад??

П.П Малък коментар за това някои може ли да направи моля:
                  14:30 САЩ Дефлатор на БВП Q4 2.5% 2.7%
                  стойност предишна стойност

Коментар

• затворих си дългата на профит . отворих една къса да прибера сега преди данните като позатворят дългите си и така . посла пак на хорото . успех
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                      Не знам 5-ца ли или 3-ка,
                      обаче ако излезнат данните от САЩ
                      лоши, ще видим пак исторически
                      връх на еврото!!!!!
                      Какво ще рече лоши примерно за дефлатора ? Добре ли е да има инфлация в момента или зле за долара в тези условия на намалящи се лихви ?
                      Едно евентуално ниско БВП не е ли калкулирано вече ? След толкова дълъг спад на долара спрямо всички валути ?

Май 3-ките и 5-ците дават с един два вариянта по-малко

Коментар

• Не знам 5-ца ли или 3-ка,
                        обаче ако излезнат данните от САЩ
                        лоши, ще видим пак исторически
                        връх на еврото!!!!!

Коментар

• Аз продължавам да мисля,че това движение сега нагоре не е в 5-ца.Ако съм прав е много вероятно да станем свидетели на разширяваща се равнина и да бием връха за обиране на стопове.Ще видим какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Jay при силно удължена 3-та по-скоро би следвало да се очаква скъсена 5-та по теорията на Елиът
                            Аз също не бях сигурен ама верно в една петица трябва само една удължена вълна да има.А 3 при Джей е неимоверно голяма-както споменах и преди.

п.п.-за мен варианта двоен връх е в сила докато не бие снощния връх -тогава отпада

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Jay при силно удължена 3-та по-скоро би следвало да се очаква скъсена 5-та по теорията на Елиът
                              На теория да, но има едно ниво (max) което стигне ли трета, то пета е удължена в повечето случаи
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• само да не тръгне да рисува сега глава и рамене тука че няма да се учудя. това на 30 минутки с ел 1.59 после като го бие.
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X